Kizlar üniversiteden arkadaşım var ne zaman paraya ihtiyacı olsa o zaman benimle iletişime geçiyor.yani nasıl desem normalde arayıp sormuyor ne zaman paraya sıkışsa o zaman mesaj atıyor o zaman arıyor bende kötü düşünmek istemiyorum ama çıkarı için mi kullanıyor çünkü daha önce az bir miktar borç verdim sonra ödemek istedi sen hacetini gider gerek yok canım dedim ödeme dua et yeter dedim şimdi mesaj atmış ne yapıyorsun diye ardından borç istedi bu durum beni rahatsiz etmeye başladı
e yani görünen köy kılavuz istemez
Bu anlattığından bende de var tamamen çıkar ilişkisi ben akıllandım kocamdan fırça yiyince
Hep iyi niyetten bende de var bir tane kuzen işi düşünce mesaj atar öncesinde napiyon ardından şunu soracaktım ya cevabını alınca mesajı görmeden siler ben ***** her defasinda dönerim engelle bir daha atmasın mesaj enayi miyiz biz ya
Babamın oğlu değilse kimseye kredi açmam sen çalışıyor musun ? Çok yüksek bir gelirin mı var arkadaşının durumu çok mu kötü ki para verip kalsın diyorsun kusura bakma sen hatalısın acil durumda zaruri ihtiyaçta verebilirsin ama bir iki baktın alışkanlığa dönüştü yok de gitsin
İflas etmiştir eşi eve haciz gelecekti çok büyük bir miktar değildi o yüzden verdim ve geri istemedim.ben çalışmıyorum eşimin durumu belli yani iki üç istedi eşim kızdı borç isteyerek başkası yok mu ailesinden istesin bizimde durumumuz belli diye bunu da söyledim ona rağmen hala soruyor yok dedim yani bende yeni kiler dolabi yaptırdım kaç paraya dedim gercektende doğruyu söyledim
Yani maddi durumu kötü ise iş bulup çalışsın kimse kimseyi düşünmek zorunda değildir ben ev alırken o da ablam yani canım kanım 20 bin aldım o zamanki maaşımın üç katı falandı dört taksit olarak geri ödedim bir kaç aya birine ancak ölüm kalım durumlarında borç için gidilir o da aileye yani yedi kat yabancıya değil eşin çok çok haklı
Benm de bir komşum böyle kek yapar Hindistan cevizi ister , düğüne gider ayakkabı ütü yapacak ütü ister makyaj yapar malzeme ister daha hiç vermedim iki kere bişi isteyince anladım ne olduğunu görüldü atiyorm msj sahada bişi istemedi
Ben arkadasliklara cok guvenemiyorum herkes bir cikar pesinde.Bana gore arkadas esim annem kardeslerim.Seninkide cikar arkadasi bence.Bendede yok de
Benim de böyle arkadaşım vardı. En son para istediğinde vermeyince birdaha yazmadı. Zaten sadece para lazım olunca yaziyordu. Geçen sene de fitre istemek için yazdı. Tüp bebek tedavisi gorcem 2.cocuk için. Sen ve cevrendekilerden fitrelerini bana toplar misin dedi. Ben de fitre geçmez onun için dedim birdaha ne aradı ne sordu
Sakayla karisik, oooo hatirladin mi beni derdim. Ama belli yani kullaniyor. Vermezdim borc filan
1,468,123 soru
24,054,061 cevap
329,824 kullanıcı