0 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından

Eltim 7 aylık hamile. Bebeğin suyu azalmış diye eltim 2 gece 3 gün hastanede kaldı. Kaynanam günde 2 kez yanına gidiyordu. Ben doğum yaptığımda yanıma 1 kez geldi 5 dk durup gitti. Geçen gün yine gidecekti her gün gidiyorsunuz dedim. Her gün de gitsek hakkımız dedi. İnsanın bu zamanında yanında olmak lazım dedi. Benimkinde kimse yoktu dedim. 1 2 dakika sessiz kaldı. Sonra Seninki doğumdu ama bu riskli dedi. Cevap vermedim daha. Doğum yapmak o kadar basit bir şey mi? Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda   ?

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

E bence haklı demekki sizin zamanında doğum olmuş. Eltinizin riskli ve 7 aylık henüz

-Reklam-
+1 oy
(2,367 puan) tarafından

Ama eltinin bebegi 28 haftalik ve tehlikede tabi ki günde 5 kere de gider gelir. Bebek tehlikede. Kendinizle kıyaslamayın durumu. O da haftasında doğumunu yapsaydı belki ona da gidip 5 dk durup evine dönerdi. 

+1 oy
(11,593 puan) tarafından

Kusura bakma ama kiskanmissin sen zamaninda doğurmuş bir sıkıntınız olmamış şükür.

Ama onun daha küçük ve riskli hergun gitmesi normal oda senin gibi zamanında doğursaydi onada 5 dakika ugrardi belki.

Ben 28 haftalıkken benimde bebeğim 25 haftayla uyumlu çıkıyordu sevk.oldum başka büyük donanımlı hastaneye ve şehir dışı. üstüne üşüttum titremekten oksurmekten ateşten öldüm sesim bile öyle bir kısıldı ki konuşamaz hale geldim.ve o halimle kaynanam karşı komşum bir tabak yemek vermedi çocuklarıma.

Üstüne kayınpederlerim yarın kızımın nişanı senin evinde yaoacaz dedi karşı komşu olmalarına rağmen aynı ev yani. Kadınlar cocuklar yemek yenilmesi senin evinde dedi. Eşim izin vermedi tabi .

Ben hem kendi canimla hem bebeğimin canı için endişe ederken ustine diğer 2 çocuğum aç. Eşim izin vermedi diye küstüler kolumda serumlarla 

0 oy
tarafından

Mesafe koyup hayatına devam etmen gerektiğini düşünüyorum 🌸

Ne hamişken hayırlı olsun dedi ne doğurunca görmeye geldi şu an aklıma gelenler bunlar. Sadece eşim adına üzüldüm ilk çocuğu olduğu için üzülmüştü. Onun dışında hiç aklıma gelmediler hiç lafını da etmedim. Bi kaç ay sonra yanlarına gezmeye gitmiştik sanırım Beni bağlamaz çocuklarına ne kadar değer verdiğini belirliyorlar. 

0 oy
(24,099 puan) tarafından

Ay keşke toptan gelmeseler yok olsalar hayatımdan dedi iç sesim :) 

0 oy
(1,416 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende hamileyken rahatsızlandım eve geldik ben rahatsızken kayınbabam tutturdu eşime ikimiz gezmeye gidelim diye gittiler eşimin aklı bendeydi daha da kötüleşince dedim gel götür anında çıktı geldi götürdü beni 1hafta hastanede kaldım ve bana hastaneden çıkınca gecmiş olsun ıyımısın bile demedi 😊 

(4,816 puan) tarafından

Eltisi görümcesi değil ama 

(1,416 puan) tarafından

Jeton köseli 🤣🤣🤣

0 oy
(15,144 puan) tarafından

Ama onun risk var sen Allaha şükür doğumunu yapmışsın sağ salim

0 oy
(3,449 puan) tarafından

Haklısın ne farkeder sonuçta sende doğum yapmışsın eşit olunmalı 

0 oy
(3,803 puan) tarafından

Amma kiskancsinz be kadının  riskli napsin kayinvaliden sen normal.hitmis hamileleigin 

0 oy
(7,127 puan) tarafından

7 aylik erken dogum riski varmis endiselenmislerdir senin normal zamaninda dogmus sukur ama o cocuk 7 aylik dogarsa kuvozde bile kalabilir suan endiseleniyorlar

0 oy
(4,593 puan) tarafından

Kusura bakma ama bana da kıskançlık gibi geldi. Düpe düz kıkıskanmışsın. Sen zor durumda kalmış kırılmış olabilirsin sen de karşındakine öyle davranırsın. ama eltinin de bunu yaşamasını istemen çok kötü.

0 oy
(1,025 puan) tarafından

Gitsin ne var bunda? Kendini eltinin yerine koy.. 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Böyle bir durumda fesatlık yapmayın bari ya 

0 oy
(1,141 puan) tarafından

Kaynanan gitmese çocuk düşücekmi anlamadım

Zaten hastanedeymiş zırt zırt gitmenin ne alemi var ne boş işler.. 

0 oy
tarafından

Normal sorunsuz devam eden bir doğum süreci riskli değil ki. Eltinin durumu farklıymış o da normal ilerlese ona da gitmezdi belki kadın. Böyle şeyleri haset etmeyin

0 oy
(746 puan) tarafından

Keşke eltinin böyle bi sıkıntısı olmasaydı da kaynanan sadece doğuma gitseydi inşallah bebeğine sağlıcakla kavuşur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 417 göst.
0 oy
40 cevap 2,146 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 387 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,479 soru

24,139,974 cevap

334,456 kullanıcı

...