+4 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Kızlar  esimizin Trendyoldan alsaydık yorumlarımız ne olurdu

34 Cevaplar

+1 oy
(3,207 puan) tarafından

Keşke daha önce alsaydım, çok memnunum. Pili çabuk bitiyor ve arada kargoda yaşadığı arızadan ötürü cızırtı geliyor ama olsun ,işimi görüyor. Ailece çok beğendik :)))) 

-Reklam-
+1 oy
(9,972 puan) tarafından

Çok hasta oluyor benide hasta ediyor çok panik biri  herşeyin en kötüsünü düsünüyo

+1 oy
(1,296 puan) tarafından

Alırken tereddüt ettım özellikler belırtılmemişti pek ama kullandıkça memnun kaldım😀 arada güncelleme istiyor ama genel olarak memnunum iyiki aldım

+1 oy
(50 puan) tarafından

5 yıl  görüp deneyip öyle aldım( sevgililik)

İyi ki almışım. Hâlâ ilk gün ki gibi maşallah :) 

Satıcıya çok teşekkür ederim (kaynanam) 

Muazzam kaliteli ve güzel. İşinin hakkını vermiş:) İyi ki almışım :) stoklar tükeniyor . Son 1 ürün ( kaynım) kaçırmadan alın derim. Yok böyle satıcı. Teşekkürler Trendyol 

+1 oy
(737 puan) tarafından

Üründen çok memnunum tam bana göre keşke daha önce alsaymışım umarım uzun yıllar kullanırım 😁😁

+1 oy
(216 puan) tarafından

Üründen memnun değilim geri iade etmek istiyorum 

+1 oy
(375 puan) tarafından

Daha önce almadığıma pişman oldum. Cok işime yarıyor. Satıcı özelliklerini belirtmemiş olsada kullanıp deneyimledim. Memnun kaldım. Şarjı uzun süre dayanıyor. Son 1 üründü onu da ben aldım. stoklar tükenmişti, bitmeden yakaladım, indirimde aldim😂Satıcıya teşekkür ediyorum çok  ilgiliydi ve güzel Bi ürün çıkarmışlar 5 🌟 veriyorum. 

+1 oy
(235 puan) tarafından

Yani bilemedim iy gibi ama iade etmek istemem asla 

Biraz değişiklikler yapılabilirdi üretimde 

Cok düz uretilmiş bişeyler eklenebılirdı 

Neyse idare ediyoruz ama keşke hediye gondermeseydınız hediyeyi ıade edebiliyormuyuz ustune parada vercem mumkunse 

Cvbınızı beklıyorum:)

+1 oy
(3,227 puan) tarafından

İkinci el olarak aldım ucuza geldi ( ikinci evlilik ) yanında gelen ürünler çok dandik onlar olmasa tadından yenmez 

(3,227 puan) tarafından

Kırk uc

(1,629 puan) tarafından

Gencmissin yine de . Büyük olduklarini bilmiyordum m küçük cocuklar için öyle diyosun sandm pardon 

(3,227 puan) tarafından

Küçük olsa sorun etmezdim ama büyük  ve bilinçli bir şekilde yapıldığı için bazı şeyler insan kaldiramiyor

(1,629 puan) tarafından

Haklısın valla essek kaşarlar. Kasıtlı haksız yere yapılıyorsa Allah bırakmaz. 

(3,227 puan) tarafından

Evet canim

+1 oy
(1,629 puan) tarafından

İlk aldığımda çok sinirli bozuk dengesizdi sonradan bı kaç ayarıyla oynayıp kendine getirttim. Şuan sorunsuz çalışıyor teşekkürler 🥰🤣

+1 oy
(27,291 puan) tarafından

Şarjı hemen bitiyor ya 😁

(7,457 puan) tarafından

O şarj sıkıntısı bizdede var 😂

0 oy
(3,345 puan) tarafından

Tanınmış ve övülen bir markaydı diye aldım. Çok uzun sürede elime ulaştı. Yanında gelen hediyelere bin şükür. Bazen sadece onların hatrına kullanıyorum. Satıcıda çok şaşkın. O da böyle bir ürün olacağını beklemiyordu

0 oy
(595 puan) tarafından

Bazen çok güzel çalışıyor ama genellikle sorunlu, arızanın neyden kaynaklı olduğu da çözülelmiyor. Param çöp oldu

(7,457 puan) tarafından

Kaynak çok basit 😅

0 oy
(14,946 puan) tarafından

Özellikleri anlatıldığı gibi gelmedi. İade. 😁

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,486 göst.
0 oy
37 cevap 869 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
12 cevap 841 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 590 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Minikanne (2,099 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,975 soru

24,132,552 cevap

334,131 kullanıcı

...