Kızlar esimizin Trendyoldan alsaydık yorumlarımız ne olurdu
sipariş elime geç ulaştı (10 yıllık sevgililik)
sadece bakarız diyor, acaba üretim hatası mı?
şarjı çabuk bitiyor, eve gelince koltukta sızıyor
😝
🤣🤣🤣
Ürün kullanışlı ama arada arıza cıkarıyor iade süresi geçtiği için iade edemiyoruz serviside ilgilenmiyor ne yapacagımızı sasırdık 😅🤣
Anasına yolla🤣🤣
Servisi anası işte 😅😅🤣🤣
Trendyol yorumu deyince aklıma bu yorum geldi .. günlerce gülmüştüm bu yoruma
Hay Allah nerden buldun bunu ne kadar çok güldürdün beni tamda canım sıkkın dı iyi geldi 😂😂😂😂
Ahahahha bana göre gelmiş geçmiş en komik yorum budur😂🤭
Ayy ben günlerce güldüm buna 😂 YouTube da çıktı karşıma ekran görüntüsü aldım
Benim kızımda esmerdir baya o geldi aklıma bi an 😁
Ayy keseyi o kadar merak ettim ki ne acaba çok özendirdi beni 😂😂😂
Tosya kesesi bende kullanıyorum çok memnunum cildini seven herkese tavsiye ederim
Nerden bildin hangi kese olduğunu kız . Tosya kesesini ilk defa duydum
Bende bundan var buda çok ölü deriyi alıyor bu sandım bi an
Hahahahhahahaaa ayyy bu nasil bir yorum Allahim ne güldüm yaa @Mys-2boys2girls bizi güldürdün Allahta seni güldürsün bacım 😂😂
😁 hep birlikte gülelim die attım ne güzel
Meşhurdur aslında ama
@Minnosunannesi link var mı kız bakayim bende 😁
https://ty.gl/elcu9f7c9y0b5
Düzenli kullanımda selülüte falan birebir kararan koltuk altı vs şiddetle tavsiyemdir
Çok teşekkür ederim canım Kastamonuda yaşıyorum tosya aha şurda olmadı orda bakarım bi çok sağol 😁
Ne demek :)
Gözünü seveyim hülyoş orada ucuzdur diye tahmin ediyorum 800 TL'ye kese mi olur 🤣
Hahahahahaaa sümoş burası Gastamonu meşhur hemde kesesi ilk defa duydum bende 😂😂 unutmazsam bakacam vallahi çarşıya gidince ve sana yazacam bakalım fiyatını da 🤭😁😁
Abuu 840 TL😵
İade etmek istiyorum ne parasını nede iade parası yeterli iade olsun
Kız Allah canını almayasi o nasıl.iade🤣🤣 o.kadar mi bıktın
😂😂😂dimi ama
Şimdilik iyi duruyor kullandıkça yorumu güncelleyeceğin 😂
Kullanma kılavuzunda pis çoraplarını etraftan toparlayacağım yazmıyordu ama yine de memnun kaldım fiyat performans ürünü tavsiye ederim 😂😂😂😂
Kız çok.ucuzlar 🤣🤣
Tam bir fiyat performans ürünü yalnız yanında gönderdiğiniz hediyeler (ailesi) hiç bir işe yaramiyor sürekli sorun çıkartıyor 🤣🤣🤣
Çok memnunum. Kargo biraz yavaştı. Stoklar tükendi :(
🤣🤣
Üründen memnun değilim 🙃🙃
Niye kız
Bazı huylarını beğenmiyorum
Ne yazacağımı bulamadım eş geçiyorum
Ay bende 😁:)
Hiç göründüğü gibi çıkmadı yazardım
Alirken cok yakisikliydi fizigi cok guzeldi sonradan kilo aldi şişti saclar dokuldu bozuldu sanirim ürünüm bozuk ses telleri kalınlaştı durmuyo bağırıyo biraz kırık döküğü var ama garantisi geçti tekrar iade edemiyeceğim için mecburen kulanıyorum😉🤣 ((trendyola guvenmeyen başta herşey güzel gözüküyor ama sonradan bozuluyor))
Fiyat performans ürünü 😅
İadeyle uğraşamicam direk çöp ahahah
Üretim hatası kesinlikle firma iadede kabul etmiyor elimde patladı
Sürekli error veriyor
Üretim hatası
İade edilmiyor çünkü firması da batmış 🥴🥴🥴🥴
Kulanisli ama uzerinde biraz daha calisilmasi gerek.3yildiz
O kadar yaratıcı yorumlar var ki 😊 gerçekten çok mizahı yüksek hanımlar var ve tebrik ediyorum onları 😄 yorumların her biri birbirinden güzel ☺️
Baktım denedim sipariş verdim memnunum
Ilk basta arizaliydi ama gonderdiginiz hediyenin hatrina( cocuk ) tamir edip kullandim tamirati cok zor oldu kargo da gec geldi (1 sene nisanlilik cok uzundu ) Allahtan paketleme guzeldi zarar gormemis (nisan dugun vs hersey guzeldi ) stoklarda bi tane daha kalmis(kaynim ) ama daha inatcisi tamir edebilirim diyen varsa tavsiye ederim o tam fiyat performans urunudur (benimki gibi ampulu degistiremeyenlerden degil elinden her is gelir )
Konu kaynima nerden geldi anlamadim 😂😂😂
1,473,969 soru
24,132,287 cevap
334,102 kullanıcı