0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından

Resmen bir saattir kivraniyorum iki göğüs arasından yukarı doğru çok siddetli Ağrı var uzanıyorum sağa sola dönünce daha kotu bastiriyor belki gazdır dedim bazen oluyor ağzından gaz cikarinca rahatliyordum ama bunda nafile cikardimda hala aynı sizce kalp krizi mi bu

9 Cevaplar

0 oy
(1,352 puan) tarafından

Allah korusun da eğer koluna vuruyosa ağrı bekleme acile git

(591 puan) tarafından

Ya bilmiyorum normalde gaz sancısı oldum midemden aşağı doğru vuruyor ama yaklaşık 1 saattir resmen göğsün kırılacak gbi ağrıyor 7 aylikta hamileyim çok korkuyorum ambulansı arasam onlar bilgi verir mi acaba ara ara duruyor sonra birden bastiriyor

(1,352 puan) tarafından

Bebek baskıda yapıyı olabilir ambulans bazı durumlarda geliyo canım genedenara sor 

-Reklam-
0 oy
(2,602 puan) tarafından

Doktora gidin derim o şekildedir olabiliyor 

0 oy
(10,961 puan) tarafından

İnşallah değildir acile git bence biran önce birkaç kez bana da öyle oldu. Nefes aldirmicak bir ağrı birşey saplanıyor gibi. Doktor panik atak gecirmissin dedi ama bende pek de öyle olduğunu düşünmedim açıksasi durduk yere niye panik atak geçireyim. Sen bekleme bir acile git EKG falan çekerler umarım düşündüğün gibi bişey değildir 

(591 puan) tarafından

Ya bilmiyorum normalde gaz sancısı oldum midemden aşağı doğru vuruyor ama yaklaşık 1 saattir resmen göğsün kırılacak gbi ağrıyor 7 aylikta hamileyim çok korkuyorum ambulansı arasam onlar bilgi verir mi acaba ara ara duruyor sonra birden bastiriyor

(10,961 puan) tarafından

Ara belki bilgi verirler hele hamileysen kesin ara ve ya acile git ihmal etme 

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Doktora gitme şansın varsa doktora git Allah korusun ciddi birşey olabilir çarpıntı da olabiliyor 

0 oy
(3,205 puan) tarafından

112 yi arayıp sorun en azından. Hamilesiniz birde.

0 oy
(4,629 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Dediğin kalp krizi değil de SAFRA KESESİ TAŞI ağrısına benziyor. Yağlı ağır şeyler yediğinde çok olur.  İki göğüs arasında başlar sırta vuran asla rahat bırakmayan iğreti ve rahatsız edici bir ağrı. Doktorların bile aklına gelmeyip bakmadıkları gaz sancısı deyip deyip yolladılkarı durum. Bir baktır derim safrana...

0 oy
(14,633 puan) tarafından

Kızartma susamlı yiyecek acı tükettin mi midedir muhtemelen reflü/ gastrit kaynaklıdır kalp krizi çene ve kol uyuşması da yapıyor emin olmak için yine acile git 

0 oy
(6,886 puan) tarafından

Göğsünün ortasında yanma varsa refludur kollarında sırtında ağrı varsa doktora git

0 oy
(4,381 puan) tarafından

Vucudun segiriyo gibi oluyo mu annem de kalp krizi gecirdi oyle olmus is yerinde daha biraz yatiyim gecer falan demiş hatta arkadasi kalk sacmalama deyip goturmus gecmisti bile diyo o halde ritim bozuklugu cikmis 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 707 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslicikk (809 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 332 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 191 göst.

Kategoriler

1,462,963 soru

23,979,245 cevap

326,420 kullanıcı

...