0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Böyle hikayelere ihtiyacim var. Kendiliğinden olan olmayan ama mutlu sonla biten. 3 yildir uğraşıyoruz. Henuz sebep yok. 1 kimyasal gebeliğim var 

10 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından

Kimyasal varsa dert etme bence olur stres en büyük etken...

Gec evlendim 5 sene denedik kimyasallar kurtaj tup bebekler derken dedim artık pes ediyorum. 

Pes ettiğim ay hamile kaldim suan 5 aylik erkek bebegim var yas 46 %5 az şansım vardi ve doğal yolla oldu.benim hikaye bittj

(6 puan) tarafından

Rabbim bir tane daha  hayirli evlat nasip etsin 

(3,015 puan) tarafından

Allah olmayanlara versin simdilik olursa olur olmazsa olmazdayiz cokta korunuyor deyemem 😊 yas geçince 1 tane yetiyor sanki rabbim oğluma sağlık uzun ömür nasip etsib

-Reklam-
0 oy
(263 puan) tarafından

Ben 4.5 senelik evliyim asker esiyim eşimle genel olarak hep ayriydik bir türlü bebeğimiz olmuyordu hiç bir sağlık sorunumuz yoktu 1,5 2 sene önce kadar mikrocip asilama yaptırdık ama tutmadı tüp bebeğe niyetlendik para biriktirdik izne geldi ama arac ayarlayamadik kaldı daha donraki izin arac oldu ama bu sefer de para olmadı derken 2 3 defa tüp bebekten döndük en sonunda dedim özle yaptiramiyorsak adanaya gidelim devlet destekli frlan diye adetime göre izin ayarladık doktordan randevu aldım derkn esime 1 hafta konya ya egitim çıktı mecbur izin alıp erken dönemedi  derken çok üzüldüm dedim bu izinde de kaldı olmadı eğitim bitti geldi ama iş işten geçti derken 15 20 gün izin yaptı gitmesine yakin erken gebelik testi yaptım 10 dk sonra felan aşırı silik çizgi çıktı hani yoktur kuruma cizgisidir felan dedim esimin ısrariyla acile gidip kan verdim değerim sadece 7 çıkmıştı çok çok yeni bir gebelikti hastane bahçesinde ağlamıştık çok şükür şimdi 30 haftalik olduk 

Tabi gebe kalmadan önceki dönem de ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ve incir havuç kaynatıp içtim önce Allahin izniyle sonra da havuç incir kurunun faydası olduğunu düşünüyorum 

(6 puan) tarafından

Sağ salim kucagina Al ınse Allah 

(263 puan) tarafından

Teşekkür ederim darısı sana inşallah 

0 oy
(4,802 puan) tarafından

14 sene sonra kuzenimin oldu hemide ikiz😁 

(6 puan) tarafından

Benimde ikizlerim olur saglikli bir sekilde en yakin zamanda ınse Allah 

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Ben 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım. 36 yaşında anne oldum. Kızım şimdi 3 yaşında. 

(6 puan) tarafından

Rabbim hayirli ömür nasip etsin 

0 oy
(870 puan) tarafından

Umudunu hic bir zaman kayb etme.Dun 16yildan sonra bir akrabamin bebeyi oldu.Kendiliyinden deyil amma 16yilda cok cok beklediler.InsaAllah sende tez zamanda sende mutlu haber alirsin

(6 puan) tarafından

Amin amin canım 

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Biz 8 yıllık evliyiz 

Yaklaşık 5 ayrı doktora gittik ve hepsi de bize tüp bebekle bile yüzde 5 şansınız var bebek olamaz diye ve tam 5 sene sonra hamile kaldım ama 11 haftalıkken kalbi durdu tam 1 sene 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan kızım 39 aylık 

Tüp bebekle bile şansımız yokken kendiliğinden hamile kaldım 

İlkinde eşim askere gidecek dedik çocuk olmasın şuan dediğim ay hamile kaldım 

İkincisinde benim kronik hastalığım var doktor kesinlikle dikkat et çocuk olmasın dedi bende çocuk olmuyor nede olsa diye dikkat etmedik ve yine hamile kaldım 

Allah'ım isteyen herkese versin

(6 puan) tarafından

Amin canım. Allah bağışlasin cocuklarini

0 oy
(795 puan) tarafından

Arkadaşım 5-6 yıl boyunca denemedik yol gitmedik doktor bırakmadı . 2 aşılama yaptırdı olmadı . Tam degeerleri düzeldi sıkıntı yok derken eşinde problem çıktı . Önceden problem yoktu aşırı stres sperm sayısını azaltmış . Bu sefer onu beslemeye başladılar olmadı olmadı . Son çare tüp bebek yapacaklardi bulundukları yerde iyi bir merkez yoktu bizim buraya tatile geldiler . Bir süre ikiside izne ayrıldı . Geçen zamanda çiftlik işleriyle falan uğraştılar annesigilin . Kafa ne kadar dağıldıysa artık tüp Bebek yapmadan kadın kendiliğinden hamile kaldı . Zaten kolay olmuyor deyip korunması araları 1 yaş iki çocukla kafayı siyiriyor şu an 😂😂

(6 puan) tarafından

Siyirmak istiyorum artık bende😂

0 oy
(22,689 puan) tarafından

14 yıl sonra çocuğu olmuş tanıdığım var. 

İki tane arkadaşım var. İkisi de aynı yıl evlenmiş. İkisinin de 7 yıl boyunca olmadı. 7 yıl sonra çocukları oldu. Hatta zor oluyor çocuk diye ikisi de rahat davranmislar kısa süre sonra tekrar ikisi de hamile kaldı. İki çocukları var ikisinin de . Allah'ım en doğru yakın zamanda size de nasip etsin inşallah 

(6 puan) tarafından

Cokk tesekkur ederim ❤️

0 oy
(1,222 puan) tarafından

Canım  benim duyduğum bütün    hikayelerde tam pes ettik ve kabulledindik çocuğumuzun olmamasını ve sonrasında supriz   çoğu doğal yolla gebelik Rabbım isteyenlerin kucağını  hayırlısı ise boş bırakmasın ben bazı geceler namaz sonrası dua ediyorum tanıdık tanimadik  sen bilmiyorsun ama sen de aslında benim duamdasin Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin

(6 puan) tarafından

Duygulandim, Rabbim kalbine  göre versin ❤️.Duana Amin ınseAllah 

(1,222 puan) tarafından

Allah  hayırlısı ise  nasip etsin canım  burdan paylaştığın günlerde nasip olur umarim

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Benim de ihtiyacım var böyle şeyler okumaya. Ben geç evlendim biraz da biz saldık çocuk olmadı. Üç senenin sonunda tüp Bebek yaptırdık. Benim yumurta rezervi filan çok çok dusuktu. Şuan sıfır bile olabilir :) çok şükür ilk denemede hamile kaldım. 20 aylık kızım var. Ama ikinciyi istiyorum çok merak ediyorum kendiliğinden hamile kalmak o belirtiler nasıl bı duygu. Bı daha tüp Bebek yaptiricaz olmazsa çünkü embriyom bile yok. İnşallah başka çocuklarım da olur. Rabbim isteyen dileyen hiçbir kadının kucağını boş birakmasin sağlıklı hayırlı akıllı ahlaklı Yusuf yüzlü bebelerle doldursun

(6 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 527 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
25 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ipek6161 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (120 puan) tarafından soruldu