0 oy
61 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,813 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında. 3 gece önce uykusundan aniden uyanıp ağlamaya başladı korkuyorum dedi. Odaları gezdk. 2 3 saat uykusuz kaldım. Sonra tekrar uyudu . Eşim sabah 5 de işten geliyor. Kapıyı açma sesine ağlayarak tekrar uyandı. Ama titriyordu. Çok korkmuştu. Eşimle beraber uyudu  . Derken 2 gecedr iyi uyuyordu. Dün gece yine babamla uyuyacagm dedi. Normalde beraber uyuyoruz . Biraz önce uyudu kızlar. Ama yine korkuyorum flan dedi. Babamı arayalm babam gelsn dedi. Yemek yerken telefon izler. İzlediği şeyler den korktu muhtemelen. Ne yapacağımı şaşırdm . İlk defa böyle bisey başımıza geliyor. Bi korku muskası flan mı alsam ne alsam kızlar bilemedm. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,331 puan) tarafından

telefonu kaldır. 

-Reklam-
0 oy
(23,334 puan) tarafından

Telefondandır biyük ihtimal canım bi süre. Verme

0 oy
(208 puan) tarafından

Telefon verme eline canım zaten iyi birşey değil. Bide bile kitaplar var onlardan al oku 

image

0 oy
(2,550 puan) tarafından

Telefonu kes benm kızım 3 aydır ben ne çektim Allah bilir doktor doktor gezdim hoca gezdim şehir dışına bile gittim Rabbime çok şükür azda olsa iyi oldu ama telefonu kes direk şuan kızım gündüz bile tek kalmıyor geliyor falan diyor hala korkusu var o derece etkileniyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Linkin (22,812 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 101 göst.
+1 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,468,621 soru

24,061,266 cevap

330,157 kullanıcı

...