20 gun önce sezeryanla dogum yaptim gurbetteyim 2 yaşinda oglum var aşırı inat ne yapma dedigim herşeyi yapiyor gazli aglayan bir bebek ev işleri agrılarım ne yapim nereye yetişim bilmiyorum daha kahvaltı bulasigim duruyo çamaşirlar geceden bekliyor makinada asılmayı ev süpürülecek oglumu birakamiyorum kardeşinin yaninda zarar vermesinden korkuyom oy oy nasıl yapim bilmiyorum eşim evdeyken yardimci oluyor en azindan çocuklara bakiyor olmayincada böyle kala kalıyorum
Hic sıkma canını bırak eşin gelince yaparsın hem kendin iyi değilsin hem de çocuklarının bu zamanları geri gelmez yani tadını çıkar olduğu kadar boşver
Öncelik sen ve bebeğin. Sonra yemek en son ev işleri. Bu dönemde herşeye yetişmeye çalışma yetişemezsin. Çabalayarak kendini tükettiğinle kalırsın canım. Oğlum 1.5 yaşındayken kızım doğdu. Kızım uyur uyumaz önce kendi aç karnımı doyuruyordum. Oğlumla bende yalnız bırakamadım birkaç kez bilmeden zarar verdi koltuktan düşürdü o yüzden hep kızımı odasında beşiğinde yatırdım uyanık olsa dahi. Bu geçici bir dönem hepsi geçecek o gözle bak yani karamsarlığa kapılma.
Merhabalar gülüm
Bırak ev dağınık kalsın umursama
Çünkü bu zamanlar geri gelmiyo
Cocuklarınla zaman gecir
Yeni doğmuş süt kokan bebeğe bayılırım
İçime çeke ceke
Ayy sen yazarken gözümde canlandı o an .
Bugunler geçer sabret . Geçen yıl bende öyleydim
Bazen çıkmaza düşünüyorum :(
İyi yönlerini düşün mesela . İkisi bir büyür
1,472,173 soru
24,108,185 cevap
332,810 kullanıcı