0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Resimdeki gibi oluyo Hindistan cevizi ysğı kullanıyorum sürekli nemlendiriyorum bu nasıl geçicek 

image

4 Cevaplar

0 oy
(17,141 puan) tarafından

Canim o kıyafetlerinde etiketleri kesmen lazım. Onlar bile sürtünüp yapıyor. Pamuklu kiyafet giydir. Nemli tut. 

(76 puan) tarafından

Hep pamuklu kıyafetleri hiç ucuz kalitesiz ağaç gibi bişiy giydirme dim  neyden olur siZce fikriniz varmı

-Reklam-
0 oy
(3,272 puan) tarafından

Bence bu alerji kaynaklı ürtikere benziyor. Oğlumun da böyle oluyor resim eklerim. Ona benzettim.

(3,272 puan) tarafından

Hata verip durdu ekleyemedim fotoğrafı

(76 puan) tarafından

Alerji oranına bakıldı kanında düşük denildi egzama fln dedi doktor ama bu işler bi türlü geçmiyo kızarıklıklar geçti ama bu lekeler geçmiyo

(3,272 puan) tarafından

Kandan değilde deriden baktırmanı öneririm. Oğlumda da kanda birşey çıkmadı deride çok yiyecek cıkti. Bulunca lekeleri de gecti

0 oy
(1,815 puan) tarafından

Kızımda da vardı birşeye alerjisi varsa istediğin kadar nemlendir geçmiyor en son alerji için şurup verdiler öyle geçti 1 ay sonra da kontrole getirin dediler alerji testi yapıldı mı 

Bide o etiketleri bırakmayın kaşındırır en kaliteli kıyafette olsa kıyafette etiket birakilmamalı

0 oy
(6,649 puan) tarafından

Bizim de o şekilde oluyor doğduğundan beri 26 aylık oldu hala oluyor geçen ay araştırma hastanesinde profesöre randevu aldım beş yaşına kadar geçer dedi asitli yiyecekler ( domates limon portakal gibi) baharatlı yiyecekler ve bütün kabuklu kuruyemişleri yasaklandı egzemayı tetikliyor dedi anne sütü aldığı için banada yasakladı alerji testi yapıldı bir şeye alerjisi çıkmadı  krem verdi hergün yıka yada gün aşırı yıka egzemalı cilt için uygun şampuan ve nemlendirici kullan dedi kabaran kaşınan yerlere nemlendirici sürersen çoğalır dedi sağlikli bölgeye nemlendirici kızarmış bölgeye egzama kremi uygula dedi

(2,272 puan) tarafından

Egzama kremi ne kullanıyorsunuz? Kortizon içerikli bir kremmi? 

(6,649 puan) tarafından

Hem kortizonlu karışım bir krem verdi hemde kortizon içermeyen elidel diye bir krem var onu verdi mecbur kalmadıkça kortizonlu olan karışımı kullanma dedi

(2,272 puan) tarafından

Ama kortizonli krem dışında hiç bir krem bunu geçirmiyor cnm . Doktor kremi 5 gun kullan 3 gün ara ver bu şekilde kullan dedi. 3 yaşına kadar bu devam eder dedi. Zaten kuramadığım 3 günde tekrar beliriyor egzama hemen

(6,649 puan) tarafından

Çoçuğun yediklerine dikkat ediceksin sende başka çare yok anne sütü alıyor sa sende yemeyeceksin

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,217 soru

24,083,237 cevap

331,312 kullanıcı

...