0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (9,671 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar napıyorsunuz ne var ne yok bu aralar çok sıkılıyorum neden bilmiyorum hiç biseyden tat alamıyorum mutsuz mutsuz geziyorum etrafta 🥴

9 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından

İyi geceler cnm oğlan dış çıkartıyor galiba şimdi onu salliyorum

(9,671 puan) tarafından

İyi uykular paşaya 🌺

(577 puan) tarafından

İnşallah canım biraz zor gibi bugün 

-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından

Rabbim dert verip dermansız bırakmasın içim çok daralıyor kıyametler kopuyor ama ben mutlu gibi gözüküyorum ne bilim işte 

(9,671 puan) tarafından

Hayırdır inşallah normal can sıkıntısı mi? Bende çok sıkılıyorum yaa neden bilmiyorum 

(59 puan) tarafından

Ailevi mesele benim ki ama ne bilim elden bişey gelmeyince de insan kendi kendini yiyor daralıyor 

(9,671 puan) tarafından

Rabbim feraha çıkarsın inşallah 🌹 

(59 puan) tarafından

AMİN cümlemizi kimin ne derdi varsa ferahlık versin derman versin inşallah

(9,671 puan) tarafından

Amin aminnn 🌺

0 oy
(3,052 puan) tarafından

Allah içinizi ferahlatsın, kendizi zorlayıp azıcık yürüyüş yapsanız belki iyi gelir. Hava değişimi her zaman işe yarıyor. 

Bende kilo alıyorum. 

(9,671 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🌺   olmadı sahilde turlarım oda yürüyerek uzak oğlumla servisle gitmeyi hiç göze alamam eşim arabayı  okula götürüyor yarın kalabalık bir ekiple pikniğe gitcez iyi gelir inşallah bir hafta öncede gitmiştik iyi geldi ama bu kaç gündür çok sıkılıyorum yoksa ben ev insanıyım evi seviyorum 

(3,052 puan) tarafından

Kayda değer bir sorun yok ise, yarın ki piknikle havanız değişir ve iyi gelir. Arada olıyor böyle. 

(9,671 puan) tarafından

Yok elhamdülillah sorun inşallah düzelir moralim normalde böyle değildim sabah kalk iş güc yemek sonra bosum akşama kadar bazen okumalarımi yaparım eşimle film izleriz arada ama bu kaç gündür değişik bir haldeyim 

0 oy
(1,462 puan) tarafından

image

Parktan geldik oğlana yemek yedirdim duşa soktum ilaçları verdim uyuttum.kahve yaptım 

Parkta teyzeniin tekiyle kavga ettim.tum hanimefendiligimi bozarak 🤣 ama pişman değilim.yine olsa yine yaparım sjsj sen niye skkinsin ki havalardanmi

(9,671 puan) tarafından

Niye kavga ettin kız anlat hele merak ettim 😃 valla bilmiyorum canım yaa 3-4 gündür aşırı sıkılıyorum yaa

(1,462 puan) tarafından

Oğlana akullu araba aldım 10 gün falan oldu ama 10gundur hep arkdaki yürüyüş yoluna götürüyorum rahat sürsün diye ama orasida çok issiz bugünde işimiz var diye gec çıktık bizde dedikki parka gidelim orasida kalabalık biraz 

Oglanda arabasını istedi bende hade götürelim dedim 

Neyse gittik oğlundan cok çocuklar bindi ama 

Arka bankta oturan bir teyze basladi konuşmaya biz bunun sesini dinlemeyeli geldik vs ne kadar daha dinlecez gibi önce anlamadım zaten normalde oğlum yürüyüş yolunda parkın oraya koyuyor gidiyor oyun oynuyor çocuklar biniyor diye oyunda oynamadı ee cocklaridaa kıramadım sürdüm yani 

He akullunun şarkısı vs acik degl sadece sürüyorlar yani 

Neyse bende dedim burası park ya hani git örgünü evinde ör burası çocukların oyun alani ses istemiyorsan oturma yaptım 

Bu sefer inatlaşip 🤣 muzigide açıp özellikle ileri geri ileri geri yapıp o bankın etrafında surdum🤭 

Baktım çocuklara kızıyor dedim abla git mağarada kal

He ama parkta ana baba günü en az 100 çocuk var öyle kalabalık yani 

Zaten onların sesinden sakinlik beklemek suç kfa dinlemek için gelecek bir yer değil yani 

Neyse bende baya soylendim sonra amannn Neyse dedim sjsjs sonra ters ters bakıp duruyordu o ters ters baktıkça ben arabayı çalıştırdım sjjs 

Pişman değilim ama hala yapmadikalrimda aklım sonra kalkti gitti sjsj

(1,462 puan) tarafından

Haksizmiyim sence sonuxta çocuk yani scoterlsr bisikletler patenler havada uçuşuyor çocuklar bagiris cagiris bir arabanın gitme sesimi rahatsiz ediyor yalandan

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Bende iyi değilim aileden biriyle aramız bozuktu bugün denk geldik farkındaydı zaten durumun ama nedenini  benden duymak istedi herhalde,.bende ne varsa içimde söyledim bu huyum iyi mi kötü mü bilmiyorum belki eşimle aramı bile açar ama susmak istemedim 

(9,671 puan) tarafından

Yaa inşallah bozmaz aranızı sabrin da bir sınırı var elbet 

(4,141 puan) tarafından

Ya ben şöyle düşünüyorum ben kırıldıysam karşıdaki bana haksızlık yaptıysa bişey yok , önemli değil deyip gecistiremem insan yaptığı hatayı bilecek bende hiç çekinmem söylerim valla:)

(9,671 puan) tarafından

Ahaha olması gereken o bence kırmadan soylemek 

(4,141 puan) tarafından

Aynen öyle sert dille konuşmam ama sen şunu yaptın da kırıldım diye de söylerim direkt , iyi yapmışımdir inşallah 😀 

0 oy
(22,884 puan) tarafından

Elhamdülillah bugünde yorgun argın oturuyorum iş bitmiş değil ama sevdiğim diziyi izliyorum canısı 😄

(9,671 puan) tarafından

İyi seyirler canım ben bi bahar izelerdim oda sezon finali oldu arada film izliyorum iyi geliyor tabi aksiyon bilim kurgu heyecanlı 

(22,884 puan) tarafından

Bende bi sahipsizler birde uzak şehir ahanda oda sezon finali oluyor 🥰

0 oy
(2,011 puan) tarafından

Arkadaşımla dertleştim biraz kötü bi gün gecirmiş bacikom onun canı sıkılınca benimde sıkıldı biraz moral verdim ama Allah yardımcısı olsun uzagız yakın olsaydık çıkarırdım bi gezmeye 

(9,671 puan) tarafından

Yaaa Allah yardımcısi olsun inşallah konusarakta çok güzel destek verilir en iyisini yapmışsın canım 💕 

0 oy
(899 puan) tarafından

Bebeğimi uyuttum benim de uykum var ama diyetteyim açlıktan uyuyamıyorum 

(9,671 puan) tarafından

Yoğurt salatalık ye canım azda olsa tutar kiloda yapmaz 

0 oy
tarafından

Gelecegi dusunuyorum :(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 456 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu