Öncelikle derin bi nefes al sakinleşmeye çalış euzu besmele çek canım, hamileysende değilsende olan olmuş değiştirebilir misin hayır o zaman önce bir sakinleş kan vermişsin düşük bir değer çıkmış gebelik var diyemiyoruz leke olmuş ama kanama devam etmiş yok da diyemiyoruz. Ama şöyle bir şey var bebeğin 4 aylık sa sütünden sebep adet düzensizliği görebilirsin bir sene iki sene yada emzirdiği sürece adet olmayan insanlar var. Daha yeni doğum yapmış sayılırsın düzensiz olmasıda çok normal benim bebeğim 15 aylık hala tam eski düzenine dönmedi adetim eskiden 28 günde birdi 40 günde birden 32 güne düştü yavaş yavaş düşüyo daha düzenli olmaya başlıyo. Ara ara sütüm giderdi adetim gecikridi bende şüphelenip korkuyordum ama doktor bunların normal olduğunu söyledi. Ben sezaryen oldum mesala gebelik testi yapıyordum gecikti diye çıkmıyodu aklıma şey geliyordu acaba rahimde cepleşme mi oldu sezaryen sonrası cepleşme olunca adet kanı oraya birikebiliyırmuş ilaç ile yada kürtaj ile temizlnebiliyor onunda çözümü var çözümsüz değil. Herşey olabilir ama önemli olan kucağında ki bebeğine güzelce bakmaya odaklanman