Kızlar kardeşlerime hep hediye falan alıyorum ama hiç zor zamanında yanımda olmadılar mesela ben uzakta yaşıyorum nasılsın diye aramazlar ben kendime kızıyorum mesele birşey almak da degil hep vicdan yapp aliyorum ediyorum ama nankörlük görüyorum bu huyumu nasıl atabilirim çünkü hep iyi niyetten işi düşünce mesaj atana vicdan yapıp her seferinde aynı işi bitince mesajıma bile dönmeyen insanlara cevap veriyorum bu huyumdan nefret ediyorum benim gibi olanlar var mı vicdan yapıp kazik yiyen hak etmeyen insanlara hep veren
Mesafe mesafe kim olursa olsun en güzeli mesafe diyeceğim bu kadar
Bunun vicdanla ilgisi yok ki aslında çok basit bencillik bize anlatıldığı gibi kötü bir şey değil evet bir tek kendini düşünmek kötü ama kendini öncelikli düşünmek değil bence :) beş yaşındaki çocuğa sor o çevresi ile ilişkilerini yetişkin insandan daha iyi yönetir karşındaki nasıl davranırsa öyle davranır seveni sever hani büyükler diyor ya bu çocuk bize gelmiyor diye sevmemişsin başını okşamamışsın hasta iken elini tutmamışsın çocuk sevgine inanmamış ki seni sevsin. Bizler de öyle olmalıyız kimse bizden daha değerli değil doğal olarakta ilgi sevgi hak edene verilir
Çok doğru olmuş paylaşım bunu düşünüp hareket edicem artık hep veren oldum şimdiye kadar hak etmeyene ama işleri bitince adam yerine konmadim
O huyunu asla ama asla degistiremezsin canım
Çünkü bende öyleyim
Kalbimiz gönlümüz temiz
Kötü dusunemiyoruz
Vicdanimiza yenik düşüyoruz
Ben vazgecemedim o huyumdan
1,474,488 soru
24,140,034 cevap
334,461 kullanıcı