Ayyy Allah'ım şükürler olsun sonunda öğrendim ne zamandır bu anı bekliyordum Rabbim isteyen herkese versin ama bu sorunun var öğrendiğim günden beri acayip miğde bulantım var bı çözüm bulamıyorum şimdiden olması normal mi acaba mahvetti beni tabiki tuzu biberi ama yinede insan dayanamıyorum İnşallah en yakın sürede atlatirim bu süreci sizde işe yarayan birşey varmiydi bu nün için
Benim geçmiyordu Doktir primilan verdi o zaman
Ay inşallah gerek kalmadan geçer
Hamilelik dönemimde mide bulantı hapı veriliyor doktora gittiğinde iste
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Bende de hemen başlar bulantılar 23 haftaligim hafifledi ama geçmedi benim doğuma kadar sürüyor kişiden kişiye değişir tabi bazılarının 4 5 aylıkken geçiyor
Hayırlısı bakalım ama doğuma kadar zor olur yaa ölürüm 4 gün önce öğrendim öğrendiğim günden beri kusuyorum ve 1 kilo verdim
Ben kusmuyorum ama herşeyden tiksindim kusma bir süre sonra geçiyor ama mide bulantısı geçmiyor bende iştahsızlık da oluyor bir cok şeyden tiksindim görür görmez mide bulantısı başlıyor Allah yardımcımiz olsun gebelik zor benim gebelikler ayrı bir zor her bebek bir level daha zorlaşıyor 🤣🤣
Senın adına cok sevındım cnm sag salim da kavuşursun ınsallah
Benimde aynı şekilde başladı umarım senin çabuk geçer ama benimki 9 ay sürdü prilam ve zofer kullandım fayda etmedi serumla bile geçmiyordu o bulantı
Ben 35 haftalık hamileyim bu sabah bile bulantım oldu 8 aydır her Allah'in günü aynı kullanmadigim ilaç kalmadı serumda dahil gecmiycem alıştım 3.4 hafta sonra doğum var kurtulacam
Kimisi hamileliği boyunca bulantı yaşar kimisi de hiç yaşamaz ben o yaşamayan şanslı kişilerden oldum iş hayatınız yoksa daha kolay atlatablrsnz çok zorlarsa bulantı ilacı tavsıye ederim Hayırlı olsun
1,476,118 soru
24,164,680 cevap
335,552 kullanıcı