Kızlar kısaca özetliyim ben çalışıyordum önceden annem çocuğa bakıyordu sonra kadın hastalıklarından ameliyat oldum iş yeri beni çıkardı kışın kızım var 5 yaşında ana okuluna başlayacak bende en azından 2 ay eşime destek olurum diye öyle sezonluk fabrika buldum
Neyse annem de ise gidiyor yani onun bakma gibi durumu yok . Bugün eşim de annesini aradı Büşra ise gidecek sen bak 2 ay diye eşim hoparlöre almıştı telefonu anası niye bakmıyor ben bakamam dedi hoparlör de olduğunu farketmeden sonra bende bağırdım arkadan duysun diye o kadının da ihtiyacı var ise gidiyor ayrıca sadece onun torunu degil bu çocuk . Sevmeye gelince gülüm balım diyorsun ya dedim
Sonra da eşim bakcaksin anne kadın 2 sene baktı 5 kuruş talep etmedi senin torunun değil mi bu çocuk dedi
Ay işte ben öyle demek istemedim yanlış anladınız bakarım tabi nolcak dedi oğlundan tepki görünce
Sonra çocuk tabi 5 yaşında duydu zaten çocuklar hisseder ya farkında babaannesinin soguklugundan biz olmadan durmuor orda
Eşim de dedi boşver gitme kimseye ağız acmayalim ama ben onlar özledim desin arasn sorarım dedi
Neyse eşim geceye gitti saat 11 olmuş kaynanam arıyor e kızım naptın annen bakacak mi çocuğu diye aradım git ise dedi
Ahh sen misin bunu diyen cinler çıktı tepeme benim .
Ya o kadın benim çocuğumu bakmaya mecbur mu sadece onun torunu mu bu dedim sevmeye gelince seviyorsun bakmaya gelince yoksun meydanda dedim birde kalkıp akıl veriyorsun dedim gitmicem ise kocam göndermiyor ben yaparım gecindiririm diyor dedim
Ee tek başına olmaz ki demeye başladı
Ben çalışmaya mecbur değilim dedim kapattım suratına
Sonrada aradım kocamı anan böyle böyle diyor dedim
Sizce haksız mıyım ??
Siz olsanız ne tepki verirsiniz