0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (4,309 puan) tarafından

Kızlar bizim blokta 5 kat 10 daireyiz.  Bugün bizi yönetici yaptılar. Bu paralar gelir gider hepsi bende olcak. Aranızda var mı yönetici. Gelir gider takibini nasıl yapıyorsunuz

Mesela Perihan teyze 100 TL verdi

Merdivenler yıkandı 1500 TL şeklinde 

Bunları nasıl hesaplarım. Var mı kullandığınız bir program 

6 Cevaplar

0 oy
(3,771 puan) tarafından

excel kullan. 

makbuz kesmeyi unutma, her şeyi not al 

(3,771 puan) tarafından

vardır internette büyük ihtimalle bunun tablosu falan. 

valla iş almışsınız başınıza 😂 ben hayatta yapmam

(4,309 puan) tarafından

Excel kullanmayı unuttum işte. Dünün dedim azıcık kullanayım dedim ama sadece tarihleri sürükleyerek aşağıya doğru devam ettirebiliyorum toplama çıkarma yapamadım unutmuşum kullanmasını

(3,771 puan) tarafından

YouTube a bak bulursun ya zor değil 

(4,309 puan) tarafından

Buldum buldum internetten hazır dosya indirdim kendime göre düzenledim dosyayı

-Reklam-
0 oy
(14,713 puan) tarafından

Ay çok sıkıntı ya. Her şeyi faturalandır o kadar diyeyim. Kalem kalem tüm giderleri not al başın ağrımasın 

(4,309 puan) tarafından

Öyle yapacağım. Bir de bunları yaşlı ya bir hata olsa gel de anlat

0 oy
(2,478 puan) tarafından

Bacı programa ne gerek var excell e gir hepsini tarih isim miktar şeklinde gelir tablosu oluşturur giderleri  eksi olarak girince otomatik alt satırda elindeki bakiye çıkar

(4,309 puan) tarafından

Ben de excel'den yapmayı düşündüm de. Dün indirdim telefonuna baktım eskisi gibi kullanamıyorum bekarken takır takır kullanıyordum 🤣

0 oy
(5,092 puan) tarafından

En güzeli Excel gelir gider sütünü yaparsin herşeyi yazabilirsin yok bunlar defter istiyor dersen de kırtasiye de gelir gider defteri alıp yazabilirsin bir de makbuzda alırsın aidat ödedikleri zaman kesip verirsin. 

(4,309 puan) tarafından

Bakalım öyle yapcam gibi. Olmadı kendim bi defter oluştururum. Zaten verilecek para aylık 200 TL. Her ay belli olan gider de merdiven yıkaması. Onu da 500e kadın buldum 

(5,092 puan) tarafından

O da olur bizim her ay apartman grubunda yönetici fotoğrafını çekip atıyor defterin. 

(4,309 puan) tarafından

Hepsi 65 yaş üstü 🤣 WhatsApp'tan grup oluşturayım dedim whatsapp'ları bile yok. O yüzden biz yönetici yaptılar eşim de istemiyor başımıza bela aldık diyor 🤣

(5,092 puan) tarafından

Ayy kötü olmuş, malesef ki eşin haklı 🤣 ekstra masraf olunca insanlar zor kabul ediyor veya etmiyor bizm apartmanda genc insanlar var yaşlı yok ona rağmen huzursuzluk çıkaran var🤣🤣

(4,309 puan) tarafından

Ay ne bileyim girdik bi yola 🤣

0 oy
(1,544 puan) tarafından

en iyisini eski yonetici bilir işleri nasil yurutuldugunu anlatir sana

0 oy
(17,805 puan) tarafından

Canım bende yaptım bir dönem su şekilde yapıyordum ben 

*Temizlik

*Asansör bakım 

*Faturalar (ortak kullanılan alanların)

*Ve benzeri ortak kullanım alanlarına ödenen tutari toplayıp 15 e boluyordum daire başı ne düşerse giderleri de bir kağıda yazıp asansöre asiyordum faturalariyla beraber herkes kendine düşeni hesaba atardı 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 305 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zelal (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 917 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gülhira (923 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,903 soru

24,008,918 cevap

327,697 kullanıcı

...