+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Kızlar sağlık ocağı verdi kullanan var mı bu damlaları 

image

20 Cevaplar

+1 oy
(34 puan) tarafından

Doktorların çoğu bu ücretsiz verilenleri önermiyor içeriğinde sıkıntılı bir şey vardı hatırladığım kadarıyla 

-Reklam-
0 oy
(1,964 puan) tarafından

Vegaferonu sevmedim ama d3 kullandım kullanıyorum

0 oy
(1,886 puan) tarafından

Bebek içinse eğer oğluma kullanmadım hiç ama kendim içinse bizimkiler falan kullandı galiba bunlardan 

(3,101 puan) tarafından

Neden kullanmayınız d vitamini falandami kullanmadiniz bebek icin

(1,886 puan) tarafından

Hayır kullanmadım içerikleri temiz olmadığı için özel aldım sürekli hala da özel alıyorum 

0 oy
(713 puan) tarafından

İlk çocuğuma kullandım ama ikincime sadece D3 kullandim 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Hayır ikisinide almadım özel aldık bunlarla ilgili olumlu yorum almadım

0 oy
(713 puan) tarafından

Ocean organik aldım kan ilacı eczaneden dişleri çok güzel lekeliyor bu kan ilacı kullanma bunları alma verirlerse ya iade et yada çiçeklerin varsa ona dok

0 oy
(2,095 puan) tarafından

Ücretsizleri kullanmadık doktorumuz önermedi özel olanlari aldık.

0 oy
(6,002 puan) tarafından

Ben ocean marka alıp kullandım çocuk doktorumuz bunu önermemişti

0 oy
(1,859 puan) tarafından

Ay vegafron kullanma ya çocuğun dişlerini mahveder ben onun yerine sidefer kullandim

0 oy
(4,368 puan) tarafından

vegaferon kabız yapıyor. içinde paraben varmış sanırım ama tanıdığım bir eczacı hatta kendisi doçent oldu üniversitede hoca, o veriyordu oğluna. ben bestiron verdim. monovit o kadar sıkıntılı değil. 

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Kullanmadım ocean almıştım oğluma, bunda da kullanmayı düşünmüyorum. 

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Vegaferon paraben içerdiği için önerilmiyor. Kakada kan, kabızlık gibi birçok semptomu var. Ben kullanmadım. Genelde de önerilmiyor. Ama monoviti güvenle kullanabilirsiniz içeriği piyasada ücretli satılan devit 3 gibi damlalarla aynı. Çoğu doktor öneriyor kullanılabilir. Ben yine de ocean kullandım. Zeytinyağı bazlı olduğu için. Monovit ayçiçek bazlı. 

0 oy
(1,678 puan) tarafından

9 aylık evet hala kullaniyoruz biz

0 oy
(2,040 puan) tarafından

Sağlık ocagından verilenleri doktorum önermemişti farklı vermişti onları kullanmıstım 

0 oy
tarafından

İkisini de kullanmadim ocean marka kullandim icerikleri temiz degil diye biliyorum bunlarin. Ucretli alma sansin yoksa kullan yine de kansizlik vitamin eksikligi zayif dusurur bebegi.

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Kızımda kullanmıştım d vitamini ama şuan oğlumda kullandım çocuk doktoru sordu gösterince onu kullanma demişti başka yazmıştı onu kullanmiştim çoğu kişiden artık duyuyorum onermiyorlar 

0 oy
(15,018 puan) tarafından

Temiz içerikli değil. Ocean kullanıyoruz

0 oy
(2,076 puan) tarafından

Ben oğluma bunları kullanmadım özel aldım ocean marka 

0 oy
(5,242 puan) tarafından

Ben sağlık ocağının verdiğini değilde kendim aldım eczaneden ocean olanlardan onlar daha iyi oluyor 

0 oy
(6,918 puan) tarafından

Ben özel aldım monovit iki gün kullandim gaz sancisi yapti aglama krizlerine girdi cocuk degistirince o aglama krizleri gecti

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 348 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (2,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 3,918 göst.
25 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,006 soru

24,066,671 cevap

330,402 kullanıcı