+5 oy
503 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,801 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bilmiyorsunuz bir senedr meme kanseri tedavisi görüyorm. Çok şükür tedavim iyi gidiyor. Geçenlerde doktorum sağ göğsümde bir şeyden şüpheye düştü. Biyopsi yapılsn kafamz rahat olsn dedi. Çok şükür oda temiz çıktı. Onkoloji koridorlarnda o kadar çok yeni tanı alıp gelenlerle karşılaşıyorm ki. Hepsine de diyorum süreç zor evet ama hepsi geçiyor. Etrafmdaki herkese kendini elle muayene etmesini söylüyorum. Burada da ara ara hatırlatmak istiyorum. Lütfen düzenli olarak kendinizi muayene edin. Ailemde yok yaşım genç emziyorm demeyn. Ben 30 yaşında yakalandm.Erken teşhis çok önemli. Ben maalesef biraz geç fark ettim. Buda göğsümün alınmasına sebep olsn. Erken teşhis hayat kurtarır. Kendinizi ihmal etmeyin. Gerçekten sağlık asla ihmale gelmiyor. 

13 Cevaplar

+2 oy
(4,156 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım düşünüp yazdığın için, Rabbim sana da bir daha yaşatmasın inşallah şifa versin 🤲🏻 

(1,801 puan) tarafından
+1

Amin canım Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Göğüsü elle muayene ederken nasıl bir his olması gerekiyor canım ? Benim ırsi meme kanseri ve elle muayene ederken sanki bilye bilye geliyor her iki göğsümdende . Birde göğüslerim yaklaşık 2 aydır aşırı hassas çok ağrıyor , böyle birşey geldi mi senin başına. Sen nasıl fark ettin canım 

(508 puan) tarafından

İnşallah canım annem de seninde için bu son olur kalıcı şifa, kalıcı  sağlık olsun size,  süreç gercekten çok zor annemde  zor atlattı yani o hiç hasta olmayan kadın kemoterapilerilerde hiç kendine gelemedi, sağlık bu hiç ihmale gelmiyor maalesef ,çevremdeki herkes  bana pimpirikli derdi ,sırf benin pimpirikli yapım , oğlumun tekme atması yüzünden erken fark edildi sayılır halada çok korkuyorum inşallah bu sondur ve kalıcı şifa olsun sizlere annemle sana canim 

(8,196 puan) tarafından

DP çocuk nasıl düştü geçmiş olsun bir şey oldu mu

tarafından

Canım anneciğine Allah kalıcı şifa versin inşallah ❤️ 

LMihrace hiç sorma o kadar çok vicdan yapıyorum ki nasıl oldu hiç bilmiyorum resmen beynimden vurulmuşa döndüm , çocuk kucağımdaydı nasıl oldu nasıl yaptım hiç bilmiyorum ama kucağımdan betona düştü 😭😭 Allah'a şükür hiç birşey olmadı verilmiş sadakamız vardı ama hâlâ daha aklıma geldikçe ağlıyorum çok zor bir durum bir an dalgınlık nelere mal oldu 

(8,196 puan) tarafından

Olacağı varmış canım çok geçmiş olsun bol bol sadaka vermek lazım 

tarafından

Öyle öyle , 5 gün önce de kaza yaptık , bol bol sadaka da veriyorum ama ne bileyim vardır bunda da bir hayır 

+1 oy
(3,750 puan) tarafından

Rabb'im sana ve hasta olan tüm kardeşlerimize acil şifalar versin inşallah ve Allah senden razı olsun inşallah kardeşim bilgilendirme yaptığın için 

(1,801 puan) tarafından
+2

Amin canım teşekkür ederim 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Oy canım ya rabbim Şafii ismi hürmetine şifa versin size eşime tüm hastaları 

(1,801 puan) tarafından
+1

Amin canım cümlemize inşallah. Eşinin nesi var geçmiş olsun canım 

(1,582 puan) tarafından
+1

Esim gecen sene köyde elektrik akımına kapıldı geçende bakan öldü ya çok tehlikeli iki ay hastanede yattı şuan daha iyi ama kalbinde sıkıntı yarattı doktorlar kalbine vurmasaydi ölürdü dediler şuan daha iyi tabi ama calisamiyor inş 26 Haziran'da kontrolü var öyle bakalım Allah kimseyi hastalıkla sinamasin 

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Allah razi olsun Rabbim sana ve diğer bekleyen butun hastalara şafi ismi hürmetine şifa versin insAllah

+1 oy
tarafından

Rabbim şifa versin insallah

+1 oy
(6,947 puan) tarafından

Ben memem ağrıdıgi gibi direk hastaneye gittim doktor kist var dedi ben hayatta sağlığı ertelemem bir yerim agrirsa direk soluğu hastanede alırım evde geçmesini hiç beklemem cnm bende 6 ayda bir kontrole giderim ailemde kimsede memesinde kist yok benim  var Rabbim şifa versin 

+1 oy
(3,975 puan) tarafından

Geçmiş bitmiş olsun canım rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın inşaAllah daha iyi olacaksın benim de ağrım oluyor arada canım geçen dr gittim mamografi çekilcem gününü bekliyorum ama adet zamanlarım da geçiyor senin ağrın oluyor muydu başka belirtim yok sadece ağrım var 

+1 oy
(657 puan) tarafından

Rabbim şifa versin gerçekten ihmal etmemek erken teşhis çok önemli benim göğüsümde de bir sertlik var perşembe günü ultrason çekilecek ama doktor korkulacak birşey olmadığını söyledi

(805 puan) tarafından

Cnm emzirince anlaşılıyor mu ,mesela yumuşak gogsum emzirdigimden.koltuk altindanmi kontrol etmek lazım yoksa yandanmi

(657 puan) tarafından

Benim emzirirken de vardı baya büyük bi sertlik koltuk altıma doğru ama ben emzirirken mastiz olmuştum benim ondan kaldı daha önce çekildim tehlikeli bişey olmadığı söylendi şimdi tekrar kontrol için çekilicem 

+1 oy
(3,251 puan) tarafından

Aynen öyle cnm çok geçmiş olsun ❤️

Bende tuhaflığı ilk fark etmemde herkes beni pimpirikli bulmuştu. 1a ile kemoterapisiz kurtardım. Üstelik yumurtalık kanseri granüze tümör. cinsi sinsi ve farkedilince herşeyin geç olduğu bir cins. Üstelikde irsi ve geç yaşta oluyor. Bizde genetik faktör yokken 30 yaşımda yakalandım. Rize ve Trabzon da bir sürü doktora gittim. Devlet hastahanesinden bile doktor aileme,ordan da bana ulaşıp bu çok zor fark edilecek bir durum bana anlatırmısın,bende belki bu şekilde faydalı olurum diyenler bile oldu . Allah razı olsun görevini hakkıyla yerine getiren doktorlarımızdan 🤲🏻

+1 oy
(4,347 puan) tarafından

Ay bişey dicem benim meme ucu içine çökük ve ucu akıyor ama pis kokulu bir sıvı akıyor. Yeni değil ama yıllardır böyle. Ne yapmam lazım. Şişlik yok ama belki varsa bile süt kanalıdır diyorum yani ne yapmam lazım

(6,947 puan) tarafından

Genel cerrahiye randevu alıp kendini göster cnm ultrason cektir

0 oy
(870 puan) tarafından

InsaAllah gecmis gitmis olsun Allah sifa versin sana ve tum hastalara❤️

0 oy
tarafından

Evde muamele yapmayı beceremedim ya

tarafından

Yanı küçük küçük dokular var zaten göğüste ayırt edemıym

(2,728 puan) tarafından

Bende fark edemiyorum ya meme dokusu gibi geliyor sadece 3 4 yıldır göğsümün üst kısmında yağ bezesi gibi bir şey var ve ne büyüyor ne küçülüyor ağrı acıda yok arada bir kaşınıyor o kadar anlamadım

Allahım tüm şifa bekleyenlere Şafi ismi ile şifa versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 126 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yz_gulu (1,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 934 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu

Kategoriler