serefsizin biri almis . bandrolu acmadan kapakla beraber kaldirmis muhtemelen icmis icmis dort bes gun. sulandirip iade etmis saticiya . bi tanesi in kicami koyu yagimsi gibi yapisi var. digeri sulandirilmis rengi acik daha sivi sulandirilmis resmen yari siseye yakini sulandirip kakalamis saticiya. neyse degisim talep ettim . satici yenisini uollucak
Ne için kullanılır
bromelain surubu anansli. odem atmak icin kullanilio hep goruodum da hic almiyodum . seytan durttu bi denim bari dedim
Valla ben her bulduğumu alıp içmem. İyi cesaret seninki 😀
bana kilo verecen deyim kedi sidigi hile icirebilirsin herseye varim 😂😂😂 ogrencinhalimle kyk bursu 150 tl idi millet hir ay gecinio o paraya. ben 170 tl ye altin vilek zayiflama kapsili almistim dusun yabu
Hahha 😃😃😃😃
İşe yararsa haber et bari:)
ederim bakim insallh yarar:)
Sen zayıf değil misin zaten gerek var mıydı bu tarz içeceklere ben korkardım
Anlaşıldı sen o fotoğraflar baka baka daha da hırslanıyorsun😅😅
Sporun Azmin sırrı belli oldu 🤩😂
aynen tek rakibim kendim tek motivasyonum yine kendim😂
1.60 a 53 54 kilo değişiyor bende 52 olmak istiyorum illa gark ediyor 57 bizim boya biraz fazla :))
evet yagli duruo hani manken gibi degil. ben mesela 56 dan geriye 1 kilo bile asiri fark ettiriyor gorunusumde . 56 ile 57 arasinda bile devasa fark oluo belim gibiaum bacaklarim bir kilo bile anlasiliyor.
Aynen benim de öyle Bir ara 55 oldum kalçam genişledi :))
Ben bunu değilde memordica detoksmix kullandım o baya ise yaramisti
onu nefret ettigim kuzenim almisti revacta oldugu sira. ben alsam bak bak benden girdu hemen aldi der diye almadim 😂
Kaç kg gitti acaba emziriyorum olur mu acaba
Bende emziriyorum diyetle beraber 13kg gitti
Günde kaç defa nasıl kullanılıyor acaba canm
Bebegim 2 aylık
Bebeğin çok küçük canm benim oğlum iki yaşında sen şu anda kullanma brnce
Hep mi seni bulur be Canan 😅
he ya sorma uc gunde onbinin uzerinde satilmis bana vurdu piyango
İade et kizzz
Amannn benimki daha gelmedi
ettim bakalim satici degisim alacak yeniden yollayacak yani bi tane
esma kullanionmu kuz ben sevdim odemi atio daha dogruau mesela ben karbonhdratli cok yersem siskinlik oluofu sabahlari karnim duz kalkiom . sevdim bunu. bu arada annem hep bana kizar bole seyler aliom diye genelde saklarim annem görmesin diye evime gelecegi zaman😂😂 neyse halk egitime gidio annem dikiş hocasi anannas sirkesi almis buyuk sise o . kadin demis hic yemek yemek bile istemiyorum istahi guzel kesio demis 3 kilo verdim demis. anasi ne ki danasi o olsun hesabi annemde gidip almis ananas sirkesi😂😂 dun gordum annemde . bugun alicam bakalim 😂😂
Al al sjsj
Benim bagisqrsaklarda bir sorun var aşırı şişkinlik ve gaz ishal
Yapay zekacigim diyorki bunlar kilo vermene engel olur
Önce bir dahiliyeye gidicem ilacmi vs ne veriyorsa versin sonra icicem
Bu ara bu Ürünler çok revaçta bir arkadaşımla aldım ben başka bir ürünü aldım Bakalım fayda edecek mi kilo için
Kız ALLAH seni ne yapmaya bırak artık Su işleri bı gün başına bı şey gelecek 😁
atin ölümu arpadan olsun be yaa😂😂😂
Kız sen bı ara kuyruk yağına takmistin ne oldu o olay işe yarıyormu kurban kestik çok kuyruk yağı var yaradiysa şöyle de çöpe gitmesin 🤪🤪
uc dort ay kullanmak lazim . ama guzel nemlendirio. sevdim ben. ayaklarima da suruom topuklarima . 😂😂
Kız ALLAH seni 😁 kokmuyor mu
ev yapimi olsa kokardi bence evde yapmaya cesaret edemedim.
hazir aldim . esansli yaglar katmislar et gibi kokusu yok. ama guzel de kokmuo yani gunduz suruyorum evde 😂😂
…………………………….
Ödem atıyor mu memnun kaldın mı
Bende almak istiyorum.
guzel atio. karbonhidratli vok yedigim zaman sabahina küp gibi siserim siskin karinla uyanirim sabahlar duz uyaniyorum resmen . cekirdek yeyincede ayni asisi odem yapardi olmuo. icince mesela tuvalete buyuge degilde ozellikl kucuge ckardtio baya buyuk miktarda işetio😂😂 ben sevdim bi sisesi 13 gun yetti bir alana 2. 1 tl kampayasiyla almistimzyarin ikinci siseye geccm
Annemlerdetiyim haftaya gideceğim sipariş vereyim bende.
Bu hafta diyet çok güzeldi 3, gündür harika gidiyordum Sabah sabah kazandibi yedim🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Akşam da yedim ama çok azdı
Tadi güzel mi 😃😃
dun ebnde irmik helvasi cekti canim onu yapyim
yedim ya:) tadi guzel anans kokulu surup gibi:)
1,472,713 soru
24,114,756 cevap
333,182 kullanıcı