Orkide 5 l ay çiçek yağı 400 TL, mısır özü yağı ise indirimde 309 tl (normal fiyatı 324 olmalı) yine de çok fark var. Ben mısır yağını daha ıyı dusunuyordum fiyatının daha uygun oldugunu görünce acaba değil mi diyorum şimdi size sormak istedim. Siz hangi yağı tercih ediyorsunuz
Ay çiçek kullanıyorum
Ben de hep kullanıyroum. Fıyatı daha uygun olunca almayı düşündüm ama acaba daha mı az sağlıklı diye de tereddüt ettım.
Mısır yağı denemek için aldım çok özlü az kullanılması gerekiyor ölçülü yani yemekler çorbalar yoğun oldu
Tadı kokusu var mı peki
Mısır yağı hiç kullanmadim ayçiçek yağı
Kiymali ve etli yemeklerde misirozu kullaniyorum. Kiymada sukur koku olmuyor yemek lezzetleniyor. Diger yemeklerde aycicek yada zeytinyagi kullaniyorum.
mısır yağını evime sokmam.
ayçiçeği de nadir kullanırım
zeytinyağı ve tereyağdan şaşmam
Artık herşey yanlış anlaşılır olduğu için yazmaya çekindim 😂😂 bende tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum. Yıllarca margarin ve ayçiçek yağı kullandık.Derdimiz bitmezdi. Şu an eve sokmuyorum bile . Kendimizi daha sağlıklı hissediyoruz. Ciddi bir fark var .
Keşke biz de yemeklere zeytinyağı kullanabilesek 😄 çok pahalı imkanlar el vermıyor. Margarin ben de kullanmam hiç. Tereyağı da anca kahvaltıda balın yanına bazı yemeklere biraz tat amaçlı
yeri gelir üstüme harcamam, gezmeye harcamam ama yediğim şeye harcarım. evet pahalı ama sağlığı geri yerine koymak daha pahalı
1,468,329 soru
24,056,679 cevap
329,943 kullanıcı