0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

Görümcemle eskiden aramız çok iyiydi hep evimizde kalırdı. Bana yardımcı olmaya çalışırdı. Maddi manevi. Hakkını asla yiyemem.somra bir anda aramız açıldı. Başka şehire taşındı sonra. Şimdi memlekete geldi işte onu görmeye gittigimde hep başka odalara gidiyor sigarasını içiyor telefonla uğraşıyor. Ben onun için gidiyorum ama o başka odalarda vakit geçiriyor. Sabah onun için gittim kaynanama baktım başka odadan cikmayinca kendi evime döndüm az önce. Sizce onunla daha çok yakınlık kurayım mi pesinden mı gideyim başka odaya yoksa hiç uğraşmayım negatif enerjili olduğu için moralim bozuk eve geldim ya keşke hiç gitmeseydin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından

Sordunmu canım biseye mi darildin niye boyle oldun diye 

-Reklam-
0 oy
(22,380 puan) tarafından

Neden böyle olduğunu sordun mu? Bu kadar yakınken ne oldu da bu sekilde soğudu aranız. Muhtemelen biseye bozuldu ve kendini geri çekti. Arkasından gitmek olarak değil ama son bir kez ciddi bir konuşma yapıp derdini ogrenebilirsin. Eğer geçerli bir sebebi yoksa da uzaklaş sen de 

0 oy
(12 puan) tarafından

Boşver gitsin sende ilişkini kes

0 oy
(2,620 puan) tarafından

Demekli bir şey varki bu hareketi yapıyor daha önceden iyilik yapan kadın simdi böyle yapıyorsa sorun vardır sende biliyorsun bence sorunu

0 oy
(1,457 puan) tarafından

Bir şeye bozulmuş olabilir farkında olmadan bir seycmi soyledin ya da birilerinden yanlış bir şey mi duydu cevrende art niyetli ara bozucu insan var mı bunu dusun kimse kimseye durduk yere tavir almaz

0 oy
(102 puan) tarafından

Aranızı Bozan biri olmuştur 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 223 göst.
+1 oy
5 cevap 206 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy