0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,496 puan) tarafından

Kendi doktorum prenelac önerdi onu kullanıyorum, ama sağlık ocağı hiç bi takviye vermedi 5 yıl önce oğlumda d vitamini vermişti sadece telefondan arayıp soruyorlar çağırmıyolarda artk sizin nasıl acaba ?

Dahiliye doktorumda sabh aç karna içilen bi ilaç vermişti. Magnezyum hapı kullanıyorum ağrılarım içinde 34 haftalık hamileym

4 Cevaplar

+1 oy
(1,739 puan) tarafından

image

image

Hamileliğim boyunca bunları kullandım 
(1,965 puan) tarafından

bende + d3 damla başladık fazladan

(1,496 puan) tarafından

image

bunları kullanıyorum bende ama yorgun hissediyorum kendimi artk, ilk gebeliğimde d3 kullanıyordum bunda vermediler 
(1,739 puan) tarafından

Bu gynoferonu ben doğurduktan sonra kullanmaya başladım diye hatırlıyorum 

Evet ben de artı olarak d3 kullanıyordum 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

İlk hafta demir ve vıtamın başlandı idi 3 aylık olunca demir ve multivitamin takvıyesı kullandım hamılelığin son haftasında bacakta kramp vardı magnezyum ilacı verıldı bu kadar sağlık ocakları yerine kadın doğum rutin kontroller sizi daha iyi yönlendirir 

(1,496 puan) tarafından

image

kendi doktorum sadece bunu verdi banada 
0 oy
(1,965 puan) tarafından

decavit kullanıyorum ben. gebelikten 1, 2 ay önce başlayıp sonuna kadar kullandırıyor doktorum.

+

ferro senol kan hapı ve d3 damla.

30 haftalığım şuan

(1,496 puan) tarafından

İlk 4 ay folik asit kullandım kendimiz özel alıyorduk, şimdi prenalac omega3 içeren bi hap kullanıyorum. D3 damlayı sağlık ocağımı verdi

(1,965 puan) tarafından

evet. decavit dediğim multivitamin reçete edilebiliyor. onun içinde folik asit de olduğu için bana ekstra folik vermedi doktor. d3 ü de sağlık ocağı verdi. doktoruma sordum. decavit kullandığım için 5, 6 damla alman yeterli günlük dedi.

sizin vitaminleri hiç bilmiyorum ben

(1,496 puan) tarafından

Yukarıya koydum resmini, gidersem sağlık ocağına bi sorucam yinede 1 ay kaldı zaten doğumada 

(1,965 puan) tarafından

olsun yine bi sorabilirsin doğumdan sonra vücudun toparlanması ve süt üretimi için de vitamin önemli

0 oy
(2,946 puan) tarafından

De cavit kan hapı balık yagi içeren bir hap adını bilmiyorum magnezyum son doğuma gitceğim güne kadar bunları kullandım 37 de doğurdum bebisim kuveze de girmedi ama özel doktoruö haftalık takip edıyor du

(1,496 puan) tarafından

Sağlık ocağı vermiyor o zaman d3 damlayı artk

(2,946 puan) tarafından

Yok canım ama aile hekimine bir sor istersen belki yazar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
7 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
+1 oy
8 cevap 237 göst.
0 oy
3 cevap 45 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,052 soru

24,038,733 cevap

329,043 kullanıcı

...