+1 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından

Arkadaşlar hiç iyi değilim bunun farkındayım sürekli eşimle bugünlerde sen niye beni sevmiyorsun sen niye beni sevmiyorsun çocuk çocuk hareketler yapıyorum evime huzursuzluk  koyuyorum neden benle konuşmuyorsun neden böyle yapıyorsun akşam yeter artık ne yapmışım diye söyledi agliyorum böyle devam edersem daha kötü olcak coxuk gibi davraniyorum nasıl yapcam yanlismi yapıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(15,422 puan) tarafından

Eşin sevgisini değerini hissettirmeyen biri mi 

(111 puan) tarafından

Biliyorum sevmedigini ***** gibi söylüyorum 

(15,422 puan) tarafından

Sevgi istediğin için böyle davranıyorsun 

-Reklam-
+1 oy
(1,383 puan) tarafından

Kendince yeteri kadar sevgi görmüyorsun belli ki daha çok ilgiye ihtiyacın var 

(111 puan) tarafından

Nasıl yapmam lazım böyle davram edince daha çok kötü oluyorum 

(1,383 puan) tarafından

Erkekler eve ekmek getirince yada eksikleri alınca veya işte yapması gerektiği şeyleri yapınca seni seviyorum demeye gerek duymuyorlar veya yorgun gelince bi öpücük vermek bile zor geliyor ekmek alınca seni seviyorum demesemde olur zaten belli ediyorum siye düşünüyorlar halbuki bi kadınlar duymak istiyoruz görmek istiyoruz hissetmek istiyoruz anlamıyorlar konuşmayı dene beni sevdiğini biliyorum ama duymak istiyorum saçımı okşa istiyorum yada eve gelince işe gidince öpmeni istiyorum falan diye dile getir yaparsa sana önem verirse yapar ama yapmazsa da maalesef diyecek bir şey olmuyor 

(1,383 puan) tarafından

Eğer sebebi buysa tabiki ona göre yorumladım bunlar eksikse eşinde o yüzden böyle olabilirsin ama bu yüzden değilse kendini özgüvensiz hissediyor olabilirsin

+1 oy
(1,705 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Konu eşinin sevmesi veya sevmemesi değil sen kendini sevmiyorsun. Kendini seversen kimsenin sevgisinin azlığı veya çokluğu seni ilgilendirmez. Tüm huzurlu güzel kapılar kendini seversen açılık kendini sevmeyen insan sevilmemeye her zaman mahkumdur önce kendini sev önce BEN de sonra değişimi izle şu an eşine bu dengi baskı yaparak kendine SEVİLMEYE LAYIK DEĞİLİM enerjisi yüklüyor kendi frekansını düşürüyorsun frekansını yüksek tutmadığın sürece bu duygular seni daha da yutar pisikolojini çok daha etkiler aynı zamanda yaşanan frekans değişiklikleri dişil enerjisi düşük kadınlarımızı etkiliyor bu dönem 17 haziran tüm enerji kapılarının açılacağı gün olacak bol bol niyet et olumlama yap ve dua et

(1,705 puan) tarafından

https://www.instagram.com/sifaenerjim?igsh=bWJsMDF2NTZmenVq

Gönderilerimi bir incele özellikle çekim yasası hakkında yazdığım paylaşımları okumanı tavsiye ederim unutma neyi fazla söylersen bilinç altı bunu ayırt edemez ve evren sana söylediklerini verir. Yani sevilmemek.

(111 puan) tarafından

Çok doğru demisin katiliyorum

+1 oy
(282 puan) tarafından

Yani bu davranışınızın altında eşinizin size ilgisiz davranması var gibi . Siz onun sizi sevmediğini düşünüyorsunuz yada hissediyorsunuz,  bunun aksine de kendinizi inandırmak için sürekli sorup darlıyorsunuz.  Bir problem var ise kendinize hakim olup , konuşarak çözmelisiniz . Aksi halde bu  davranışınız  sizi ona karşı aciz yapar , güçlü olun 

0 oy
(228 puan) tarafından

Bunu konuşmadan çözüm bulamazsınız belki onun bir sorunu vardır hani nasıl bir tavır beklediğini anlatman gerekiyor ve bu ortamı yakalamak da bu zamanı yakalamak da çok önemli ne zaman konuşacaksın çok önemli bir sorun olduğunu belli etmen gerekiyor bunu senin için önemli olduğunu çok ufak bir konu gibi geçiştirmemeli

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Psikolojik sorunun yok sevgi ve ilgiye ihtıyacın var

0 oy
(9,081 puan) tarafından

iyide zaten aldatmis esin seni adama tapamassin ki nefret etmen lazim

(111 puan) tarafından

Evet ağlatmış doğru hukukunu aramızda hallettik ama mecbur ve hayatından bir yerden devam etmmam lazim

(9,081 puan) tarafından

tamam da nedense mutlu olamiyorum deyip konuyu unutmaya calistigini zannediyorsunda unutmamissinki. nedense mutlu olamiyorum diyetek konu kapanmiyirli. unutmak icin yardim alman lazim. 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 792 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 355 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 794 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 00y1 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (773 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,860 soru

24,050,302 cevap

329,636 kullanıcı

...