Canım ben kendi hayatımı anlatayım sen içerisinden nasıl ne şekilde ders alırsan al
Ben 19 yaşında evlendim sadece yatak odası alındı o zmn da 13 bin TL'ydi. 1 sene boyunca kaynanamla birlikte oturdum tartışma fln yaşadık ben eşime ayrı ev istiyorum dedim eşim yurtdışına gittik normalde 180bın tlyle gelecekti önceden 100 bın ailesine gönderdi burda inek fln aldılar ineği sattılar yani anlayacak para hiç oldu neyse taşındık elimizde 80 bin var buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre set değil sadece ocak aldık ve onu da çamaşır makinesinin üstüne koyduk yer bile yoktu evde 2+1di borç harç girdik eve aradan 8 ay geçti deprem oldu ev yıkıldı sadece geneki en üst katta oturuyordum eşim vinç fln tuttu evden eşyaları aldı ama kimisi kırık kımısı bozuk yatak dolabı eşimin bilgisayar masası hepsi kalmıştı evde yıkıldı tabi.
Bize konteyner verildi 2 senedir tek oda konteyner da oturuyordum geri orayı kaldıracaklar diye başka konteynera geçtim 6 ayda orda durdum kızım deprem olduğunda 7 aylıktı şuan 3 yaşına girecek resmen bebekliğini konteyner da geçirdi
Şuan kaynanamın eski bine evi vardı oraya taşındık 1 ay bile olmadı yıkılan evden çıkan eşyalarımı kullanıyorum iyi kötü tamir ettik temızledik , yatağın bazası yosun bağlamıştı düşün eşim ne yapalım bunu diyince temizler kullanırız dedim şuan hâlâ yatak dolabım yok eski kiracı oturma grubu bırakmış onun içine temizleyip koydum kiyaflerimizi konteyner da çekmece vermişlerdi onu kullanıyorum şuan şükür yuvamızı kurduk rahatız belki burdan yine tasınada biliriz belli bir şey yo
Sadece sana şunu söyleyim her şey zamanla oluyor sen sadece eşinin suyuna git yavaş yavaş biz yeni evlendiğimizde boşanma derecesine bile gelmiştik yani.