0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Doğumdan sonra ki adet gorme nasıl olur kişiden kişiye değişir mi yoksa aynımıdır. Ben 5 yıl sonra 2. Çocuğumu doğurdum şuan 3 aylık sabahtan beri kan geliyor ama çok az bu adet mi yoksa içimde kalanlar mı anlamadım. Aradan 5 yıl geçince herşeyi unuttum. İlk cocugumda doğumdan ne zaman sonra adet gördüm onu bile unuttum. Bu arada düzenli emziriyorum

7 Cevaplar

+1 oy
(3,850 puan) tarafından

Nerdese 50 günden sonra geldi benimde 

(18 puan) tarafından

Peki az mıydı benim dediğim gibi yani sabahtan beri bir çay bardağının çeyreği kadar bişey belki daha az 

(3,850 puan) tarafından

Sonlara doğru birden çoğaldı sonra azaldı sacama sapan bir süreç oluyor bence normal birsey 

-Reklam-
0 oy
(1,116 puan) tarafından

4ayinda adet oldum bende.

(18 puan) tarafından

Sizinde az mıydı ilk adet

(1,116 puan) tarafından

Bende 5yildan sonra 2ciyi dogdum.Hayir az deyildi eskisinde fazlaydi

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Doğum ile beraber 42 gün kanamam oldu sonrasında kızım 5 aylıkken ilk adeti oldum

0 oy
(5,420 puan) tarafından

Rmzirmeyle konunun hic alakasi yok ilk 1 sene hic olmayabilir her ay duzenli de olabilir duzensiz de olabilir her zamankindan az da olabilir cok da olabilir icin rahat etmedigi noktada doktora gideceksin kontrol yapacak regl olmussun o kanama o mesela benim ilk 9 ay hic olmadi 10 aylik olmamiza 1 hafta kaldi oldum sonra hic durmedi 14 gun devam edince randevu aldim 20 gun dolmustu hala yogundu doktora gittigimde asiri kanama tabiki normal degildi bu kadar uzun da surmemesi gerekirdi haliyle parca aldirmistim senin konudan farkli ama ornek olsun diye anlattim 

0 oy
(11,411 puan) tarafından

İlk oğlum da 14 ay adet olmadım olmadan da 2. Hamile kaldım. Küçükde 10 ay olmadım . Ama 40 i çıkar çıkmaz adet olan tanidiklarim var kişiden kişiye değişiyo bu durum. Sizin de adetiniz başlıyor olabilir doğumdan sonra düzensizlik olabilir 

0 oy
(2,412 puan) tarafından

16 ay dan sonra ilk kez adet oldum. Geçenlerde olmuştum ama leke leke idi..

İki günden az sürmüştü. Adet sayılmıyordu...

Bu sefer oldum 5 6 gün kadar sürdü. Normal adet gibiydi. Sonlara doğru yine lekeler şeklinde geldi

0 oy
(1,123 puan) tarafından

az az da olsa gördüğün kan adettir canım sonuçta 3 ay geçmiş

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 544 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 480 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,248 cevap

334,566 kullanıcı

...