Benim hikayem çok uzundur. Özetle ben hiç aynı evde bile oturmayacaktım taaki düğüne bir ay kala mecbur ettiler, ama ben istemedim hatta yüzüğü bile nişanlıma verdim ben istemiyorum diye sonra söz verdi 6 aydan bir gün fazla oturmayız diye ama ben yine kabul etmedim. benim ailem bizim de gelin bizimle 10 sene yaşadı sonra evini ayırdı ama bir güne Bir gün geline bir şey diyenimiz olmadı ki bunu kendisi de söyler, ailem de ya ne olacak sanki bak 6 aydan bir gün fazla oturmazsın sende idare et dediler... Öyle öyle 4 senem gitti.
Benden önce eltim oturdu bu daire oturduğu dönemde eltim istemişti merdiveni kaldırın ben oturacam diye söylemiş ama kabul etmemişler onlar kabul etmeyince eltim de benim düğüne yakın ev aramaya başladı. Ayrıldı. Bize de evi vermiyorlardı hatta biz kavga ile ayrıldık ki ortada hiç bir sebep yokken tartışma çıkartan karşı taraf oldu ev aradık bulamayınca da eşim sadece kardeşlerinden Rıza istedi onlar da rıza gösterince eşim direk merdiveni kaldırdı. Merdiveni kırdığı gün pederim gördü