+1 oy
75 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (6,743 puan) tarafından

Kızlar adetim biteli 13 gün oldu bugün tekrar kanama başladı ya normal mj bu ? Bayramda adettim şimdi az önce yine gelmiş pembe leke midem de çok bulanıyor 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,686 puan) tarafından

Test yapsana canım lekeden ibaretse yerleşme kanaması olabilir. Benim de gecikmemın 12. Gunu lekelenmem oldu. 

(6,743 puan) tarafından

Sadece sabah geldi devamı yok canım gecikmem olmadı çıkar mı gerçi o evdeki testlere de güvenmiyorum ya kadın doğuma randevu almistim zaten dün Haziran gibi smear ve hpv yapılacaktı 

(1,686 puan) tarafından

Ben 13 gun gecikme sandım. Hamile oldugunu sanmıyorum. Adetın ortasında yumurtlama olur ki senınki daha erken olduysa bile bebeğin döllenmesi rahme inmesi 1 haftayı bulur zaten belki daha fazla. Ve yerleşme kanaması şimdi olmaz

(6,743 puan) tarafından

Adetim hemen arkasi yumurtlama oldu ovulasyon yapmıştım pozitif çıkmıştı . Ne kanaması olabilir ki bu adetim biteli 13 gün oldu

(1,686 puan) tarafından

Olabiliyor bazen düzen kendini şaşabiliyor. Hiç bir kadın yok ki hiç adet tarihi, süresi şaşmayan. Adeti bittikten sonra lekelenmesi olmayan.  Oluyor bazen. Sen yine de sağlık ocağından kan ver istersen. Aklında şüphe kalmasın. Belki de gebelik var. 

(6,743 puan) tarafından

Randevu almistim bekliyim bari belki adet oluyorumdur teşekkür ederim cevabın için 

-Reklam-
+1 oy
(970 puan) tarafından

Canım Muhtemelen Adet kanı değil bu çünkü Adet kanı olabilmesi için temizliğin üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor Eğer şüpheleniyorsan test yap yoksa da bir doktora görünebilirsin Çünkü rahimden gelen kan değildir bu

(6,743 puan) tarafından

Geçmedi 13 gün bugün . Bu kadar erken çıkar mı testte zaten kadın doğuma randevu almıştım ay sonuna 

(970 puan) tarafından

o zaman bekle canım kanama durumunu da sor

(6,743 puan) tarafından

Tamam canım bakalım devamı gelecek mi adet de 3 gün içinde başlar da bu kadar da erken olması normal değil ya geçen ay 20 gün erken dedim bu ay daha erken geldi 

+1 oy
(4,834 puan) tarafından

Hamilelik şüphen yoksa . Miyom kist olabilir yada rahim kalınlaşması . Benim de oldu dönem dönem bunlardan biri çıkıyor. İlaçla düzeliyor 

(6,743 puan) tarafından

Hamilelik şüphem olabilir korunmuyorum . Ama emin de değilim yumurtlama gününde olmuştu ilişkim. Ayy lütfen miyom olmasın gecen yıl bıçak altına yattım aldırdım temizlettim bı tane daha olsun da ondan sonra olsun miyom olacaksa 

Bakalım devamı gelirse adettir 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (176 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 129 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,130 soru

24,054,098 cevap

329,825 kullanıcı

...