0 oy
66 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Bayramdan önceki arefe günü de aynısı olmuştu kızım durduk yere kusmaya başlamıştı boğula boğula Ondan sonra iyileşti hiçbir sıkıntı yoktu şimdi tekrar Az önce emiyordu Ağız dolusu kusmaya başladı kaldırdım midesi bulandı yine kustu bayağı az önce tekrar kustu hasta da değil kusmasının sebebini anlamadım bu aralar çeşmeden su veriyorum o mu yapıyor hafif soğuk geliyor biraz da ya da mikroplu mu o mu dokunuyor ya da Diş mi çıkartıyor diş çıkarma kusma yapar mı Kafayı yiyeceğim artık hasta değil neden kusuyor

1 cevap

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Fazla yedi veya emdiyse diş çıkarıyorsa havalar sıcak etkileniyorsa veya midesini üşüttü ise kusuyor olabilir suyu kaynatıp içirin öyle ddneyin

(1,098 puan) tarafından

Yok bir daha Zaten çeşmeden su vermeyeceğim Normalde hazır su alıyordum artık hazır su alacağım Diş çıkarma kusma yapar mı Zaten ek gıda yemiyor canı istemiyordu birkaç gündür Ben de zorlamadım sadece emdi çok fazla emdiğini zannetmiyorum çünkü fazla sütüm yok birden bire Buğulu Buğulu kusmaya başladı hala midesi bulanıyor

(2,495 puan) tarafından

Diş ishal de yaparmış kusma da yaşadım

(1,098 puan) tarafından

Peki sizinkidemi ayni bogula bogula kusuyirdu 

(2,495 puan) tarafından

Boğula boğula değil ama burnundan gelıyordu kusunca yanı toplam 3 kez bu şekılde kusması olmuştur

(1,098 puan) tarafından

Demi bizimde oyle simdi iyi hasta degil insallah ciddi birseyi yoktur yavrumun 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 286 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy