0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (2,057 puan) tarafından

Merhaba canlar bugün kızım 12 günlük oldu sarılık var iki saate bir emziriyorum acikiyor fakat emme süresi 45 dk hatta 1 saati buluyor çok uzun degilmi dinlene dinlene emiyor bu ne zaman hızlanır hiç birşey yapamiiyorum emzir yatır bez değiştir gün bitti

7 Cevaplar

+1 oy
(3,914 puan) tarafından

Ebe kuzenim vardi yarım saat bir memem yarım.saat bir meme emmeliymis

(9,080 puan) tarafından

gunde 10 defe emse 10 saat  emecekmi cok sacma . bebek zaten ayık kalmiyir ki 45 dakika ayik kaliyor o surecte gaz alt degisimi ve uyutma sureci. memeyi hangi ara bi saat biyu emsin . genizinden yutkunma sesi duyulur ih ih ih diye zs ses bittimi daha meme ucunu agzindan ceksen bile bise degismez bebek yine agziyla emme hareketi yapar emioyor demek degilki hi gereksi yere bi saat kendi kendini yormak anneye eeziyet olmak ebedinin dedigi

(3,914 puan) tarafından

@Casperiye benek ya zaten emme zorluğu yaşıyor yavaş yavaş emiyor dura dura emme hareketini anlayacak kadar ben tecrubeliyim ben emzirme ebenin dediğini söylüyorum  bana böyle dedi nasil tutulması gerektog8ni gösterdi sen kafana göre takil😊

(9,080 puan) tarafından

😂 eyvallahhh :)

-Reklam-
+1 oy
(6,827 puan) tarafından

Ağzı miniciktir annesi onun normal düzelir zamanla 

+1 oy
(1,485 puan) tarafından

Hem yoruluyor hemde gazı olabilir gazı olan çocuk da rahatlamak amaçlı daha çok emer 

0 oy
(30,209 puan) tarafından

Buyudukce hizlanir sure yoruluyor çünkü normal o kadar 

(2,057 puan) tarafından

Evet zaten dinlene dinlene emiyor yavrum tahmini ne zaman gelişir damaklari

(30,209 puan) tarafından

İki aydan sonra tabi bu degisiyor cocuktan cocuga

0 oy
(5,387 puan) tarafından

gayet normal bir süre 

(2,057 puan) tarafından

Ne zmn düşer süresi damağı ne zaman gelişir 

(5,387 puan) tarafından

valla hatırlamıyorum açıkçası net olarak ama 2.ay da belki böyle geçebilir 

0 oy
(725 puan) tarafından

Şükret hele de sarılık varsa ne kadar ense o kadar iyi senin ve bebeğin için 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

hizlida emse emzir gazcikar alt al uyuy aglayinca sustur gun bitti bukadar. yavas emmeye basladikca gigisindan durtecen. 3 bes dakika emerek yutuyirdur ondan sonrasi bi saat uyanik kalmasi imkansiz zaten. uyurken agzini memen agzinda olmasada emme hareketi yapar😂😂 yani bosu bisuna saatlerce emziriyorsun. gigisindan durtukle emsin yutkunma sesi gelecek ih ih oh diye  genizinden . 10 dakkann sonra o ses gelmezki sadece agziyla cuk cuk cuk memeyi emer sut icmeden emer emzik gibi. meme icunu agzindan ceksen yine emer bebek agzi emme hareketi yaoar . okadar gereksiz bekliosun

(2,057 puan) tarafından

Evet yaklaşık 10 dakika yutkunma sesi geliyor sonra da emzik niyetine kullanıyor beni farkındayım ama arada gidiyordur diye bekliyorum sarılık olmasa direk alırım memeden şaşırdım ne yapacağımı 

(9,080 puan) tarafından

okadar kasmaya kendinj perisan etmeye gerek yok canim arada gidenin ne faydasi olacak . bi saat sonra tekrardan emer arada gidecek olanlari adam akilli emer on dakkada bitirir kalkar sen rahat bebek rahat . kendini gereksiz yere heba ediosun . aslinda bebegide. rahatca yerinde yatip uyumak varken ahzinda memey kucaginda uyuyo sicakda . on dakkadan sonra zaten uykuya geciyo cocuk doyup bitirio isini.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gll01 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.