+1 oy
115 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (26 puan) tarafından

çocuğumun kulağının arkasında bez gibi bir şey çıktı özel bir doktora götürdük estetik doktoruna yönlendirip alınması gerektiğini söylendi alınmadan geçmediğini söyledi ama zararı yok dedi bazıları da yani kişiler olarak geçici olabiliyor dedi perşembe günü Şehir hastanesi genel cerrahi çocuk cerrahine götüreceğim yani sizce geçici midir

image

2 Cevaplar

+1 oy
(6,272 puan) tarafından

Bez mi beze mi

-Reklam-
+1 oy
(1,895 puan) tarafından

Eğer yağ bezesiyse zararı olmuyo ama ihmal etme canım doktora göre hareket et

(26 puan) tarafından

Yağ bezesi dedi yani baya küçüldü hemde ultrasonda lipom yani kist ama kendi kendi kendine geçiyormuş 

(1,895 puan) tarafından

Evet öyle 

(26 puan) tarafından

Hiç çevrenizde yaşayan oldu mu 

(1,895 puan) tarafından

Babamda çıktı ama belinde çıktı sonra dk yağ bezesi isterseniz alırız demişti ama zararı yok da dedi bizde babam felç kalmıştı son zamanlarda kendini ifade edemediği için aldirmamistik

(26 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun yağ bezesi mi felç yaptı 

(26 puan) tarafından

Benim yüklediğim fotoğraftaki gibi miydi aynısı mıydı 

(1,895 puan) tarafından

Yok canım korkma babamda beyin tümörü vardı son ameliyatta biz imza verdik dk dedi felç kalabilir bizde bı umut işte yoksa onla alakalı değil 

(1,895 puan) tarafından

Biraz daha büyüktü bizimki çocukların için eğer durumun varsa bol bol sadaka ver canım çok geçmiş olsun

(26 puan) tarafından

Var Cnm veriyorum özellikle sma ve dmd hastası çocuklara veriyorum yarın götürücez dua et olur mu 

(26 puan) tarafından

Var Cnm veriyorum özellikle sma ve dmd hastası çocuklara veriyorum yarın götürücez dua et olur mu?

(1,895 puan) tarafından

İnş güzel haberlerle dönersin Allah büyük benimde 4 oglum var 3nolana epilepsi tanısı kondu türlü türlü imtihan var işte 

(26 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun Cnm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.
0 oy
2 cevap 168 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,781 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibel78 (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,098 soru

24,093,973 cevap

331,944 kullanıcı

...