Kızlar telefonum bozuldu komple ekranı gitti. Eşim yaptırmayalım hep bozulur yenisini alalım dedi. Samsung S24 Fe ve iPhone 13 128 GB arasında kaldık hangisini seçerdiniz siz olsaydınız
iphonedan oldum olası anlamam. Samsung candır:) S24 de iyi telefon
Daha önce hiç kullanmadım çevremde herkes nerdeyse iPhone kullanıyor. Fiyatları bana uçuk geliyor kararsız kaldım ya. Androide alıştığım için zorlanmam samsungda diye düşünüyorum e bir de çocuk var Samsung daha mantıklı gibi geldi sanki
İPhone boykot olduğu için Samsung. Ama boykot olmasaydı bile yine samsung tercih ederdim ben de s20 fe var gayet memnunum
Evet boykot maalesef ki. Çekim kalitesi nasıl peki donma falan oldu mu hiç
Ben çok memnunum kamerası da cok iyi bir çok samsung modeli iphonelardan çok daha iyi özellikle s24 harika bir telefon zaten ben alırken s24 daha çıkmamıştı onun özellikleri çok daha iyi androidden iosa geçmek de zorluyor alışınca zor geliyor hem de boykot olması yeterli bir sebep olmalı o minik bedenlere sıkılan bir kurşuna ortak olmamak çok onurlu bir duruştur diye düşünüyorum 🙏🏻🪻
S24 güzel diyorlar ben iphone 13 kullanıyorum memnunum ama sadece kamerasından 😅 şarjına hızlı bitiyo sağolsun
Bence birkaç sene sonra tekrar değiştirme şansınız yoksa iphone almayın
Şarj konusundan çoğu kişi muzdarip zaten :) karşılaştırma yapıyorum uygulanmadan çoğu şeyi aynı hemen hemen. iPhone güzel de o kadar para verilmesi saçma geliyor bilmiyorum.Samsung alıcam sanırım teşekkürler
Takip ettiğim bir fotoğrafçı var genelde telefondan çekiyor Ve telefonu Samsung s24
S24 fe kullanıyorum yeni aldım fotoğrafı güzel çeksin istiyordum ben gayet güzel canlı çekiyor şuanlık sıkıntım yok
Ben s24 plus kullaniyorum memnunum. Hepte samsung kullandim.bundan oncede note serisi kullandim senelerce. Iphonedansa samsung daha iyi bana gore.
Samsung guzel seviyorum ama duan iphone 12 kullaniyorum oda iyi yani tercih meselesi
Boykot oldugu icin yeniden almak gerekirse samsug tabiki
24 fe eşim kullaniyor çok güzel tlfon iphone hic sevmedim
Her zaman her yerde Android
iPhone almam ya anlamiyom ben garip bi telefon benim telefon galaxy A05 bı sorun yaşamadım
iPhone derim ☺️ Samsung hiç sevemiyorum ☺️
1,471,708 soru
24,102,320 cevap
332,493 kullanıcı