0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (675 puan) tarafından

Kızlar annem 50 kilo idi bu bitki karışımıni içip 80 kiloya ulaştı ve kilo almak istyrdu iştahi vs yoktu yani bana da söyledi bende 45 kiloyum hani eşimde 50 ,60 kilo ol birz hani etli ol dyrdu bende 6 yıldır inanın bir kilo alamıyordum artık anneme getir kullanacam dedim ve şuan  da 2.ci haftadayim 10 gününe kadar o kadar güzeldi ki uyku problemi gitmsti kalp sıkışması el ayak titremesi vs hemn yorulma vs iş yapamyrdm yorgunluktan ama bunu kullanınca hepsi gitti resmen bir günde 4 tane halı yikadm tek başıma dinç oldm şuan 2 ci haftasindayim karnım ağrıyor hani sanki soğuk algınlığı oluyor ya öyle tuvalete gidyrm büyük abdestim için birde bu iki gündür de sanki geceleri uyuyamyrm uykum gelmyr huzurszlik olur ya sağa sola dönüyorum sabaha kadar sadece bu ikisi oldu sizce tehlikeli mi devam etmek istiyorum siz kullandinz mi memnun kaldinz mi

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bu tür şeyler çok sağlıksız lütfen yapmayın sağlığınız bu kadar ucuz mu sence normal mi bir haftada 4-5 kilo birden almak vucudun organların nasıl yorulup zarar görüyodur acilen bırakıp bir diyetisyene gidin önce neden kilo alamadığınızı öğrenin belki tiroid vardır ya da başka bir rahatsızlık neden öğrenmeden hızlı bir şekilde kilo almak sizi sizce de hasta etmez mi bu zayıflama/kilo alma çayı, otu, bitkisi bu tarz şeylerden dolayı organları iflas eden o kadar çok kişi var ki... 

-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından

image

atmayi unutmuşum fotoğraf kızlar bakın bu içinde 30 tane oluyor her gün bir tane sabahları aç karninizla ucuyrsnz
(6,951 puan) tarafından

Bu çayları içip kalp yetmezliği geçiren insanlar var cnm bir araştır bak netten

0 oy
(675 puan) tarafından

Bu arada 2 haftada 45 kilodan 51 ya ulaştım şuan da 51 kilo oldm annem dyrki satan kişi dyrmski karın ağrısı vs olması normaldir miden karnın genişliyor kilo aliyrsn ondn diye

(6,951 puan) tarafından

Yalandir yan etki ediyor cnm organlara 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Ben bu caylardan korkuyorum ya 

(675 puan) tarafından

Bacım annem 4 ay kullandı annem kullandiktan sonra ben daha baktm faydasını gördü aldm daha inanin bende korkyrdm ama şuan 51 kilo oldm iştahım açıldı deli gibi yemek yiyorum eskisinden daha dinçlik var yorulmyrm 45 kilo iken iki çocuklu zorlanyrdm

(4,832 puan) tarafından

Anliyorum seni canim bende hep zayiftim 48 kiloyum suan keske bende alabilsem ama alamiyorum boyle seylere de cesaret edemiyorum bunu annemde kullandi belki 10 sene once o kilo vermisti 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,223 cevap

329,711 kullanıcı

...