+1 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (18,479 puan) tarafından

Ay nerden geldi aklıma bilmiyorum ama çok eğlenceli hikayeler çıkacağını düşünüyorum 🤣 ben başlayım siz devamını getirin 

Benim var birisi beni düğünde görmüş beğenmiş istemeye gelmişti ama ablam vardı benden büyük ailem ablama sanmıştı adam geldi isteme oldu babam ablami çağırdı kızım ne diyorsun diye adam bu değil ki demişti babam da çok kızıp evden kovdu 🤣🤣 ablamın da var ablam görüştüğü kişiyi babamla tanışması için eve getirmişti çocuğun anası o kadar çok konuştu ki ablam  o gün ayrıldı 🤣🤣🤣 

Bide arkadaşımın var arkadaşım da biriyle görüşüyordu ciddi çocuk bundan maaşını istemiş sonuçta düğün yapcaz seninde katkı saglaman lazım ver bende biriksin demiş 🤣 

Eminim sizinde vardır böyle hikayeler anlatın kız anlatın 🤪😃😃

28 Cevaplar

+1 oy
(18,479 puan) tarafından

En İyi Cevap

En güzelini unutmuşum bunlar arkadaşımın ama 🤣 

Sinan diye biriyle sevgiliydi ölüyor çocuk için çocuğun ne insta ne face hiç bişey yok İETT şoförü 🤣 otobüse binip yaka kartından adına soyadına bakıp faceden bulunca evli olduğunu öğrendik mi.l bide amcamın kızı o karım değil diyor gerçekten amca kıziymis ama aynı zamanda eşi de 2 yaşında birde çocukları varmış 🤣🤣 birde dolandırıcı bir sevgilisi vardı barlarda müzisyen çocuk uçan kuşu dolandırmış savcının kızını bile dolandırmış siz düşünün Allah'tan bizim kızı dolandırmadi bir maaşla kurtuldu 🤣🤣

-Reklam-
+3 oy
(4,075 puan) tarafından

ben bugün instagramda gördüm onedio paylaşmıştı sanki 😂

(18,479 puan) tarafından

Orayı takip etmiyorum canım 

(6,251 puan) tarafından

Hahahaha 🤣🤣🤣🤣

(3,408 puan) tarafından
+1

O gönderinin orjinali var birkaç gün önce gördüm. Üşenmedim oturdum hepsini okudum yorumların. Çok trajikomik hikayeler var. Senaryo değilse ülkemdeki IQ seviyesi için çok üzüldüm. Çoğu da anasının memesinden düşememiş erkek sendromu.

(4,075 puan) tarafından
+1

ahahha son cümleye koptum 😂

(3,408 puan) tarafından

😂😂🤭

+3 oy
(386 puan) tarafından

Geçen ay başıma gelen saçma sapan şeyden bahsedeyim😂kayınvalideme yemeğe gitmiştik ertesi gün karşı komşusu gelmiş alt kattaki sizin eve girip çıkan bi kız varmış onu soruyor diye kayınvalidemde kızım işte falan demiş komşusuda yok onu biliyoruz bu kısa boylu minyon bişey demiş kaynanamda töbeestağfirullah o benim gelinim 2 yaşında kızı var 4 aylıkta hamile demiş😂😂 çok gülmüştüm kayınvalidem oraya bizim düğünümüzden sonra taşındığı için kimse tanımıyor bizi

(18,479 puan) tarafından
+1

Kaynana şok 😃

+3 oy
(1,963 puan) tarafından

Annemin arkadaşının oğlu beni görmüş çok beğenmiş annemde istersen bir çay kahve için birbirinizi beğenirseniz babalara konu açılsın dedi, biz dışarda bir cafede buluştuk ben pek beğenmedim, iş uzamasın diyede kusursa bakma ama sana ısınamadım diye direk söyledim gayet efendi bir şekilde tamam deyip kalktı ama giderken sadece kendi içtiği kahveyi Ödemiş 5 dk sonra ben kalkıp kapıdan çıkarken garson durdurdu beni aradan yıllar geçti hala bazen aklıma gelince gülüyorum 😁😁

(18,479 puan) tarafından
+1

Ay ö.kuz yavrusu ne olcak bir kahveden 🤣

+2 oy
(9,079 puan) tarafından

benim esimi annem buldu:) tyzemin damadinin arkadasi . demisler kiz ariyoruz . o sirada annemde ordaymis annemde demis canani tanistiralim. neyse esimin adini soyadini almis.

ben isten geldim  bana gosterdi facebooktan. tamm dedim tanisalim. esimle bulustuk falan . ikinci ucuncu bulusmada dedi annen beni aratirken facebokta adimi soyadimi yazip paylasmis diye😂😂😂 aramaya yazacagina durum ileti paylasma yerine yazmis annem😂😂😂

(9,079 puan) tarafından

istemedede esimin anne babasi yok amca yengesi istedi . yanlislikla naciye kalmis aklinda amcanin. allahjn emriyle kiziniz naciyeyi istiyoruz dedi. dayimda naciyemizi veremeyiz o bitane ama canani isterseniz belki dusunuruz dedi😂😂😂

(5,072 puan) tarafından

Anons etmiş😄

(18,479 puan) tarafından

Ay bu çok komik ama 🤣🤣🤣

(9,079 puan) tarafından

bide ilk telefnlarimizi verdik teyzem vermis yani benimkini. esim aradi ilk kez aradi  bulusup tanismak icin  randevulasacagiz  annem bas uzumda konusamiorumda . ben dinliyorum cvp veriyorum falan annem fisir fisir bana biseyler söylui. kafam dagilio annemi dinleyorim falan esimde duymus annemin fis fis biseler dedigini bana ilk telefn knusmasinda. dio annen fis fis sana biseyler soyluodu ültimatom veriodu

+2 oy
(6,671 puan) tarafından

😁😁😁😁

Babamın teyzesinin oğlu için haber yollamıstilar annem kesinlikle kapıma gelmesinler dedi inatla gelmistiler annemde 1.uyardi 2 uyardı 3 cude odunla kovaladı 

(18,479 puan) tarafından
+2

Hahah 🤣 🤣 haketmisler

(6,671 puan) tarafından
+1

Hak ettiler birde göz var nizam var ya hepsini geçtim adamın boyu 1.50 var Yok benim boyum 178 kardeşim diyemi alacam kolumun altına 🤮🤮🤮. Eşim benden 2 santim kisa diye dalga geçiyorum sana topuklu alalım diye ona özel beton dökmek lazımdı 

(18,479 puan) tarafından
+1

Ay ablam geldi aklıma hep kendinden kisalarla sevgili olurdu kocasıyla da aynı boyda ablam iri yarı adam minyon 🤣🤣

(6,671 puan) tarafından
+1

Ben öyle olunca görüşmeye bile gitmiyordum ama şunu anladım insan gerçekten sevinçe göze gelmiyor 

Asla dediğim hepsi eşimde mevcut eşimin de asla dediği şeyler bende mevcut o yüzden akrabalar bizle hep dalga geçer 😁😁😁

+2 oy
(678 puan) tarafından

7 aylık hamileyken arkadaşımın düğününde biri beni sormuş, arkadaşım da o hamile doğuracak yakında demiş 😂 karnım çok yoktu bir de bol bir elbise giymiştim ondan anlamadilar herhalde. Bir de eşim tarafindan birinin cenaze yemeğine gitmiştik, kızım da vardı o zaman. Biri beni kaynanama sormuş oğlu için. Kadın şok olmuştu. 

(18,479 puan) tarafından
+1

Ay böyle bir hikayemde vardı Yeni evliyken markette teyze beni torununa istedi 🤣🤣

+2 oy
tarafından

Valla ablamın kaynı ile evlendiğim için komedi gibiydi her şey 🤣

(18,479 puan) tarafından
+1

Ablamla elti misiniz gı 🤣

tarafından
+1

Evet canım 😀

+2 oy
(894 puan) tarafından

Yorum okuyup kacacagim 😊 benim yok öyle hikayelerim ama eşimin var eşimi kadın kızına istemiş 😀

(18,479 puan) tarafından
+1

Abbowwwwww 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😱😱😱😱🤭🤫🤫

+2 oy
(1,357 puan) tarafından

Ayyyyyy bende  daha beteri var kızlaaaar 🤣🤣🤣🤣🤣 ölürmüsün öldürür müsün tarzı biraz 🤣🤣🤣

Birgün ben saf iş yerinde çalışıyorum yasımda 16 17 yaslardayım birileri de bize görücüye gelelim demiş babama babamda buyrun gelin demiş adettendir gelsinler usulünce geri göndeririz diye her neyse bunlar gelmiş çaylar kahveler içilmis isteme merasimine geçilmiş 🤣🤣 benim adım elif annemin adı emine annemde babamın yanında çok çok genç duruyor neyse adam benden vaz gecmiş annemi istemişler  allahın emri peygamber ın kavliyle emineyi istiyoruz deyince ortalık dehset kaos kargaşa kovulma 🤣🤣🤣🤣 annem bana anlattı çatladım ya 

(4,038 puan) tarafından

Bu çok iyiydi babanı görmek lazımdı o surat ifadesini 

(18,479 puan) tarafından

Kız bu ne 🤭🤣🤣🤣

(1,357 puan) tarafından

Ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 valla sormayın ya 

+2 oy
(18,445 puan) tarafından

Benim isteme biraz aceleye geldi. Bayram tatili diye köye geldim daha taaa 2 ay önceden ayrıldığımız eşimle bayramın 4. Günü istememiz oldu. Babam beni vermek istemiyordu tabi araya amcam falan girdi. İsteme günüm babam misafirlerin yanında maç izledi beni amcam verdi eşime 😁.

(18,479 puan) tarafından
+1

Bizde düğüne 1 ay kala esya altın alınmıştı ayrıldık 🤣

+2 oy
(4,800 puan) tarafından

Trajikomik mi bilmiyorum ilk gelen dünürcüyü kabul ettim 1 hafta sonra söz takıldı 2 ay sonra düğün olddu .şimdi düşünüyorum deli cesareti varmış bende

Allah'tan aracı olan kişiler çok iyi tanıyordu hoş evlenmeden kimseyi tanıyamazsın ya

(18,479 puan) tarafından
+1

Kız nasıl kabul ettin valla iyi cesaret 😊

(4,800 puan) tarafından

Mecburiyet olunca işte . 

+2 oy
(1,601 puan) tarafından

Benimde var sayılır böyle çokta yeni mezunum anneanneme göre evde kalacağım bir yıl daha evlenmezsem akrabalardan sürekli görücü çıkmak istiyorlar herkesi reddediyorum o zamanlar sonra baktım başa çıkamayacağım tanışmaya giderken bir ton makyaj yapıp asortik giyinip insanlara bana maaşları yetmez süsü verdim sonra bir tanesi anneanneme demiş ki teyze sen doğal demiştin torununu ama bir ton makyaj yapıyor benim maaşım makyaj malzemesine bakımına yetmez tabi ben bilerek görüşmede ne kendime ait olmayan davranışlar yaptım sakız çiğneyip patlatmak mı dersin saçma sapan kahkaha atmak mı çünkü ailem birini seç dedi kimseyi seçmedim evlenmek istemiyorum tabi o zamanlar ama ailem zorunda bırakınca bende çocuklar hayır desin diye çok çaba sarfetmiştim 🤣

(18,479 puan) tarafından
+2

Hahah ablam bu babam onada çok baskı yaptı her gelene vereyim seni derdi ablam evlenince sıra bana geldi bu sefer babam o evlenmez o kimseyi beğenmez diye diye adımı havaliya çıkardı görücü usulü düşünmediğim için işime geldi tabi 🤣🤣

+2 oy
(2,012 puan) tarafından

Bende olmadı hiç gelmek isteyen çok oldu babam kimseye verilcek kızım yok dedi her arayana sorana bende eşime kaçtım 🤣🤣🤣

Ama şöyle bişey oldu oturduğum yere ilk tasındığımızda yaşlı teyzeler beni görmüş bekar sanmış bi gün eşimle balkonu toparlıyoduk 2 teyze geldi eşime oğlum müsaitseniz kardeşine görücü gelmek istiyoruz dedi eşim kıpkırmızı oldu sinirden ben kahkaha patlattım teyze noldu dedi dedim teyze yanlış kişiye sordun kocam o benim teyzelerde ne kocan mı biz abin sandık dedi eşim bu defa döndü 2de cocugumuz bar dedi utandılar bi kusura bakmayın dedi gittiler 🤣🤣🤣 ama eşimin surat ifadesi çok fenaydı aklıma geldi bak yine kahkaha attım 🤣🤣

(18,479 puan) tarafından

Bizide eşimle benzetip abin derlerdi bana ama eşinden kimse istemedi 🤣🤣

(2,012 puan) tarafından

Aslında oyle çok yasta yok aramızda 1,5 yaş var ben olduğumdan küçük gösteriyorum kimse inanamıyo 33 olacagıma 26 27 sin anca diyolar🤣

(18,479 puan) tarafından

Kız ben kocamdan büyüğüm 🤣🤣🤣

(2,012 puan) tarafından

Ne güzel işte sende yasını göstermiyon demekki abin sandıklarına göre 🤣🤣 

+2 oy
(1,277 puan) tarafından

Ahahha olaylara bak benim çok sıradan ya eşimle sevgiliydik aileme dedim tanıştılar 1 sene içindede kına düğün Pooh evliyim düğün süracimde herkesin aksine hiç olay çıkmadı kavga gürültü olmadı dümdüz evlendik ahahah

(18,479 puan) tarafından

Ne güzel valla ben eşimi en son elektrik direğinde lambalar tanımadığı için tamirat yaparken gördüm sen düşün düğün dernekten hallice bizim ki 🤣🤣

+1 oy
(3,003 puan) tarafından

Bnde  yok öyle olaylar😂🤷‍♀️

(3,003 puan) tarafından

Ben düz tanıştık  sonra  kaçtık 😂😂 bu kadarcık  gerçi asıl olay kaçtıktan sonra başladı 😂😂

(18,479 puan) tarafından

Kız niye kaçtın 🤣🤣 asıl olay sendeymia hep merak etmisimdir kaçmaya nasıl karar veriyorsunuz hadi kaçak diyip kaçıyor musunuz 🤣🤣

(3,003 puan) tarafından

He birden oldu valla 😂😂 normal normal  konuşurken birden kaçmaya kalktık valla pek heyecanlı 😂😂❤

(18,479 puan) tarafından

Kız bi istemeye geleydi adam 😃😃

(3,003 puan) tarafından

Vermezler diye benim yaşım ufakti ondan 😂😂

+1 oy
(4,795 puan) tarafından

Ay bunlar ne kiz bende de varda boylesi yok 🤭

(18,479 puan) tarafından

Kız benimde mutlu diye bir sapigim vardı aynı kişi olmasınlar Rizeli bu mutlu 🤣🤣🤣

(18,479 puan) tarafından

Ve oda tiktoktan di 🤣🤣

(4,795 puan) tarafından

Yok bacisi bu corumluydu anlarada oturuyodu 🤭

(5,783 puan) tarafından

Ben bu hikayenin sonu evlilikle bitecek sandım 😀

(4,795 puan) tarafından

Ay yok annem dayima soylemis boylr bi durum var diye dayimda arastiriyo sokakta gorsen muhattap olmayacagin insanlar bosverin demis zaten bende kovmaktan beter etmistim 🤭

+1 oy
(6,872 puan) tarafından

Bende hikayeler yok zaten okuyordum babam benim kız okuyor diye herkesi red etti babam eve bile sokmadik

(18,479 puan) tarafından

Babamda anlamı vermenin derdindeydi bir işe girip 3 ay çalışıp tonlarca borçla çıkardı bikmisti babam da 🤣🤣

+1 oy
(23,069 puan) tarafından

Daha dün komşumuzun ablası beni bekar sanmış çok güzel bu bekarmı bekarsa beni kardeşinin oğluna isticekmiş komşumda evli 3 çocuğu var demiş 😁

(18,479 puan) tarafından

Nasıl daş gibi hatunsan maşallah 🤣

(23,069 puan) tarafından

Şımardım bak 😁😁

+1 oy
(5,072 puan) tarafından

Oha seninkiler şimdilik duyduğum en komiği😄 Daha diğer yorumları okumadım.

(18,479 puan) tarafından

Herkes okumaya gelmiş bacım 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 662 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
+5 oy
34 cevap 1,204 göst.
0 oy
32 cevap 611 göst.
+2 oy
52 cevap 1,613 göst.

Kategoriler

1,467,106 soru

24,039,737 cevap

329,066 kullanıcı

...