0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (946 puan) tarafından

Kızım eylülde beş yaşına girecek kreşe gidiyo. Sabah yuzunu yıkarken kaçıyo zar zor yıkıyorum saçını tararken aynı yıne kaçıyo yarım saat onla uğraşıyorum koyafet giydirikende aynı ya bunu giymem diye ağlıyo istediğinide giydirsem zorla giydiriyorum. Bugun çok sinirlendim baya bağırıp kızdım ağladı. Okula gitme artık o zamn diyorum daha çok ağladı. Sizce ben buna nasıl bi çözüm bulabilirim okulu çok seviyo ama iki saat peşinden koşturıyo siz çocuklarda böyle yapıyomu

4 Cevaplar

+2 oy
(1,877 puan) tarafından

Niye 5 yaşındaki çocuğun yüzünü sen yıkıyorsun ki. Lütfen çocukların kendi yapacakları işleri onlar yerine siz yapmayın. Gece yatmadan kendi giyeceği kıyafetleri ve çantasını hazırlasın. Sabah kalksın yüzünü yıkayıp dişlerini fırçalasın üzerini giyinsin. Sen saçlarını yaparsın bir tek. Yapmıyorsa o gün okula gixemez. Ya da o şekilde gider. Bu kadar

(946 puan) tarafından

Bıraksam öyle gider yıkamıyo. Bende hep zorla yıkıyorum mecbur. Kıyafetlerinide kendi giyebilir ama benim giydirmemi istiyo. Okulda tuvalete tek gidiyo temizliyoda kendini ama evde aska tek gştmez beni çağırır çıkana kadar.bi türlü bensiz yapmayı öğretemedim herşeyi benim yapmamı istşyo yemek bile sen yedir diyo ben yediriyorum

(1,877 puan) tarafından

Sen yaptığın sürece, seni istemeye devam edecek. Bırak gitsin öyle. Artık utanmayı bildiği yaşta. 

-Reklam-
+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Benimki de 3.5 yasinda. Bizde de durum ayni. Ve asiri kiyafet secer. Onu giymem bunu giymem ya da giydigimi bi bahaneyle cikarir falan. 

Ben eger uzerini giymediyse sac yapacagim zaman gelmediyse tamam vaktimiz kalmadi okula oyle git diyorum. 1-2 kez sacini yapmadan ,pijamasiyla yolladim artik eskisi kadar uzatmiyo. 

Sizde bence cok ustelemeyin. Mesela 1 kum saati alin sureli olanlardan onu koyun yanina kiyafetini giymek icin bu kadar suren var deyin. Yoksa pijamlarinla veya ciplak gitmek zorunda kalirsin deyin. 

(946 puan) tarafından

Kum saatini denicem teşekkur ederim

0 oy
(14,856 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında kaçmak değil ama üzerini giyerken yerinde duramıyor hoplayıp zıplıyor onun dışında Bi sorunumuz yok şimdilik. Tabi okula gitmiyor 😊

(946 puan) tarafından

Daha küçük seninki cnm. Benimki o yaştada öyleydi beş yaşına girecek hala aynı

0 oy
(162 puan) tarafından

Ne yazık ki kıyafet konusunda benim de oğlum öyle ve yüz el yıkama konusun da gerçekten çok zor 

(946 puan) tarafından

Normalde kendi kıyafet giyip elıno yuzunu yıkayacak yaşta ama yapmıyo. Mecbur ben yapıyorum zorla

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
+1 oy
6 cevap 288 göst.

Kategoriler

1,470,791 soru

24,090,463 cevap