0 oy
151 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar ilk defa ciğer yapıcam da. Nasıl temizleniyo. Sote şeklinde yapıcam tarif verir misiniz. YouTube dan da baktım da biz de size sorayım dedim

4 Cevaplar

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Gecen gün yaptım ilk defa bayıla bayıla yedik eşimle hatta bi sonraki gün kalanı kahvaltıda yedik 

Öncelikle ciğerin üstündeki zarı çektim küp küp doğradım ciğerleri ve kuyruk yağını ocağa aldım orta ateşte suyu bitene kadar pişirdim sonra biraz kırmızı toz biber birazda pul biber attım üstüne iyice kavrulunca ocaktan aldım müthiş olmuştu 

(23 puan) tarafından

Soğansız mı kavruluyo. Bi de kan pohtıları oluyo ya içinde suda falan bekletiliyor mu

-Reklam-
0 oy
(6,180 puan) tarafından

Ben doğrarken yıkarken içindeki kanlari alıyorum sonra süzgecte süzülüyor. Sonra yağda kız artı yorum.  En sevdiğim bu 

Bol kuru soğanlı ve salçalı pişiriyorum bu da güzel

Bide ciğeri pisiriyorum ayrı tavada biber kuru soğan kavuşuyorum sonra birleştiriyorum beş on dk da beraber pişiyor 

(6,180 puan) tarafından

Eğer kizartacaksan Arnavut ciğeri yaz nyt ye orda detaylı tarif var baharat falan da giriyor

0 oy
(3,287 puan) tarafından

Zarını alınca ben yıkıyorum bazıları yaikamiyormus ama içim almıyor biraz sütte bekletiyorum sonra unluyorum bol yağda kizartiyorum en son kimyon kirmizi biber atıyorum.. 

Patetes biber falanda kziartiyorum arnavut cigeri yapiyorum kisaca haşlama sevmem

0 oy
(4,652 puan) tarafından

soğanlı yapacaksan önce soğanı pişir sonra ciğeri koy. ciğer çabuk pişer 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
9 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,470,562 soru