+1 oy
475 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (5,773 puan) tarafından

Ev sahibi baya bir artış yapacakmış kirayı. Eşim de diyor gidelim annemlerin evine kira derdimiz olmaz. Ben de hayır istemiyorum dedim. Ailesi öyle beni kullanacak bana karışacak insanlar değil ama en azından kavga ederken bile rahat rahat kavgamı etmeliyim eşimle 😀ev aynı binada 

25 Cevaplar

+6 oy
(1,217 puan) tarafından

Aklı olan asla taşınmaz kaynana ile aynı bına olsa bile

(94 puan) tarafından
+1

Aynı şehirde de karşıyım. 😅

(152 puan) tarafından
+1

Aynı ülkeye  bile karşıyım:))

(94 puan) tarafından

Yemin ederim öyle dıcektım de amma abarttı derler diye şaapamadım. 😂😂

(53 puan) tarafından
+1

Hatta galaksiler bile farklı olmalı 

(1,217 puan) tarafından

Haha bence de 

-Reklam-
+3 oy
(14,403 puan) tarafından

Aranin  nasıl olduğuna bağlı 

Ben çok aradım yakın ev karşi binaya taşındım sonunda 

Onunda ilk kat benimde karşı karşıya 

+3 oy
(2,565 puan) tarafından

O binaya girersen daha çıkamazsın söyleyeyim 6 yıldır çıkamadım daha da b*k çıkarım hani Dion ya karışmazlar diye valla uzaktan olduğu için öyle ice girince oyle karışıyorlar 

+2 oy
(23,028 puan) tarafından

Aman aman uzak dur 🤭

(5,773 puan) tarafından
+1

Para yönünden iyi bir seçenek olabilir ama huzurum olmadıktan sonra.. 

(23,028 puan) tarafından
+1

Aynen huzur daha önemli

+2 oy
(4,011 puan) tarafından

Ben aynı binada oturuyorum 7 yıldır. Bir kez olsun tartışmamız bile olmadı eşimin ailesiyle. Çünkü benim eşim de ailesi de bana karışmaz beni sorgulamaz.  Eşimle de kavga edilecek bir konusu varsa ederim çekinmem kimseden.

+2 oy
(1,960 puan) tarafından

Evet rahat rahat kavga edemeyeceksin çünkü taşınırsan eskisinden daha çok kavga edeceksin😬

+2 oy
(4,048 puan) tarafından

ağrımayan başımı ağrıtmam. azıcık aşım kaygısız başım

+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Taşınmam istemiyorum 

Ne kadar uzak o kadar iyi

+2 oy
(1,977 puan) tarafından

Asla asla asla gitme.ailesi şimdilik karışmıyor uzaktan davulun sesi hoş geliyor nefret ettirirler.Ayni binada aynı evde yaşayan gelinlerin tek duası var bir an önce kaçıp kurtulmak eşin kendi ailesi diye gidelim diyecek yarın ne sorun çıksa  idare et diyecek .

+1 oy
(210 puan) tarafından

Biz şuan altlı üstlü oturuyoruz. Daha önce Birlik oturdum dubleks ev sonra anlaşmazlık yaşadık tartışma oldu küslük oldu çok ev aradık ama bir türlü nasip olmadı son çare merdiveni kaldırdık. Ve şuan aramız çok iyi. O bana gelir ben ona giderim. Kızımı okula götürüp getirirkenken bebeğimi hep onun yanına verirdim. Kendi çekirdek ailenin içine çok da dahil etmediğin sürece bence yaşanılır. 

Ben birlik yaşarken iki cihanın bir araya geleceğine inanırdım da kaynanam ile anlaşabilecegime inanmazdım 

(1,977 puan) tarafından

6 ay diyip 4 sene eziyet çektirmesi.....

Keşke en başta kabul etmeseydiniz .10 sene oturan gelininize de üzüldüm herkes melek bile olsa ev içinde rahat edemez rahat giyinemez onada ayrı üzüldüm 

(210 puan) tarafından

Gelin zaten evini ayırmak istemiyordu😀😀😀😀😀 ve emin olun çok çok rahattı, babasının evinden daha rahattı. Defalarca kez annem babam ona ayrı kocasına ayrı gidin kendi evinize kendi düzeninizi kurun gelin kabul etmedi.  annem babam Ayrı eve çıksın istiyordu.

(1,977 puan) tarafından

Şok gecirdim su an 😅 hâlâ aynı evdeler mi peki 

(210 puan) tarafından

Yok yok 8 yıl oldu evini ayırdı. 

(210 puan) tarafından

Ve benim ailem de o yüzden sadece 6 ay oturmama sesini çıkarmadı bişey olmaz dediler 

+1 oy
(5,131 puan) tarafından

Ben buyuk konusmayim da asla bi arada olmam 

+1 oy
(38 puan) tarafından

Kız aynı evde yaşıyorum çok güzel davraniyor beraber bakıyoruz çocuklarıma ama nerdeyse mutvak çeyiz Hall ettim kalan var tabi ama inshallah bir gün evim olur ve ceyizlerimi kullanmak istiyorum artık 

+1 oy
(2,971 puan) tarafından

Ayni binada yaşıyorum rahat kavga yok bilesin 😂😂 

+1 oy
(862 puan) tarafından

7yildir bir yasiyorum bir defada kaynanaya kavgamiz olmadi.Oda calisiyor bende islerimizide beraber yapariz.Kavgaya gelincr kaynananm hep ben tarafdan.Amma isterdim birgun ayri evim olsun mesela evde daha rahay giyinemiyorum,kendi evin olsa daha rahat olursun.Amma kaynnaanm isime karisan deyil 

+1 oy
(18,454 puan) tarafından

Genel olarak iyi gecinseniz bile gidiş geliş sık olur canın sıkılır sürekli gelmek isterler benim kaynanam öyle ister şahsen beraber yiyelim içelim de isteyebilirler uzak olmak en güzeli 

+1 oy
(14,746 puan) tarafından

Çok korkarak kavgalar ile tasinmistim köye. Sonuç? Kaynanam evime oturup 1 bardak çay icemeden göçtü gitti bu dünyadan. Direttigim için pişmanım açıkçası. Diretmeseydim daha erken göçüp gelecektik köye üstelik ev yapacaktık.

+1 oy
(40 puan) tarafından

Kendi annenle bile aynı binada yaşanmıyor canım kavga edersin kocana düşman olur siz şimdi kavga etseniz sana karşı dolacak bir bir daha iki bu böyle malesef . 

+1 oy
tarafından

Keşke .... Çok isterdim valla

+1 oy
(3,485 puan) tarafından

Kira konusunda çok zorlanmayacaksanız gitmeyin derim. Ben ayda yılda bir görmeye bile tahammül edemiyorum kaynana kayınbabayı. Kaynanamın da hayali 2 katlı ev yaptırıp bizle oturmak. 

+1 oy
(2,244 puan) tarafından

aynı bina içinde bile sorunlar oluyor aynı evin içinde çok ama çok zor olur.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 716 göst.
22 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 703 göst.
+1 oy
4 cevap 725 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler