Oğlum için havuz patiği alsam mı kararsız kaldım. Yoksa crocs tipi terlik yeterli olur mu? Havuzda filan kayma yaşar mı crocs tipi terlikle? Patik kaymayı engelliyor mu kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Patik almanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim 😊
ben de bekleyim
Çoğunluk patik demiş en mantıklı neden de giy çıkar uğraşmaktansa patik daha mantıklı demiş biri
Kesinlikle patik. Çok daha iyi ve güvenli. 3 çocuğuma da denizde de havuzda da patik kullanıyorum.
Havuza gir çık sürekli terlikle uğraşmak yerine patik en rahatı
Evet bu neden çok mantıklı geldi. Oğlum kesin unutur zaten terlik giymeyi. Alacağım galiba patik.
Patik çok daha güvenli hem hamam hem havuz konseptli bir yere gittik patik aldım hamamda bile kaymadı şükür 🤲
Sanırım patik alacağım. Teşekkür ederim
Ben ogluma patik bi kere kuzenim vermisti denedim cok rahatsiz bisey bana gore. Cocukta sevmedi. Normal plaj terligi aliyorum genelde. Suan 7 yasinda 3 senedir yuzme egitimi aliyor ordada terlik kullandirtiyo ogretmenler.
Çoğunluk patik demiş sanırım patik alacağım oğlum çok hızlı hareket ediyor terlik giy çıkar uğraşmasın yazmış biri sırf bu nedenle bile mantıklı geldi.
Denize yada havuza terlikle giremezki patik daha mantıklı hiç ayağından çıkarma bütün gün . Benim kızım 3 yaşında patik aldım.
Patik daha rahat ben kendimde patik kullanıyorum denizede patikle giriyorum iyi oluyor
tatil icinse patik. yuzme kurau icin ise crox tarzi daha iyi cikarip girecek cunku havuza yuzme kursunda
Tatil için soruyorum teşekkür ederim
Patik canım altları zemini tutuyor hemde daha güvenli terlikten
1,474,869 soru
24,146,193 cevap
334,676 kullanıcı