0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Anneler merhaba doğum yapalı 45 gün oldu tam kırkımın çıktığıgün spiral taktırdım yani 13 haziranda o günden beridir kanamam var acaba normalmi yoksa benimkindwmi bi sıkıntı var eşimden gizli taktırdığım için hastaneyede gidemiyorum bana akıl verin içimi rahatlatın eğer normalse bile ne zamana kadar böyle olucam

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Spiral bende var inanki hayatım kaydı cikarttircam eşine deseydin keşke hissederse bide anlar 

(13 puan) tarafından

Hissetmek gibi bi durumu olabiliyormu

tarafından

Evet oluyor özür dilerim eşim memnun değil istemiyor ve bende tüylenme yaptı dahası var çok sancı lohusa gibi kanama yapıyor .

Ve 15 gün adet oluyorum 

(13 puan) tarafından

Ay bu olmadı şimdi inşallah sıkıntı olmaz rşim fark etmez

-Reklam-
+1 oy
(561 puan) tarafından

Bende taktıralı 8 ay oldu sayılır sağlık ocağı hemşiresine sordum vücut onu yabancı cisim algıladığı için ilk 1 sene düzensiz kanamalar adetliyken ağrılar normalmiş vücut kabul etmediği zaman zaten dışarı atıyormuş spriralo

(13 puan) tarafından

Peki ilk tktırdığınız zaman kanama oluyormuydu oluyorsa kaç gün sürmüştü

(561 puan) tarafından
+1

İlk taktırdığımda olmadı ama ilk 3 adetimde çok sancılı ve kanamalı geçti ve 10 günü buldu bitip tekrar 1 2 gün leke şeklinde geldi yine

(13 puan) tarafından

Ya ben kanamaya takılmıyorumda eşimden gizli taktırdığım için kanamam artarsa eşim seni hastaneye götürücem derse öğrenmesinden korkuyorum

(561 puan) tarafından

Her doktor odasına almayabiliyor almazsa veya sizi ayrı yerde muayene ederse doktorla konuşursunuz durumu anlatırsın canım 

(13 puan) tarafından

İnşallah fark etmez doktorla konuşana kadar

+1 oy
(30,256 puan) tarafından

Normal geciyor belli bir vakitten sonra

(13 puan) tarafından

Ay inşallah geçer artık artık gına geldi 40 gün boyunca leke leke 5 gündürde kanama sıkıldım artık

(30,256 puan) tarafından

Vucuda yabanci cisim girdigi icin etki ediyor

(13 puan) tarafından

Bende korkmuştum kayma olabilir diye

0 oy
(29 puan) tarafından

Ben lohusalıgın 40.gününde adet olmuştum.Belki siz de adet olmuşsunuzdur.Kanama ondan kaynaklı olabilir.

(13 puan) tarafından

Olabilir onuda düşünmedim değil inşallah ondandır

(29 puan) tarafından

1 ay sonra kontrole çağırması gerekiyordu zaten spiral kontrolü için.Çağırmadı mı?Kanamaniz 10 günden fazla sürerse gidin bence tekrardan doktora

(13 puan) tarafından

Çağırdı 1 ay sonra kontrole gel dedi inşallah normalleşirim ya hiç yorumlar okumuyorum

0 oy
tarafından

Evet normal bi aya kadar yani yeni doğum yaprigin içinde öyle 4 5 ay sonra düzene giriyor 

(13 puan) tarafından

İnşallah normaldir

0 oy
(1,639 puan) tarafından

Ben de taktirmistim 4 ay bekledim kanamanin bitmesini ama birturlu bitmedi. Vücudum kabul etmiyormus. En son cikarttirdim rahatladım. 3 gün falan arayla başlıyordu 10 gün sürüyor sonra bitiyor 3 gün sonra tekrar başlayıp 10 gün sürüyordu. En son dayanamadım 

(13 puan) tarafından

İnşallah benimki öyle olmaz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
+3 oy
7 cevap 307 göst.
16 Şubat 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,241 soru

24,166,369 cevap

335,613 kullanıcı

...