0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından

Hanımlar bir gün önce karnımda doğum sancısı vardı Şu an 10 hafta 3 günlük gebeyim bugün de sabah sadece ağrı vardı kaslarımda sonra kaç sancım olduğu 1 2 saat önce lavaboya gittim İshal oldum sonra İshal sancıları geçte kal sancıları geçtim sabah kasklarım ağrıyor Dün de normal bildiğine sancı vardı karnında başıma ağrı giriyordu Şu anda da sancılarımı kesildi Ara ara gelip gidiyor ne yapmalıyım yani şu anlık yokIkinci gebelik

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hastaneye gidebilirsiniz neyi bekliyorsunuz 

-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından

Bu kadar sancı normal değil gibi doktora gidin en iyisi 

0 oy
(1,371 puan) tarafından

Yediğin bişey dokunmuş olabilirmi bende 10 haftalıkken çok canım çekti cips yedim 5 dk çekmedi şiddetli bi sancı ishal olmuşum 3 gün toparlayamadım bulantılardan ztn bişey yiyemiyorum onun derdi başka ishalin derdi başka acile gitmedim bol su içip muz patetes yedim yağsız yemekler yedim geçti ama senin sancıları anlayamadım Mideni bozduğun içinmi bebekle ilgilimi ben daha öncesinde 9. Haftasında aynı sancıları yaşadım kafamı kaldıramıyorum aciller bakmadı hafta sonu kalkamadım yataktan sonra doktoruma gittim bebeğimin ödem toplandığını öğrendim kalbi durdu iki gün sonra o yüzden böyle sancıları ihmal etme derim cipsten hemen sonra olmasa ben koşarak giderdim doktora canım en azından iyi olduğunu görürsün için rahat eder 

(203 puan) tarafından

Anladım canım senin için de geçmiş olsun

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Kanında enfeksiyon olabilir mi bende böyle bir durum yaşadim da gebeliğin başında kanda enfeksiyon çıktı ishal sancı hiç ayağa kalkamiyordum ama acilen Dr a gitmen lazım bebeğin suyu biter su bittikçe de sancı artar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi90 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.

Kategoriler