+1 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,671 puan) tarafından

Uyamayan varmı niye uyumadiniz hanımlar 

Benim Paşa'nın canı kek istemiş bu saatte ıslak kek yapıyoruz 🤯

image

8 Cevaplar

+8 oy
(173 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bı ara burda biriyle tarrismistin sen orda kadın daha önce bı post açmış yeme duzenj ile postunda da demiski sabah kahve içtim sonra akşamdan kalan lahmacun vardı onu yedim düzensiz besleniyorum ne yapabilirim diye post açmış , ve sen aylar önce açtığı bu post ile ilgili kadını linclemistin oradan vurmustun sen git yeme icmeni düzelt diye baya bı saydirmistin çok iyi hatırlıyorum . Bu arada kadın 25 yasindaydi , sidmj sen boyleyken başkasına bunu kulanip yerin dibine koyarken biri de sana cikip yazsa bu çocuk ikide uyanıp kek yemesi sabaha kadar uyumamasi çok yanlis dese ,sen olayı süper anneye bagliycan ee niye ? Kendi yaptığınız seyler size dogruyken neden başkası yapaerken yanlış neden o zaman kadının yaptığı şeyi rezil bı şeymiş gibi üstüne basa basa kaç kere yazdin , şimdi ne fark var burda ,farkı soyliyim mi o kadın 25 yasindaydi senin çocuğun 3,4 yaşında hangisi daha yanlis . 

(6,671 puan) tarafından

Zevkli geldi yorumun güzel yara bırakmışım size demekki 

(173 puan) tarafından
+3

Neden hemen saldırıya geciyirsun hep böylesin anında cirkinleşiyirsun 

(173 puan) tarafından
+3

Yani hoşuna gitmeyen bı şey yazıldığında yok kiskaniyrsuniz yok kiduruyorsunuz bunun neyini kıskanacam ben mesela 

(173 puan) tarafından
+3

Yani çocuğu uyuyanlar uyku düzeni olanlar ilaçla mi uyutuyri 

(6,671 puan) tarafından

Ya Allah aşkına cokmu dert ettin gel yerime geç var sorunumuz ki düzeni yok sanane  ben rahatsız değilim halimden de memnunum

-Reklam-
0 oy
(16,828 puan) tarafından

Ohhh afiyetler olsun efenimmmmmmmm 🥰 🌸 Kız şimdi lincler gelirr bu saat bu çocuk niye uyanık diyee🤣😁Namaza uyandım bende uyuyabilirsem uyuycam geri

(6,671 puan) tarafından

Uyumak istemedi uyandı nabim şimdi döve döve uyutayimmi ki benim oğlum doğdu doğalı böyle 11 gibi yattı 2 gibi kalktı yapacak bir şey yok zamanla düzelir kendi rahatım için ilaca maruz bırakamam birde genelde oğlumun bu saatte kek yemesi istemesi rahatsız ediyor kimilerini 🤗🤣🤣🤗

Allah kabul etsin inşallah cnm 

0 oy
(868 puan) tarafından

Afiyet bal olsun kuzuya.Benimde kizim uyandi yedirdim saliyorum uyumasi icin

(6,671 puan) tarafından

Uyur inşallah canım benimkide şimdi uyumak istiyor ama ben oyalıyorum küçüğün 3 yerde kontrolü var hastaneye giderken uyursa rahat ederim diye düşünüyorum 

0 oy
(69 puan) tarafından

Benim oğlan geceden beri uyumadı hâlâ gözleri açık eee pış pışlamktan sersemleşmişim ben yoruldum o yorumladı 2 aylık😭

(6,671 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 

Benim ikiside ayakta biri 4 yaşında biri 6 aylık şimdi uyusalar bile uyuma şeysim Yok küçüğümun 3 ayrı poliklinik TE kontrolü var akşam ederiz hastanede bugün 

0 oy
(1,277 puan) tarafından

Gece kek istemeyende ne bileyim ahahaha 5te bi uyandım uyuyamıyorum çıldırcam zaman geçmiyor resmen 

(6,671 puan) tarafından

2 den beri ayakta olan ben yastığa çeyrek kala uyurum sanırım ama birazdan hastaneye gidicem 

0 oy
(2,672 puan) tarafından

Benimde oğlum dört sayılır bende bugün benimkine bişey yapmayi teklif edicm iş çıkışı yorgun argin uykusuz olmazsam

(6,671 puan) tarafından

İnşallah faydalı olur cnm postunu hatırlıyorum 

0 oy
(950 puan) tarafından

Maşallah barekallah Rabb'im bağışlasın sana.

Canı çekmiş yiyorsa yap.

Benim kızlar yemiyorlar.  Yapalım derler ama yemezler. Bu ara içli köfteye sarmıslar onu da ben yapamıyorum.

Rabb'im acılarını göstermesin.

Geçmiş olsun bebisin neyi var 

(6,671 puan) tarafından

Yiyor cnm severiz 

Kalbinin 3 yerinde delik vardı ama kapanmış hamd olsun 

(950 puan) tarafından

Binlerce kez şükürler olsun canm çok sevindim.

Doğumdan sonra çoğunda düzeliyormus. 

Çok sevindim gerçekten Rabbim acılarını göstermesin 

0 oy
(1,152 puan) tarafından

Islak kek perileri gelmişşş🥰😁 rüyasındamı gördü acep? 

Afiyetle yesin yarasın inşallah 🧿🌼

(6,671 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun yedi yattı şimdi 

(1,152 puan) tarafından

Rica ederim 🌸

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 401 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 693 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 771 göst.
8 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
12 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,122 soru

24,040,117 cevap

329,091 kullanıcı

...