0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Hanimlar benim esim ne zaman beni arasa ya yanında arkadaslari vardir yada akrabaları vb.ben onu arasam miletin yaninda bakiyor yuksek sesle konusuyor yani konusma seklini herkez duyuyorya insan eşini özel aramazmi ya cidden sinir oluyorum demek beni onemsemiyor bu adam.baska evli çiftlere  bdkiyorum prenses gibi davranyolar eşlerine kibar kibar bu niye böyle. Birde  ezaman iyi bisey yapsa ev işlerinde yardim etse etmezde belki ben zorlarzam kavga gurultuyle oda..htmen ablama abime ven leylayi buraya goturdum bunu aldim yedik iki kiyafet alsam hemen abime bugun leylayla giyttik batirdi beni hdlbuki oyle birsey yok batirma  yok cocuklara biriki tşort alirim kendime bisey almam sinirden.. yani neye booyle yapiyor ne yspmaya  calisiyor.birkere vurdum yuzune boylesin ne yapmaya calisyoxun kabulenmedi  yinene yuzune vurucamda ben söyledikten sonra bi anlamı olmuyor işte...ben de soguyorum iste hicbirsey yapasim gelmiyor ona karşı benimde sinir oluiorum ya..kucuk cocuklarim olmasa giricem bir ise calisicam. baslicam onun aldiginada yedirdiginede yetti artik...

2 Cevaplar

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Rahatsız olduğunuz şeyleri birbirinize açık açık kısa ve net cümlelerle söylemezseniz karşıdaki sizin ne düşündüğünüzü anlamaz. Ona göre bu yaptığı doğru geldiği için sürekli tekrarlıyor zaten. Bir kere yüzüne vurdum tekrar yapıcam demekle de olmaz. Baktın konuşmakla değişmiyor anlamıyor açma telefonlarını önemli bir şey olmadığı sürece beni arama bende seni aramam de geç. Sebebini de söylersin bu sebepten diye. Ama eşinin aldığını verdiğini 3. Kişilere söylemesi çok çok ayıp . Abin ablan bir iki terslese bir daha diyemez . Sen dururken biz mi alıcaz o evin erkeği sensin sen alacaksın  tabi bunun lafı sağda solda yapılmaz deseler bir daha gıkı çıkmaz. Kendi ailesinden çevresinden böyle görmüş demek ki eşin yadırgamıyor yaptığını.

(74 puan) tarafından

Tavsiyelerin için tesekurederim canim.abim e eniste cocuklar car gider olir yabiko diyir savunuyor ama yok  bu adsm degixmiyor su alsa konusuyor leylaya  aldi..abisi gil boyle degil cok medeniler bi bu bojle şansima. Tnde ctkemiyotum artik yeter artik ya sen erkek sin  jaru i elustunde tut ozel tut  ya..

-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından

Önemsenmek ya da merak edilmesi güzel bir şey hani bence ama rahatsız olduğum durumu dile getir merak ediyorsan mesaj at ya da içeriye girmeden ya da arkadaşlarınla buluşmadan önce söyle ben içeriye giriyorum ya da arkadaşlarımın yanına gidiyorum şu an arama diyerek belirtebilirsin rahatsız olduğunu anlayana kadar devam eder yoksa

(74 puan) tarafından

Dedim canim kabillenmiyor yoo kimse olmuuor niye olsun diyor..gercekten sacmasapan bir insan ya 50 yasindski dayım karısını gidip köşe buçakta ariyor ozel  konusuyor benimki sulalenin yaninda da arar asker arkadasiyla konuşur gibi konusur gerizekalı dile getirdim kac kez bi kulaktansn giryo bi kulaktan cikiyo..böyle bir sacmalik bundan görüyorum ilk kez...

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 663 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 384 göst.
0 oy
4 cevap 371 göst.
4 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,915 cevap

329,221 kullanıcı

...