0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Ay kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum aşırı korktum şimdi zar zor uyuttum öyle bit çığlık çığlığa ağladı ki aşı olmustu bugün yani ben gerçekten bu kadar beklemiyorum 2. Ay aşısı gibiydi sadece bacaklardan oldu bizde ateş yapmamıştı şu an ateşine bakıyorum 37.1 ama çıkacak gibi bana güven vermiyor şu an normaldir illaki bunu da biliyorum ama çıktığı takdirde evimde dolvenden başka verecek ilaç yok calpol bitti bugün iki çocukla giderken almayı unuttum eşimde görevde bugün yok ne yapacağım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

oyle devasaaa etes olmuoki.dus mus ile atlatirsin yarina kafar. cikacagi da mechul yani cikmayanilirde. 

-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından

Ayy canım ya o çığlıklar insanın içini parçalıyor dimi ateş de tırstırıyo vallahi ama 37.1 daha sınırda bence panik yapma gözün üstünde olsun bol emzir üstü açık olmasın dolven de verilir zaten duruma göre ama bi yükselirse hemen destek al canım öpüyorum kolay gelsin

(136 puan) tarafından

Canım benim çok teşekkür ederim 🥹

dikkat edeceğim şu an uyandı kucağımda emziriyorum inşallah kolaylıkla atlatırız 

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Asi ateşi zaten 38 i geçmez ılık kompres ile atlatabilirsiniz. Fitil varsa paranox s falanda olur. O da parasetamol. Calpolun etken maddesiyle aynı. Şuan zaten birşey vermeyin bebek küçük bu ateşte ihtiyacı yok suruba. Dolven de 6 aydan önce verilmiyor onu vermeyin. Çok geçmiş olsun. Her bebek ağlıyor malesef. Kızım 3 günlükken parmağı delinerek sabah akşam şeker bakılıyordu korkunç zamanlardı. Haftada 7 kere kan veriyorduk.Şuanda bebege verem aşısı yani canlo asi vurulduğu için biraz ateş yapabilir korkmayın 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Bizim doktor dolven önermıyor 10 aylıkken hastalandı parol veya calpol önerıyor diğer konuya gelince banyo aldırma varsa fitil ateş düşürücü bantlarla atlatılır bnce bu kadar stres yapmayın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 132 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simay Beytullah (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Simay Beytullah (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,688 soru

24,062,334 cevap

330,195 kullanıcı

...