0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri gelin azıcık sohbet edelim 💐 

Biz eğitim den yeni geldik kahvaltı yapmaya fırsatım bile olmadı sabah evimde 3 gündür iş yapmıyorum yemekte yapmıyorum 

Bugün hem evimi toplamak hem yemek yapmak istiyorum  

Siz akşama neler yaptınız yapacaksınız yapmayanlara özellikle bana fikir olsun 

Hiç modumda yok 

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından

Aleyküm selam canım kıyma  çıkarmıştım sulu köfte yaparım yeter temizlik yapıyorum fazlasına zamanım yok... Bi kahve molası verdim yoruldum.. 

-Reklam-
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Aleyküm selam benimde hiç fikrim yok yumurtalı taze fasulye bulgur pilavı düşünüyorum 

0 oy
tarafından

Akşam lahana sarmıştım etli onu pişiricem eşim 6 gibi yemek yiyecek işe gidecek o yüzden daha pişirmedim 

0 oy
(659 puan) tarafından

Afiyet olsun Büşracığım🌸❤. Ben de bu gün temizlik yapacaktım sabah çocuklar uyanmadan önce banyo tuvalet çamaşır toz alma işlerini halk etmiştim. Uyandılar kahvaltı yaptık. Arkalarında koşuşturmaktan dermanım kalmadı. Mesciti süpürürken kızım çamaşır asklığını devirmiş bütün iştahım kaçtı. Şimdi de evi iyice dağıttılar. Birazdan kalkıp toplamaya başlıycam bir de siler süpürürüm. Pizza yapıcam nasip olursa ama daha çamurunu bile yoğurmadım. Hamuru yoğunum o mayalanırken silme süpürme yaparım. Kolay gelsin sana da. Makarna çorba ya da kızartma salata yap geçiştir en iyisi. Yorulmuşsundur zaten. 

0 oy
(1,626 puan) tarafından

Buzluktan kıyma çıkarttım köfte yaparım yanına pilav diye düşünüyorum aklıma başka da birşey gelmedi hava çok huzel

imagekizimla barkonda oturuyoruz bende bir kahve daha içeyim dedim 

0 oy
(3,474 puan) tarafından

Kahvemi içtim salonu dip köşe temizledim ama o kadar sıcak ki zorla yapıyorum daha 3 oda var yatana kadar temizlik yapıcam 

0 oy
(2,802 puan) tarafından

Valla bende pratik kıymalı makarna yapacağım akşama havalar ısındıkça insanın ne bir şey yapası geliyor ne de yiyesi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 421 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 476 göst.
0 oy
11 cevap 321 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 185 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (296 puan) tarafından soruldu