0 oy
319 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (693 puan) tarafından

Gerçekten artık delirmek üzereyim en son 18 Nisan'da regl oldum ve gerçekten kafayı yiycem kist veya gebelik yok 4 aylık bebeğim var ama düzenli regl oluyordum doğum kontrol hapı kullandım 2 ay kilo almaya başladığım için bıraktım sonra adetim kesildi 1 aydır şakasız söylüyorum her gün sancım var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum emzirdiğim için kafama göre ilaç da alamıyorum benim gibi olan varsa lütfen yardımcı olsun geçen hafta Çarşamba ve Perşembe pembemsi lekelenmem oldu sonrası gelmedi sevinmiştim regl oldum diye ama bir şey yok lütfen yardım edin hormonlarım zirve yapmış durumda sürekli ağlıyorum neye olduğunu inanın bilmiyorum birdenbire aşırı sinirleniyorum ya da çok mutlu oluyorum en olmadık saatlerde enerji patlaması yaşıyorum gerçekten korkuyorum artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Test ysptinmi hic

(693 puan) tarafından

Evet kan verdim geçen hafta salı günü beta değerim 0.2 çıktı kadın doğum doktorum izinde 

-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından

Kol altı imlant var onu kullan  korunmak için ağrın içinde parol içebilirsiniz 

(693 puan) tarafından

Parol işe yaramadı maalesef kol altı implant da düşündüm açıkçası ama geçenlerde burda gördüm bir abla hamile olduğunu bilmeden takmıştı bebeğini kaybetmişti o yüzden endişe ediyorum 

0 oy
(244 puan) tarafından

Bazı emziren anneler bir sene hiç adet olmuyormuş belki sende emzirdigin için düzensiz olabilir

(693 puan) tarafından

Bende başlarda öyle düşünmüştüm ama gecikmem olduğu her gün sancılarım oluyor normalde çok kanama görürdüm 2 ay boyunca düzenli olarak doğum kontrol hapı kullandım geçen ay 9 gün sürdü ve günde yarım ped bile dolmuyordu bu ay da böyle oldu ilaçlardan şüphe ediyorum bende şu an bile bunları yazarken sancım var etrafıma bakıyorum gecikmesi olanları görüyorum ama sancı çeken hiç kimse yok bilmiyorum ne yapacağımı doktorum izinde sonuçları gösteremedim eğer burda anlayan varsa atabilirim buraya 

0 oy
(1,209 puan) tarafından

Yeni doğum yapmışsın normal 2 adetı erken oldum sonrasında 45 gün geçti öyle oldum

(693 puan) tarafından

Bugün itibariyle 2 aydır adet olmuyorum ve gerçekten 19 Mayıs'tan beri sancım var elim kolum bağlandı bilmiyorum ne yapacağımı test vermiştim ama sonuçlar için doktoru bekliyordum o da izinde diğer doktorlar bakmıyor benim doktorum eski hastalarıyla çok ilgili olduğu için bende onu bekliyorum 

0 oy
(58 puan) tarafından

Öncelikle derin bi nefes al sakinleşmeye çalış euzu besmele çek canım, hamileysende değilsende olan olmuş değiştirebilir misin hayır o zaman önce bir sakinleş kan vermişsin düşük bir değer çıkmış gebelik var diyemiyoruz leke olmuş ama kanama devam etmiş yok da diyemiyoruz. Ama şöyle bir şey var bebeğin 4 aylık sa sütünden sebep adet düzensizliği görebilirsin bir sene iki sene yada emzirdiği sürece adet olmayan insanlar var. Daha yeni doğum yapmış sayılırsın düzensiz olmasıda çok normal benim bebeğim 15 aylık hala tam eski düzenine dönmedi adetim eskiden 28 günde birdi 40 günde birden 32 güne düştü yavaş yavaş düşüyo daha düzenli olmaya başlıyo. Ara ara sütüm giderdi adetim gecikridi bende şüphelenip korkuyordum ama doktor bunların normal olduğunu söyledi. Ben sezaryen oldum mesala gebelik testi yapıyordum gecikti diye çıkmıyodu aklıma şey geliyordu acaba rahimde cepleşme mi oldu sezaryen sonrası cepleşme olunca adet kanı oraya birikebiliyırmuş ilaç ile yada kürtaj ile temizlnebiliyor onunda çözümü var çözümsüz değil. Herşey olabilir ama önemli olan kucağında ki bebeğine güzelce bakmaya odaklanman

(693 puan) tarafından

Ben normal doğum yaptım doktor gittiğimde iyice baktı zaten pıhtı yok kese veya kist de yok ama sancılarım var ve geçmiyor ağrı kesici olarak sadece parol alabiliyorum o da işe yaramıyor zaten migreni olan biriyim normalde de hafif ağrı kesiciler pek rahatlatmıyor bünyem alıştı diye 

(58 puan) tarafından

Emziriyorsan emzirmek sütün azalıp artması gibi durumlar rahmin kasılmasını artırabilir yada yedklerin kasılmaya sebep oluyordur. Birde yumurtlama döneminde isen onun sancısıda olabilir doğum sonrası daha çok hissediyorum ben. Doğumdan hemen sonra sık sık emzirmenin anneye de faydalı olduğunu söylemişti ebe rahmin kasılıp küçülmesini kolaylaştırıyormuş. Ben sezaryenliydim hastanede ikinci gün sütüm artmaya başlayınca inanılmaz sancım olmuştu emzirmeye bağlı kasılma olduğunu dikişlerden kasılma daha şiddetli olabilir normal demişti seninki normalmiş ama  emzirmeden dolayıdır bence

(693 puan) tarafından

Ama 4 aylık oldu bebeğim bu zamana kadar olmadı böyle bir şey rahim toparlandı bugün mahvoldum gerçekten normalde bir iki kere olurdu günde ve kısa sürerdi ama bu saate kadar 4 kere sancım oldu ve uzun sürdü böyle giderse yarın ya da Çarşamba günü gideceğim hastaneye pazartesi salı izinde oluyor doktorum 

0 oy
(4,766 puan) tarafından

Benimde doğumdan sonra 6 ay düzensiz geldi 50 gün arayla geldi doktora gittim 

Çok normal emzirirken olabilir bunlar dedi bende oluruna bıraktım 10 aydan sonra düzene girdi 

(693 puan) tarafından

Benim sancılarım oluyor bu yüzden olmak istiyorum çevremde bir sürü yeni anne var ki teyzemle doğumlarımızın arasında 3 ay var ama benim bu sancılarım beni mahvediyor sanki rahmime bıçak saplıyor gibi bir his bilmiyorum ki nasıl anlatılır daha farklı normalde bende Bebek var emziriyorum Merve normal falan diyordum kendime ama sancılar normal değil çevremde çok görüyorum ki test verince herşey yolunda göründü tabi ben baktığımda öyle yorumladım sadece bir değer sınırın dışındaydı

(4,766 puan) tarafından

Adet görmemeyle ilgili değildir bu ağrılar. Başka bir sıkıntı var ozamn doğumdan kalan . Bu kadar Ağrı normal değil .

(693 puan) tarafından

Dimi bende öyle düşünüyorum 

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Emzirdigin için düzensizlik çok normal ama korunmayı sakın bırakma dk banada emdiği için olabilir düzensizlik demişti benimde 18 gün gecmisti

(693 puan) tarafından

Benim bugünle birlikte 2 ay oluyor ve gerçekten sancılarım çok oluyor korunmaya devam ediyoruz işimi şansa bırakamam 21 yaşındayım 4 aylık bebeğim var zaten tabi gelen yüce Rabbim'den gelir başım gözüm üstüne ama ben şimdi düşünmüyorum bu bebeğe haksızlık olur Allah'ın izniyle biraz büyüsün 2-3 yıl sonra belki dediğim gibi beni zorlayan şey sancılarımın olması 1 aydır sancı çekiyorum 

0 oy
(22,923 puan) tarafından

Emzirdiğinn için düzensiz oluyor olabilir sakin olmaya çalış haklısın bebeğinde çok küçük ama geçecek hepsi

(693 puan) tarafından

Şu an bebek olmadığına eminim beta 0 çıktı zaten bu başlı başına yokum diyor ki doktor keseye de baktı bir şey göremedi ama anlamıyorum sancılarım oluyor ve 1 aydır her gün sancı olmasa bende normal falan diyordum hatta burda da birkaç kişiye normal demişliğim oldu ilk iki yıl boyunca regl düzensizliği gayet normal ama sancılar ne yazık ki normal değil bu yüzden olmak istiyorum zaten 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 285 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 618 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 627 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,986 soru

24,024,308 cevap

328,371 kullanıcı

...