0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

Ne kadarlık oldunuz ? Ben 38+3 oldum ama hiç doğum belirtisi yok . Göbeğimde hala ağzımda valla hiç aşağı falan inmedi . Bebeğin bazı yerleri bi kaç hafta geriden geliyor  ondan olabilir  mi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından

Kimse yok mu kızlar 

-Reklam-
0 oy
(2,723 puan) tarafından

Benim de 38 + 4 doğum yaptı belirtim asla yoktu göbeğim yukarıdaydı gören 40 haftayı da geçer derdi tam o gün akşam 6'da suyum geldi Az aaz sabah yedide sancım vardı muayeneye gittim doğum başladı denildi öğlen 2'de doğumum oldu

Hiç belli olmuyor doğumu ne zaman olacağım

(285 puan) tarafından

Beni görende öyle diyor . Doğuramayacağın diye korkuyorum bende artık. Demek aniden de olabiliyor 

(285 puan) tarafından

Bide su gelince hemen hastaneye mi gitmek lazım yoksa duşa girecek kadar vakit olur mu 

(2,723 puan) tarafından

Benm suyum başta az geldi altıma yaptım dedim gece artık az az geldi sabah kalktım kahvaltımı yaptım evimi temizledim duşumu aldım gittim sancım yolda vardı nst bağlandım hafifti ama öğleden sonra cogaldi

0 oy
(2,700 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim canım doğum günü gelene kadar hiç bir belirti yoktu. Ne ağrı ne sancı doğuma gittiğim gecenin sabahı halk otobüsüne bile bindim 😄 gece iki buçukta suyum geldi yine ağrı sancı yoktu suni verdiler sabah 7 de doğum oldu. 

(285 puan) tarafından

Demekki belirti olmaması da normal. Doktora da sordum oda normal göründüğü için gün veremem her an bekle dedi ama insan tedirgin oluyor 

(2,700 puan) tarafından

Tedirgin olma canım Rabbim kolaylığını verir. Kimseyi o yolda darda koymaz. Rabbim bir avaz'da kurtarsın 😊

(285 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ♡

0 oy
(17,297 puan) tarafından

İki doğumumda da suyum gelene kadar hiç belirti yaşamadim. Karnim yukarda doğuma girdim. Bebek doğum başlayinca kanala girdi. Olabiliyor öyle. 

(285 puan) tarafından

Bende suyunun gelmesini bekliyorum artık . Millet merdiven in çık falan diyor ama zor yürüyorum onları hiç yapamıyorum bile . Çok ağırlaştım ödemim kasılmam arttı 

0 oy
(996 puan) tarafından

Ben 38+6yım ne sancı var ne başka bir şey. Takatim kalmadı artık ☹️

(285 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım. Bir yandan korkuyorum bir yandan da doğum olsun istiyorum.  Uyuyamıyorum her yerim ağrıyor dönemiyorum hareketlerim çok kısıtlandı.  Nefes alamıyorum 

(996 puan) tarafından

Benim Allah'tan aşağı düştü bir kaç haftadır rahat nefes alıyorum.. Yarın kontrolum var inşallah doğum yolu görünür 

(285 puan) tarafından

Hadi bakalım inşaAllah afiyetle doğum olur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.
0 oy
17 cevap 1,197 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,226 soru

24,136,254 cevap

334,310 kullanıcı

...