0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1,696 puan) tarafından

Orkide 5 l ay çiçek yağı 400 TL, mısır özü yağı ise indirimde 309 tl (normal fiyatı 324 olmalı) yine de çok fark var. Ben mısır yağını daha ıyı dusunuyordum fiyatının daha uygun oldugunu görünce acaba değil mi diyorum şimdi size sormak istedim. Siz hangi yağı tercih ediyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(3,227 puan) tarafından

Ay çiçek kullanıyorum 

(1,696 puan) tarafından

Ben de hep kullanıyroum. Fıyatı daha uygun olunca almayı düşündüm ama acaba daha mı az sağlıklı diye de tereddüt ettım.

-Reklam-
0 oy
(699 puan) tarafından

Mısır yağı denemek için aldım çok özlü az kullanılması gerekiyor ölçülü yani yemekler çorbalar yoğun oldu

(1,696 puan) tarafından

Tadı kokusu var mı peki

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Mısır yağı hiç kullanmadim ayçiçek yağı 

(1,696 puan) tarafından

Ben de hep kullanıyroum. Fıyatı daha uygun olunca almayı düşündüm ama acaba daha mı az sağlıklı diye de tereddüt ettım.

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Kiymali  ve etli yemeklerde misirozu kullaniyorum. Kiymada sukur koku olmuyor yemek lezzetleniyor. Diger yemeklerde aycicek yada zeytinyagi kullaniyorum.

0 oy
(4,270 puan) tarafından

mısır yağını evime sokmam. 

ayçiçeği de nadir kullanırım 

zeytinyağı ve tereyağdan şaşmam

(794 puan) tarafından

Artık herşey yanlış anlaşılır olduğu için yazmaya çekindim 😂😂 bende tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum. Yıllarca margarin ve ayçiçek yağı kullandık.Derdimiz bitmezdi. Şu an eve sokmuyorum bile . Kendimizi daha sağlıklı hissediyoruz. Ciddi bir fark var . 

(1,696 puan) tarafından

Keşke biz de yemeklere zeytinyağı kullanabilesek 😄 çok pahalı imkanlar el vermıyor. Margarin ben de kullanmam hiç. Tereyağı da anca kahvaltıda balın yanına bazı yemeklere biraz tat amaçlı

(4,270 puan) tarafından

yeri gelir üstüme harcamam, gezmeye harcamam ama yediğim şeye harcarım. evet pahalı ama sağlığı geri yerine koymak daha pahalı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 1,987 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 378 göst.
16 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,329 soru

24,056,679 cevap

329,943 kullanıcı

...