Hanimlar benim esim ne zaman beni arasa ya yanında arkadaslari vardir yada akrabaları vb.ben onu arasam miletin yaninda bakiyor yuksek sesle konusuyor yani konusma seklini herkez duyuyorya insan eşini özel aramazmi ya cidden sinir oluyorum demek beni onemsemiyor bu adam.baska evli çiftlere bdkiyorum prenses gibi davranyolar eşlerine kibar kibar bu niye böyle. Birde ezaman iyi bisey yapsa ev işlerinde yardim etse etmezde belki ben zorlarzam kavga gurultuyle oda..htmen ablama abime ven leylayi buraya goturdum bunu aldim yedik iki kiyafet alsam hemen abime bugun leylayla giyttik batirdi beni hdlbuki oyle birsey yok batirma yok cocuklara biriki tşort alirim kendime bisey almam sinirden.. yani neye booyle yapiyor ne yspmaya calisiyor.birkere vurdum yuzune boylesin ne yapmaya calisyoxun kabulenmedi yinene yuzune vurucamda ben söyledikten sonra bi anlamı olmuyor işte...ben de soguyorum iste hicbirsey yapasim gelmiyor ona karşı benimde sinir oluiorum ya..kucuk cocuklarim olmasa giricem bir ise calisicam. baslicam onun aldiginada yedirdiginede yetti artik...