+1 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

Ben tam 8 sene kaynanamla beraber yaşadım yeni 3 aydır ayrı eve çıktım çok huzurlu olacağım çok mutlu olacağım hayatım dört dörtlük olacak diye düşünürken nedense hiçbir şeyden keyif alamıyorum hiç mutlu olamıyorum hep bir böyle mutsuzum bir huzursuzum hiç İçim rahat değil maddi durumumuz iyi sıkıntımız da yok ama mutlu değilim bir oğlum var işte bilmiyorum hiç böyle mutluluk yok içimde hep iyi huzursuzluğu tepti kaygı eskiden ayrı eve çıkmak için Can atam ben şimdi ayrı evdeyim ve mutlu değilim neden bilmiyorum mutlu olmayı beceremiyorum herhalde

13 Cevaplar

+2 oy
(1,650 puan) tarafından

Kalabalığa alıştıgın için canın sıkılıyor olabilir mı

(108 puan) tarafından
+1

Oda doğru ama hep eşimle ayrı evde kalmak için dua ediyordum

(1,650 puan) tarafından

Her kadının hakkıdır kendi kurduğu ailesiyle yaşamak. İstemeniz çok doğal. Alışırsınız zamanla. 

(9,079 puan) tarafından
+2

kuzum esin seni aldatmis ya nedense diye kendi kendine unutmaya neden calisiyosunki . aldatilan biri nasil mutlu olabilirki. nedense diye dusunmene gerek yok cevabi sende biliyosun

-Reklam-
+2 oy
(931 puan) tarafından

acaba çok büyük umutlarla mı çıktın ki böyle oldu bana öyle geldi

+1 oy
(4,588 puan) tarafından

Bir anlık boşluk olabilir bu durum zamanla alışırsın hatta güzel keyifli gelmeye bile başlar.  Oohh dünya varmış dersin☺️

(108 puan) tarafından

Bilmiyorum 3 ay oldu ama  eskiden daha mutlu olcak için cabaliyordum şimdi elimdeki firsati bile degerlendirmyorum

(4,588 puan) tarafından

Kendimden örnek verecek olursam ben kahve yapıp fotoğraf çekiyorum sonra içiyorum bu beni çok dinlendiriyor mutlu ediyor . Bende evde yalnızım en mutlu olduğum anlardan bir tanesi kahve içmek mesela yalnızken yapıyorum özellikle sıcak havalarda soğuk kahve . Kendine küçük anlar yarat , keyif aldığın şeyleri yapmaya başla zamanla düzelir bence. 

+1 oy
(15,379 puan) tarafından

Mutlu olursam ardından mutsuzluk gelir mi diye mi düşünüyorsun 

(108 puan) tarafından

Bazı insanlar var böyle herkesten uzak böyle çok mutlular böyle kahvesini alıp balkonda sadece kendi kendine kahvesini içiyorlar çok mutlu oluyorlar ben hiç yapamıyorum öyle

(15,379 puan) tarafından

Neden ki denedin öi mesela sende keyifle kahvene yap çık balkona şükürler olsun kendi evime çıktım eşim çocuğum yanımda 

+1 oy
(4,017 puan) tarafından

Çok yanlış bir tutum kendini acilen düzeltmen lazım eğer tek başına bunu başaramıyorsan profesyonel destek al. Benim annem de aynı senin gibiydi 64 yaşında hala aynı . Kendi için geçerli sebepleri olabilir ama bunun nedeni biz değildik . O bu durumu bize çok yansıtırdı. Biz hissederdik de ve hayatımızı hep annemizi üzmeyelim mutlu edelim diye yaşadık hep onun aldığı kararları uyguladık yanlışta olsa bu durumdan şikayet ettiğimizde ise banane aklınız yok mu yapmasaydınız diyor ama yapmadığımızda da hayırsız evlat damgası yiyoruz. Abartma diyebilirsin ama zamanla bu negatif enerji içinde birike birike farkında olmadan etrafına yayıyorsun ve insanları kendinden uzaklaştırıyorsun. 

+1 oy
(84 puan) tarafından

Sen o 8 senede o kadar sıkılmış bunalmış yutmuşsun ki şimdi rahatlık gelince vücut bi garipsiyo alışmamış huzura biraz zaman ver kendine belki de ilk defa sessizlikte kendi sesini duyuyosun ondan ürküyosun geçicek az sabır

+1 oy
(11,043 puan) tarafından

Sana göre mutluluk ne ? Ne olsa mutlu olucaksin seni ne mutlu eder? Eşin yanında çocuğun yanında hepiniz sagliklisiniz karişan görüşen yok kendi halindesin. Hayattan beklentin ne tam olarak?

Kimsenin hayatı 4 4luk değil ama bugünumuze şükür bence sen şukursuz doyumsuz birisin hep başkalarının olup senin olmayanlarda gözün aklın 

+1 oy
(22,680 puan) tarafından

Sorunun yoksa mutlusundur. Ama sen hep o ilk tasindigindaki mutluluğu ariyorsundur. Ama hayat öyle bişey değil. O heyecanlar geçtiği zaman bir durgunluk olur. Bu da normaldir. Hayatın olağan akışında canın sıkıldıkça kendine ufak heyecanlar bulacaksın. Öyle her dakika mutluluktan havalara ziplamali bir hayat bekleme yani. Bı sure sonra herşey normal geliyor.  Ama elimizdeki nimetlerin kıymetini kaybedince anlıyoruz. Allah o raddeye  getirmesin. Depremde yaşananları düşün. 

+1 oy
(6,250 puan) tarafından

Çünkü sorunlarınızı çözmek yerine ertelediniz, bastırdınız, kapattınız. Ayrı eve çıkınca o sorunlar çözülecek bitecek diye hayaller kurdunuz ama olmadı. Şimdi bir de hayal kırıklığı eklendi ve daha mutsuz oldunuz. Önce sorunu bulun 

(108 puan) tarafından

Tamda dukmak istediğim şeyleri drdiniz

+1 oy
(714 puan) tarafından

Eşinle alakalı olanı mi peki , çünkü ayrı evde eşinle yalnız olmak istediğin gibi zaman geçirmekti hayalin romantik şeyler her kadın böyle ister bide yeni ayrı eve çıkıp yalnız kaldınız istediğiniz gibi olmayınca hayal kırıklığı oluyor erkekler kadınlar gibi değil buna bağlı olabilir mi , öyleyse eğer eşinle konuş bence bide yeni ayrilmissin evden zamanla düzenin vs oturur alışırsın 

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

8 yıl kolay değil onun boşluğu var içinde alışırsın zamanla 

+1 oy
(491 puan) tarafından

Mutlu olmak bence bir düşünme biçimi. Ben şahsen karamsar bir insanım zor mutlu olanlardanım. Derdim yokken dertlenenlerdenim. 🙂 

(94 puan) tarafından

Gel kardeşim bi sarılalım. 🥲 Ben de kendimi tanımlarken depresif olduğumu söylerim. Tabii bu iyi bir şey değil farkındayım ama öyle mutluluktan havalara uçabilen bir tip olamadım pek. 

0 oy
tarafından

Günaydın 

İlk öncelikle kendini sev

Kendini say

Bedenini dinle

Ruhunu kalbini beynini dinle

Geçmişi bırak 

Geleceğine yönel 

Sen kendini kaybetmişsin 

Hele kalk bi silkelen 

Kendine kahve yap 

İçiyorsan yak bi sigara 

Otur balkona 

Etrafına bak seyir et bakayım 

Diğer evlerde de öylemi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 453 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde huzun_iyidir (7,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 772 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 217 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 223 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap