+3 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,684 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri 

Akşama yemekte neler var benim hiç bir şey yok yapasimda yok 

Keyfim hiç yok 

Sizlerden fikir almaya geldim kolayima gelenlerden yaparım belki birşeyler 

image

14 Cevaplar

+2 oy
(101 puan) tarafından

Sıcak havada yemek de yenmyor adam gibi zeytinyağlı bişiler yanında karpuz falan en güzeli serin serin

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım yemek dahi yiyesim yok 

-Reklam-
+1 oy
(886 puan) tarafından

image

cupcake yaptım şimdi 

Sarma ve mercimek çorbası var akşama. 

tarafından

Ayy konu dışı bende bunlardan alıyorum harcı dokunce ağzı yüzü birtarafa gidiyor gelin dedi anne onalein dış kalıbından Alman lazım muffin mi neymis

(886 puan) tarafından

Evet trendyolda var . Ben sürekli yapmadığım için almayı düşünmüyordum. Ama alacağım galiba. 

tarafından

Ahaha bnde sen gibi düşünüyordum ama sanırım bnde alacağım 

(6,684 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık canım 

+1 oy
(2,456 puan) tarafından

Kahvemi içtim yemeğim dünden var bugün rahatım ama çok canım sıkıldı iş olmayınca hava da sıcak olunca içim darlanıyor. Dün patlıcan oturtma pirinc pilavı ve cacık yapmıştım. Bugün pilav yapacağım oturtma var. 

(6,684 puan) tarafından

Ben bugün iş bile yapmadim hayla yemekte yapmadım modum hiç yok

+1 oy
(1,459 puan) tarafından

Dünden kalan sebzeli yemeğin vardı yanına makarna cacık yaparım 

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

(1,459 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌼 

+1 oy
(6,947 puan) tarafından

Sarma yaptım cnm

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım ben daha hiç birşey yapmadım bakalım 

+1 oy
(3,008 puan) tarafından

Aleykümselam  Afiyet olsun sabahtan et çıkardım buzluktan et kavurdum  yanına pilav yapicam çorba da var yeter  kahvemi içtim bir kaç evde işlerim vardı duzen işi onları halletim   çocuklar ile uğraşıyorum  

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+1 oy
(948 puan) tarafından

aleyküm selam

benim de hiç keyfim yok moralmen yerlerdeyim ama yine kendim kalkmak zorundayım kızım saat 7 den beri uyanık zahmet olursa uyuyacak uyumuyor bir türlü

vee yemek olarak sarma dolma yaptım. anlayacağın yıkılmadım... 

kocamla da aram limoni 😅😅 işten gelsin umarım gönlümü alır 🥲

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım afiyet olsun inşallah almıştır gönlünü ben daha hiç birşey yapmadım o derece modum yik

+1 oy
(4,897 puan) tarafından

Fırına baharatlı sebze atarım, buzluktan köftemi çıkarır pişiririm. Yoğurt makarna tamamdır. 

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım pazara gidemedim o yüzden sebzem hiç yok. Eşimde şansa geç kaldi yarın market yaparım büyük ihtimalle 

Ellerine sağlık 

+1 oy
(173 puan) tarafından

Sarma sardım ocağa koydum namaz kıldım kızım okuldan geldi yemek yedi koltukta uyuya kaldı  bebemi uyutuyirum uyusun ikindiyi kılar kocaacigimin gelmesini bekliycem 

(6,684 puan) tarafından

Gelmiştir bile bende bekliyorum gelsede birşeyler hazırlayıp yesek diye hiç bir şey. Yapmadim hayla

+1 oy
(1,152 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 🌸 

Bugün Makarna 

Zeytinyağlı Taze fasulye 

Cacık  var menüde 🙂

Afiyet olsun sana da 

(6,684 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık canım 

Ben daha hiç birşey yapmadım 

+1 oy
(6,530 puan) tarafından

Aleykümselam afiyet olsun kızımın mezuniyet balosu var oraya gidecek orada yer eşim baya grip  olmuş oğluma da bulaştı benimde hiç halim yok yemek yapasımda yok işkembe çorbası şipariş vereyim diyorum iyi gelir hem

(6,684 puan) tarafından
+1

Geçmiş olsun canım iyi olur bende daha yemek yapmadim bugün evi bile toplamadim 

(3,249 puan) tarafından

Hayırdır Büşra hastamısın? Bi kızartma falan yapsan?

(6,530 puan) tarafından

Sağol canım

(6,684 puan) tarafından

Hastada değilim ama kendime gelemiyorum 3 gündür kafamı kaldıramıyorum az önce küçüğün püresini bile zor yedirdim sadece yatmak istiyorum sanırım küçük çaplı bunalıma girdim insanların bana sakat muamelesi yapmasından kısıtlı hayat yaşamaktan yargılamalarindan çok yoruldum 

(3,249 puan) tarafından

Sanırım tanışmada birşeyden rahatsız oldun. Canım laf olsun diye değil gerçekten çok güçlüsün sen. Ve yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Az daha sabret güzelim. Sana o muameleyi yapanlar kendilerine yansınlar. Seninki geçici.Asıl onların kalbindeki sakatlığa Rabbim şifasını versin

(6,684 puan) tarafından
+1

Geçecek inşallah 🤲 

0 oy
(250 puan) tarafından

Mercimekli bulgur pilavı ve fellah turşusu yapıyorum. Çocuklar da severek yiyor ve kolay menü 

(6,684 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bendaha birşey yapmadım 

0 oy
(951 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Neyin var canm seni böyle görmeye alışık değiliz inşallah tez zamanda toparlanirsin

0 oy
(23,092 puan) tarafından

Menemen yaptım büşra aman hergün hergün yemek yoruyor yaa bıktım valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
8 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Serapse (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
+2 oy