+1 oy
922 göst.
Diğer kategorisinde (23,665 puan) tarafından

Ay nerden geldi aklıma bilmiyorum ama çok eğlenceli hikayeler çıkacağını düşünüyorum 🤣 ben başlayım siz devamını getirin 

Benim var birisi beni düğünde görmüş beğenmiş istemeye gelmişti ama ablam vardı benden büyük ailem ablama sanmıştı adam geldi isteme oldu babam ablami çağırdı kızım ne diyorsun diye adam bu değil ki demişti babam da çok kızıp evden kovdu 🤣🤣 ablamın da var ablam görüştüğü kişiyi babamla tanışması için eve getirmişti çocuğun anası o kadar çok konuştu ki ablam  o gün ayrıldı 🤣🤣🤣 

Bide arkadaşımın var arkadaşım da biriyle görüşüyordu ciddi çocuk bundan maaşını istemiş sonuçta düğün yapcaz seninde katkı saglaman lazım ver bende biriksin demiş 🤣 

Eminim sizinde vardır böyle hikayeler anlatın kız anlatın 🤪😃😃

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Olmazmi eşimden utandım da çiçeği akmaya gidemedim eşim çiçeği istemede  anneme vermiş annem yengeme yendem abime abim  diğer yengeme yengem başkasına başkası bana getirdi 

tarafından

Gerçi çok saf temizdim.cicek getireceğini bile unuttum ben o heyecanla kapıyı aç diyen olmadı kendi hazırlığı mi kendim en yaptım 

(23,665 puan) tarafından
+1

Kız bende çiçeği elinden öyle bir kapmisim ki hiç çiçek gormemis yamyam gibi o geldi aklıma adam gözlerimin içine bakıyor aşkla ağır çekimde ben kapkaççı gibi kahveyi verirken de kafasına geçirecek gibi veriyorum 🤣🤣

tarafından
+1

Ahahah oda bişey mi tuzlu kahvenin yarısını bana icirdiler 

(23,665 puan) tarafından
+1

Kahve de tuz yoktu ama eşim kahve sevmediği için çok yavaş içiyordu amcam herkesin içinde nasıl bağırdı bırak oğlum adet yerini buldu icme diye eşim sıkıntı yok amca diyor amcam ısrarla içme diyor vs biraktirdi kahveyi eşime 🤣🤣 ama tuz sudaydi 🤣🤣

tarafından
+1

Shahahahah

-Reklam-
+1 oy
(2,151 puan) tarafından

Bana görücü gelseydi babam kapıdan kovardı kovmakla kalır mıydı bilmiyorum  😂 trajikomik olur muydu onu da bilmiyorum 😂

Ama şu an bana evli olmama rağmen başkalarının düğünlerinde çıkıyor isteyen kazık kadar oğlum var genç görünmeme sevineyim mi olan hale üzüleyim mi bilmiyorum 😅

(23,665 puan) tarafından

Sevin sevin cocuktan sonra kamyon carpmisa dönen de var misal ben 😃😃

+1 oy
(1,872 puan) tarafından

Annem ikinci el eşya almıştı adam getirdi o zamanlar ben daha liseye gidiyordum evde görünce oğluna beğenmiş anneme kaç defa söyledi annem de kabul etmedi kizim okuyor dedi neyse oğlu evlendi bu sefer de başka oğluna düşünmüş dolap almıştı annem geldi iki oğlu daha varmış neyse bi baktım oğlan kendini yere filan atmaya başladı ay çok yoruldum ay benlik değil diye değişik değişik sesler çıkartıyor bende engelli zannediyorum meğer dil terapistiymiş adam anneme söylemiş annem kesinlikle hayır demişti aradan baya zaman geçti eşim ahşap dekorasyon ustası evin işlerini filan yaparken beni görmüş tabi ben abi diyorum benden büyük yanında da elamanı vardı ocak dan çaydanlığı aldım oğlan elini açtı getir getir diye bende tuttum oğlanın eline bıraktım yazık elim yandı diye kıvrandi eşimde içinden saf biri demiş o günde benden karton parçası istemişti abi bu olur mu diye soruyorum cevap yok kaç kere sordum seninle mi uğraşacam dedim kartonu kafasına attım sonra anneme niyetini duyurdu isteme filan oldu seni saf zannettim zehir gibi çıktın der arada :) 

(1,872 puan) tarafından

Bide ben eşimle nisanliyken tartismistim eşim nişanı atalım dedi bende seninle mi uğraşacam beni istemeyeni bende istemem dedim yüzüğü bileziği kaldırdım attım annem sabah taktırdı konuşmaya bi gelsinler bakalım dedi o gün şansıma nişanlandığimi duyan hayırlı olsuna geldi millete açık vermemek için kırk takla atmıştım tabi o zaman sinir bozucu geliyorda bazen eşimle konuşuyoruz komik geliyor 

(23,665 puan) tarafından

Bizde düğüne 1 ay kala eşyalar alındı ev duzuldu ayrıldık 🤣🤣🤣 madem ayrılacaktin niye o kadar masrafa soktun benj demişti eşim 

(1,872 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 

Haklı bir isyan ama geri barışmışsınız sonuçta 

(23,665 puan) tarafından

Ay ne bilim ben burda bu aileyle yapamam diye ayrıldım eşya alınırken eltim kaynimla kavga etti de kefil olma sakın diye onlar falan etkiledi heralde 🤣

(1,872 puan) tarafından

Zaten nişanlılık süreci stresli oluyor çok normal kayninla eltinin kavgası da etkilemiştir

+1 oy
(1,116 puan) tarafından

Ben nisaniliyken bana gorucu cikmisti.Hemsireyim ben nisan yuzuyunude hergun takarim.Calistigim doktorun hastasi vardi anlamistim bana ilgi duydugunu bir gun hasta adiyla annesini kiz kardesini bana bakmaya getirmis.Sonra is cikisina az kalmis doktorum gitmisti geldi kagitda bana numarasini vermek istedi bende ben nisanliyim dedim inanmadi yuzuyumu gosterdim ozur dilerim gormemistim diyip gitti bir dahada doktora gelmedi😂

(23,665 puan) tarafından

Başka de buldu kendine sahar bekar asistanı olan 😃

(1,116 puan) tarafından

Bide ben hemsirelik okurken akrabamizin biri bana gorucu getirmis okudugum yere.O zaman esimle sevgiliydik amma askerdeydi ben tabiki hayir dedim goruculere esim askerde cok huzursuz olmustu bir arkadasini gondermisti hergun okulun onune gelirdi arkadasi o gorucu oglan gelir diye

(23,665 puan) tarafından

Adam çok sevmiş helal olsun ☺️

(1,116 puan) tarafından

Evet bawkada gorucu gelmeye koymadi zaten😅herkes biliyordu askerden dondukdede nisanlandik.18ay asker yolu bekledim bende

+1 oy
(1,567 puan) tarafından

Sozlendikten 2 ay sonra orduya düğüne gittim kuzenimin orda bir tane kadın önce diğer kuzenime geldi benim bekar oğlum var diye ama bizi bilmiyor kuzen olduğumuzu oda evlenmeyi düşünmüyorum demiş sonra benim yanıma geldi teyze ben sozluyum dedim hadi ya tüh yaptı ama benim oğlum çok yakışıklı parası da çok eee yani teyze dedim gösterim mi oğlumu dedi telefonu 155 yazdım teyze taciz etmeye devam edersen arayacağım dedim çekti gitti sinirim bozuldu ya 

(23,665 puan) tarafından

Ay sapik karı 

+1 oy
(1,035 puan) tarafından

Benim trajikomik var :) 14 yaşındaydım. O zamanlar mahalleden 35 yaşlarında bir adam rüyasında beni görmüş. Elimde valizle merdivenlerden iniyormuşum. O zamanlar artık alim mi desem şeyh mi desem birine sormuş rüyanın anlamını. O da bu kız senin nasibin demiş. Adam ondan sonra yolda abimi görüp beni istemiş. Abim terslemiş tabi. Sonra anneme söyledi. Annem adamı paraladı. Ailesini yolladı istedi. Evden kovuldular. En son babama gitti. Kızını rüyamda gördüm evlencem demiş. Babam da ' bende senin ananı rüyamda görsem ananla mı evlencem' diyip kovmuş. O günden sonra adam benim adımı çıkarmaya çalıştı mahallede. Sırf beni vermek zorunda kalsınlar diye. Tabi kimse ona inanmadı :) bana okunmuş meyveler yollattı. Bende yedim ama tabi etki etmedi 🤣 velhasıl o mahalleden taşındık bir kaç sene sonra. Kurtuldum :) 

(23,665 puan) tarafından

Kız sübyancı sapik bana ürkütücü geldi böyle ablama da oldu eve getirdikleri kolaya büyü yapmışlar pislikler ablam 16 adam 31 yaşında evlenmiş boşanmış karısının babasını bıçakla yaralamış bide o gece annem çok hastaydı babam annemi hastaneye götürmüştü onlar da bizimle oturup bir süre sonra kalkmıştı annem hastaneden telefon ediyor kolayı içmeyin sakın diye ve biz o esnada kolayı bitirmiştik 🤣🤣🤣

(1,035 puan) tarafından

Size de etki etmedi mi kola 🤣🤣🤣 Ay bide vizyonsuzlar okunmuş kola mı olur 🤣🤣🤣

(23,665 puan) tarafından

Kız ne bilim ablam içmedi o kola sevmezdi zaten benle kardeşlerim içti birde okunmuş mangal hikayemiz var oda ablama oldu yine 🤣🤣 kola da ucuz ya fakirler ona paraları yetmiş demekki ay gerçekten şaka gibi 🤣🤣

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Çocukluğumdan beli tanıdığımız Bi ailenin oğluna beni düşünmüşler ve ablama citlatmislar önce konuyu. Asıl olay şu ki bu aileyi çocukluğumdan beli sevmem üstelik oğullarına da abi derim. Neysek eşimle o aralar sevgiliydik ve ailem yeni öğrenmiş tanışmak için hazırlıklar yapılıyordu. Şimdi o aileyi yolda görsem konuşasım gelmiyor 😄

(23,665 puan) tarafından

Öylesi daha uygun olur zaten aşko ne gerek var muhattap olmaya

(14,950 puan) tarafından

Öyle canım daha iyi 

+1 oy
tarafından

Benımkı çok vahımdı baya hatta evlendim 4 çocuk sahibiyim geçen tazıyede kadın gördü çok utandım benı cagırdı hatırladın mı diye ıyı de abla senı unutmak ne mümkün dedim 😀

Meğer kadın benı görmüş etmıs ama uzaktan annemıde tanıyor edıyor vır gün öyle kahvenı içmeye gelcem demıs konuyu anlatmış evlerımız çok yakın evet uzaktan akraba neyse ben tanımıyorm hıc bır gün kapı çaldı ablamla ben bu kadın geldı geldıgı gbı ıcerı daldı hava sıcak az bır şu verın dıye sen kımsn falan dıyene kadar kadın annenız benı tanıyor falana getirdi e söylüyor km'de tanımıyoruz da kadını kolundan tuttugum gbı kapıya attım çık gıt dıye kadın çok dıl döktü kapıyı acmadık neyse annemı dısarda görmüş anlatmıs annem kızdı ayıp dıye bir yandan hak da verdı korktuk yabancı bız kandırıyor eve grdı dıye neyse kadın oğlunu aldı geldı dedım ölsemde ıcerı gıtmem bu utançla kadını resmen kolundan tutup fırlattım dısarı gıtmedım ıcerı görücü falanda istemiyorum dedm annem çok ısrar ettı gel ayıptır yıne isteme gtmemıstm 

(23,665 puan) tarafından

Bende almazdım eve kim ne niyette bilemiyoruz ki 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 669 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
+5 oy
34 cevap 1,489 göst.
0 oy
32 cevap 651 göst.
+2 oy
52 cevap 1,874 göst.

Kategoriler

1,474,618 soru

24,141,858 cevap

334,522 kullanıcı

...