+1 oy
627 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,518 puan) tarafından

Kızlar kedimiz var 2 tane  kiler odamız gömme dolaplar olur ya öyle bir odamız var orda yatıyor duruyor herşeyi orda genelde çok salma gezmiyor  oranın cami da 7 24 açık duruyor hava alıyor tuvaleti de günde iki kere temiz tutmaya çalışıyorum zaten kapalı tuvalet ve kumu da karbonlu kokulu kum 

Genelde ben söylemeden gelen yabancı farketmiyor bize de tuhaf bir koku gelmiyor zaten yıkıyoruz 20 günde bir falan 

Neyse geçen gece kaynım geldi eviniz çok ağır kokuyor dedi ki kimse dememişti bunu ki bilmeyen ben söylemeden farketmiyor asla halı koltuk kıl olmuyor saldım mi hemen topluyorum yattıkları yeri bu aralar mevsim geçişi hergun süpürüyorum 

Gerçekten kedili evlerde böyle bir koku olur mu ? 

Ben daha önce çok eve gittim hatta bir arkadaşım vardı 5 tane kedi vardi evinde asla farketmezdim koku falan 

Ne bileyim çok tuhaf geldi dediği olur mu öyle koku yogun bir koku 

30 Cevaplar

+1 oy
(250 puan) tarafından

Benmde vardı sağlık sebebi ile sahiplendrmek zorunda kaldık dedigin gibi kumuna dikkat edersen koku olmuyor misafr gelince söylemesen bilmiyorlar birkaç kez yapmıştım pencere kapalıydı ay evde havasız gibi pencereyi açayım mı vs diye yok yok diyorlardi.

arkdsmn evine girdiğin an leş gibi kokuyor gitmek bile istemiyorum cnki dikkat etmiyorlar kuma

(6,518 puan) tarafından

Ben ediyorum yazın sıcak oluyor ya haliyle temizlemezsen kokuyor az önce temizledim akşam bı daha temizlerm camlar zaten açık 24 saat 

-Reklam-
+1 oy
(3,001 puan) tarafından

Kedimin kumu banyoda. Uyurken bizi sürekli uyandırdığı için geceleri banyoda duruyor onun dışında salık. Kumu düzenli değiştirirsen koku olacağını sanmıyorum. Benimde evime gelen kedi var mı ben söylemeden anlamıyor. Halı koltuk yıkama makinem var düzenli yıkarım. Neresi kirlense hemen müdahale ederim. Koku alıyorum diyenin burnundan şüphe ederim😂🤭

(6,518 puan) tarafından

Bende hergun süpürge açıyorum kumu da bu aralar sıcak nedeniyle 2 kez temizliyorum 

+1 oy
(1,828 puan) tarafından

Evet olur kedili evler inanılmaz kötü kokuyor benim asla yapacagim bir şey değil zaten fobim var kediye karşı olmasada istemezdim kedilerin yeri asla ev değil.

(6,518 puan) tarafından

Herkesin kendi düşüncesi

+1 oy
(1,240 puan) tarafından

Kardeşimin de kedisi var. Geçen aylarda evine gittik evi kokuyordu. Ben de evde besledim tabi benim ev de kokuyordu illaki. Bence her türlü kokuyor. Ayrıca kardeşim de evde kıl yok hani nerde deyip duruyor ama ben yemeklerde bile gördüm yani. Yemek masası salondaydi. Ekmekten, yemekten,masadan cikiyordu ama o görmüyordu nasıl oluyorsa 😂😂

(6,518 puan) tarafından

Benimseyince göze gelmiyor 🤣

+1 oy
(4,296 puan) tarafından

Askim bakimi iyi olmazsa asiri koku yapar kedi kumunu temiz tutman lazim mamasini kaliyeli alman lazim tuyleri taranir sampuanlanir benim bi komsum var cocuguna bakar gibi bakiyo kedisine evi masaAllah tertemiz asilari tam bakimi tam beslenmesi tam temizligi tam cocuklar rahat vermiyo diye yatak odasina koyuyo biz gidince inan hic demezsin bu evde ****** var diye bi komsu daha var kapisini acinca binaya yayiliyo koku kedilerini sadece besliyo 

(6,518 puan) tarafından

Azcik **** canım inkar edemem 😅

(4,296 puan) tarafından

Allah sabir versin gulum 🤭 kulak asma o zaman cam pencere acik zaten su havada nolacak kokudan 

(6,518 puan) tarafından

Kız zaten her zaman gelmiyorlar İstanbul'da onlar da .geçen bayramda geldi öyle dedi aklıma düşürdü ama kokmuyor ya bilmeyen anlamıyor 

(4,296 puan) tarafından

Ne guzel iste bosver 

(6,518 puan) tarafından

Bilmeyen anlamıyor 

+1 oy
(6,593 puan) tarafından

Ne kadar temiz de olsan maalesef gerçekten o ağır koku oluyor maalesef 

(6,518 puan) tarafından

Bende olduğunu düşünmüyorum gerçekten dikkat ediyorum çünkü 

(6,593 puan) tarafından

Alıştığın için dir cnm 

(6,518 puan) tarafından

Birde benimsiyoruz canım ondan da olabilir 

(6,593 puan) tarafından

Olabilir gülüm annemlerin orda Dap var köpeğimiz mesala dışarda pek sevmem ama oraya gidince içime sokasim gelir bebekti aldığımızda şimdi 4 yaşında 

(6,518 puan) tarafından

Bizde 3 aylik aldık şu an 1 buçuk yaşında ☺️ çocuğum gibi oldu bugün oturuyorum koltukta geldi sırtıma yaşlandı 

+1 oy
(304 puan) tarafından

Ben kedili evlerin koktuğunu duydum ama

Hiç kedi beslemedim 

Bahcede seviyorum ben 

Evde değil...

(6,518 puan) tarafından

Bizim alıştık almıyoruz canım koku 

+1 oy
(1,167 puan) tarafından

Canım besleyen farketmiyor ama koku oluyor malesef  ben alıyorum yani bana da soruyorlar kokuyor mu diye nezaketten yok diyorum  ama bir gerçek var kokuyor ev sahibi hiç bi şekilde almaz çünkü o kokuya duyarsizlasiyor zamanla

(6,518 puan) tarafından

Olabilir canım evlat gibi benimsiyoruz ama bilmeyen ben söylemeden farketmiyor kediyi 

+1 oy
(164 puan) tarafından

Bir şey sorucam konudan alakasız. Hiç kedilerinizin iştahsız olduğu zamanlar oldu mu? 

(164 puan) tarafından

Benim de kedim biraz iştahsız. Mama yemiyor. Yaş mama verdik onu da yemiyor. Salam verdim yedi. Bi süredir iştahsız. Çok moralim bozuk. Çok üzgünüm

(6,518 puan) tarafından

Bir veteriner e göster canım hamile falan değil dimi 

(164 puan) tarafından

Hayır kısırlaştırdık biZ onu çoktan. 

(164 puan) tarafından

Şükürler olsun yedi. Mama seçmeye başlamış. Mamasından sıkılmıştı. Mamasını değiştirip Royal aldık. Onu da az yedi onu da, reddetti. Sokak kedileri için aldığım mamadan koydum yedi hepsini. Sanırım mama seçmeye başladı. Ama yedi ya önemli olan bu. Sorunu çözdüm çok şükür. Veteriner ücretleri de inanılmaz pahalı. Ticarete döndürmüşler resmen

(6,518 puan) tarafından

Evet canım gerçekten öyle çok pahalı . Mama değişikliği de etkiliyor öyle pruline alıyorum bende 

+1 oy
(3,383 puan) tarafından

Yengemin evinde vardı ara hol de kumu yatağı vardı tuvalete falan giderken belli oluyordu o ağır koku heryer de kıli tuyuydu bı kere fena tiksindim kadınin evine kimse girmiyordu kil var diye başkasına verdiler smdi tuturmus yine alacakmış valla ben gelmem evine dedim 

(6,518 puan) tarafından

Bizde kıl sorunu çok olmuyor odasında duruyorlar genelde çıktılar mi da sadece koltuk altında yatarlar . Bende öyle tiksinen gelmem diyen olmadı şükür 

(3,383 puan) tarafından

Ya bu öyle böyle değildi kadının üstü başı biz gittik evine oğlum kıl yumağına döndü bide çocuklar kovalıyor seviyor diye kadın triplere girdi komsularda tiksindi benm gbi evine gitmeyi kestiler oğlumda basta bişi demiyordu çocuk evde yemek yetmiyordu artık tiksiniyordu  oda yolladi smdi yine gelecek kedim falan diyordu beğenmeyen gelmez evime diye. Valla ben evde kedi köpek tarzı hayvanlara karşıyım biraz 

(6,518 puan) tarafından

Yok bacım bizim ustumuzde öyle kolay kolay kil olmaz dikkat ederim 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 260 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
0 oy
13 cevap 284 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,220 soru

23,969,144 cevap

325,976 kullanıcı

...