+2 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar kızlar 

Direk konuya gireceğim kızıma hamileyken k. Validemgille küstük doğuma 2 hafta kala barıştık neyse kızım oldu bir hafta sonra kimlik çıkarmaya geldi biz Elif koyacaktık herkes öyle biliyordu k. Peder aradı yok efendim ben Soner’in ismini koymadım pişman oldum falan filan eşimin morali bozuldu bende eksiz koymam dedi onun zoruyla teslime ada oldu kızım suan 3 yaşında 

Suan 4 aylık gebeyim bugün cinsiyetin erkek olduğunu öğrendim sağlığını bişeyini sormadan cinsiyet sordular erkek dedim k.peder iyi dedi benim isim çıktı molla olur ama eksiz dedi bende direk molla değil yiğit olacak dedim 

Bıktım bu isim konusundan eşim koyarım koymam demiyor çok düşünüyorum bana zamanında çok çektirdi asla koymam bu iş boşanmaya kadar gider diyorum 

Canm çok sıkkın napacagım bilmiyorum ya Buda babasının adı olursa ha bidaha lafı açılırsa ben birinizi koydum öbürü ilgilendirmez diyeceğim 

Şakayla karışık diyor ki kızımı koyun buraya (benim kızıma dıyor )öbür bebegı naparsanız yapın büyütün 

Çok doluyum buraya yazmak istedim :(

14 Cevaplar

0 oy
(9,263 puan) tarafından

Kızına o adı koyarak hatayı baştan yapmışsın ayrıca molla diye isimmi olur valla bende koymazdım yırtınıp dursunlar 

(9,008 puan) tarafından

bencede . cocuk hayata kusecek akli erdikce:)

-Reklam-
0 oy
(1,631 puan) tarafından

Yok artık molla mı? Bulduğu isim de isim olsa bari. Eywallah dicez de. Sen yine de sakin kal canım sinir stres yapma. Net oldugunu konusu açıldığında göster. Eşin ne diyor mollaya 😄 

(135 puan) tarafından

Onun belirsizliği yoruyor beni zaten ne koyarım ne koymam bişey demiyor 

0 oy
(9,008 puan) tarafından

cocugu ben yaptim . herkes kendi yaptigi cocuga isim koyaun z madem bu ismi istiyodunuz kendi cocugunuza vakti zamaninda o ismi koysaydiniz yani

(135 puan) tarafından

Aynen öyle canm 

0 oy
(2,491 puan) tarafından

Teslime ada da olmamiş izin vermeyin müsade etmeyin sanki onlar isim koysun diye gelinler doğuruyor

(135 puan) tarafından

Aynen öyle çok istiyorlarsa doğursunlar bir tane koysunlar ismini 

0 oy
(6,431 puan) tarafından

Keşke kızına da hiç koymasaydın ileride hiç beğenmeyecek molla  ismide aynı kötü diret koyma çok istiyorlarsa bir tane doğursun kaynanan direk kocasının adını koysun sana karışmasınlar çok sinir oluyorum geline eziyet eden kaynana ve kayınbabalara karşınızdaki artık sizin ufak çocuğunuz değilki kocaman adam olup evlenmiş 

0 oy
(3,924 puan) tarafından

Kızınına koyduğun isim de oğluna koymalarını istediği isimde kusura bakma da çok çirkin . 

(135 puan) tarafından

Kızım da benim hatam yüzünden teslime oldu bunda aynı hataya düşmek istemiyorum bende 

0 oy
(3,017 puan) tarafından

Keşke baştada kızının adını sen koysaydın ailelerin müdahalesi çok büyük sıkıntı bari ikinciye müsade etme 

(135 puan) tarafından

Başta eşim elif olsun dedi tamam dedim annesinin adı olmadıktan sonra nolursa olsun önemli değil demiştim onların yüzünden degıstı 

0 oy
(22,853 puan) tarafından

Yahu Elif mis gibi isim Seksen yaşındaki nine ismini el kadar bebeğe ve hata büyük bir hata yapıp koymuşsun sakın ikinciye yapma ben öğretmenim o iki isimli babaanne dede isimleri konulmuş çocuklar okul hayatında çok zorlanıyorlar hatta baskı görüyorlar benden demesi genelde de ikinci modern olanı kullanıyorlar gel gör ki arkadaşları bazen gıcıklığına biz de ilk isim kolayımıza geldiği için onu kullanıyoruz ve hiç hoşlarına gitmiyor kızının yerinde olsam 18 ime bastığım gün koşa koşa gidip ismimi değiştiririm

(135 puan) tarafından

Büyüdüğü zaman kullanmaz zaten teslimeyi eminim 

(22,853 puan) tarafından

İlk isim o olduğu için kullanmak zorunda kalacak ama 

0 oy
(5,105 puan) tarafından

Şahsen kızının ismini de begenmedim

Elif çok güzel bi isim küçük kızımın ismi 

Keşke baştan koydurmasaydin 

Heleki molla ne yani 

Aklın varsa sakın ama sakın koydurma 

Çocuğa yazık 

(135 puan) tarafından

Bende asla diyorum boşanmaya kadar gider bu isim konusu keskinlikle 

0 oy
(5,105 puan) tarafından

Kızının ismini de ilerde değiştir bence 

(135 puan) tarafından

Oda sanırsam adayı kullanır zaten anlık bir kararla ada oldu düşünmeye zaman bile kalmamıştı :(

0 oy
(2,873 puan) tarafından

Sakin yiğit koyma derim😃

0 oy
(22,571 puan) tarafından

Ya sabır ya selamet. Sakın koyma bence. Orda burda caka satacak diye senin çocuğunun ismine karışamaz. O öyle dedikce asla cevap vermeyin. Düşün karsisinda. Bak nasıl sinir olacak. Sonra da kendi istediğiniz ismi koyun doğunca. Ayrıca kimin cocugunu kimden alıyorlar. Çok istiyolarsa dogursunlar bı tane daha kendilerine. Hazır büyütülmüş çocuğu alacaklar. Kendilerine meşgale. 

(135 puan) tarafından

Aynen öyle canm sinirden catladım ama ses edemedim bir daha konuyu açarlarsa net koyacam tavrımı isterse konuşmasınlar benimle önemli değil 

0 oy
(2,376 puan) tarafından

Çokta haklısın hayır anlamıyorum neden karıştılar isime kızının ismini bile değişmelisin bence de neyse

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Bence bi çocuğa isim koyarken ileride zorbalanacagini düşünürek seçmek gerekiyor ben senin yerinde olsam hiç izin vermezdim ha vermek zorunda mı kaldım gider değiştirirdim molla ismi de çok kötü ileri de çok zorbalanır isim hakkı benim çocuğu da ben doğruyorum kimse karışamaz de ezdirme kendini çok sinir oluyorum böyle karışanlara annemin karşı komşu da kadın 5 tane çocuk doğurdu bir tanesine bile istediği isim koyamadı yazık günah 

(135 puan) tarafından

Aynen öyle sanki onların ismi olsun diye doğuruyorum be bu çocuğu çok istiyorsa kendi doğursun joysun ismini beni ilgilendirmiyor 

(1,713 puan) tarafından

Bana da kaynım erkek olursa babamın ismini koyacakmissin dedi kendi aralarında öyle konuşmuşlar kimseyi ilgilendirmez ben kimsenin ismini koyamam dedim ilk çocuğum kız oldu Elif Ada koyduk kayınbabam ada olmasın dedi çok benim ada olacak dedim sırf inadina koydum o adayı da şimdi ikinciye hamileyim erkek olacak daha isim bulamadık ama kimseye o fırsatı vermem

(135 puan) tarafından

Bende vermeyecegım canm inşallah sağlıkla alırsın kucağına 

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 519 göst.
18 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 374 göst.
+4 oy
24 cevap 542 göst.
+1 oy
4 cevap 101 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,758 soru

24,020,531 cevap

328,202 kullanıcı

...