+1 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından

Bugün gündüz eşimle bahçede oturuyorduk kayınbiraderi min sınav için geleceğini öğrendim bir başkasından ve eşim bu hafta  büyük ihtimalle cuma günü yurt dışına gidicek bende sordum sen gidiyosun nereye geliyor diye beni orda tersledi onuda düşündük heralde ne sorup duruyorsun hangi ülkeye gidiceğini soruyorum ne sorup duruyorsun neyse az öncede bana bir video atmış işte eşlerin yanında gaz çıkartılmamalı gegirilmemeli vs gibisiinden içeriği ben hamileyim kızlar arada gaz çıkartıyorum doğru ama elimde olmadan o an çıkartmazsam sancısını çok kötü çekiyorum ve gerçekten yanında etmiyordum demekki kulağına gitmiş ama kendisi yanımda bilerek ediyor af edersinz osurur gegirir hiç bir sıkıntı yok deli olucam gece gece

7 Cevaplar

+4 oy
(1,692 puan) tarafından

Bişi deyip de kocandan daha da soğutmak istemiyroum seni. Allah kocana akıl fikir versin 

(6,744 puan) tarafından

Aklımdan çok şey geçti de diyemedim bende 

(118 puan) tarafından

Valla kafam kaldırmıyor benim de artık

-Reklam-
+1 oy
(2,252 puan) tarafından

Onun sana davrandığı şekilde sende ona davran o zaman. Bazen soruları karşısinda tersle. Yanında özellikle osur, geyir...

(118 puan) tarafından

Anlamıyor kuzum 

0 oy
tarafından

Ya bu bi ihtiyaç dır 

Gaz çıkarmakta 

Gegirmekte

Çatlarsın gülüm 

Bunun ne ayıbı var ya

Hamilesin 

İstemsiz çıkar o

Devam et güzelim 

Sıkma kendini 

Bebege iyi bak ve onu düşün 

(118 puan) tarafından

Ya kuzum bilerek etmiyorum zaten ama iyice soğudum eşimden hep bi beddua dilimde ona karşı 

0 oy
(23,213 puan) tarafından

Videoyu ona geri yollardım senin öğrenmen lazım diye yorumum yok arkadaşlara aynen katılıyorum 

0 oy
(23,237 puan) tarafından

Nasıl bi ilişkiniz var laaaa 🤮🤮🤮

(4,153 puan) tarafından

Aynen ben de şaşırdım . Tiksinirim ben böyle şeylerden soğurum.

(23,237 puan) tarafından

Soğunmazmı ayol insanın midesi bulanır

0 oy
(11,070 puan) tarafından

Başka ülkeye gidecek ve ben nereye diye sorcam o da ne sorup duruyon dicek... Bacım bu normal karı-koca diyaloğu olamaz. Diğer meseleye gelince bu erkolar kadınları Pembe kaka yapıyor yada osuru.p sicmio falan mı saniyo. İnsanlık hali ayrıca eşinin yanında rahat davranmicanda nerde davrancan..... Değişik 

(118 puan) tarafından

Yok kuzum kendimde biliyor zaten hamileyim 5 yıldır hamilelik dışında hiç böyle bir davranışım olmadı kendimde farkında ilkinde hiç böyle değildi bu ara çok değişti

0 oy
(173 puan) tarafından

ALLAHim aradaki bağa bak 🙄

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 857 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 1,981 göst.