+1 oy
179 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından

imageannem olmasa ben bir hiçim😂😂rabbim basimizdan ekaik etmesin😍 ceviz findik mindik koyde yapiolar bikac agac var  kirip ayiklayip verio bana bi kavanoza koymasi kalio. 

3 Cevaplar

0 oy
(173 puan) tarafından

Fındığı bosverde ben kilo verince yüzüm çöküyor ne yapmam lazım 😁

tarafından
+1

Şimdi cananto diyecek ki çöksün ne güzel işte 🤣

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

imageya beni nekadar iyi tanimissiniz 😂😂😂 cöksun ne guzel iste . ben burun ameliyati yaptirirken herkesten habersizce para verdim doktora bisektomi islemi de yaptirdim .yanagimin ici deki yag yastikciklarini alsin da yuzum çöksun diye😂😂😂

gulerken yada konusurken yanaklarim opucuk yapar gibi icine çöksun diye

(173 puan) tarafından

Alla Allah🙄 bende rahatsız oluyorum baya gözümde büyüttüm uzun bı süredir  ama sende iyi durmuş bende yüzüm aşağı doğru akiyormus gibi 

(9,080 puan) tarafından

sana oyle geliodur ya bence:)  benim babannem rahmetli kiloyu severdi. yurmali tutmali (vurmali tutmali)der kilolu birine.  bana hep kizardi zayiflamak istiyorum diye. biz gencken belimize carsaf baglardik derdi kilolu gozukmek icin . sekeri tansiyonu falan vardi diyetisyene gonderdi dr . neyse diyet yapti 20 kilo kadar vermisti . üzüntuden psikljisi hozuldu yuzum cokdu yasli oldum gibi yaşlandim zannediodu kilo verdigi icin:) seninde o hesap seninolumsuz etkilemis demekki

(173 puan) tarafından

Evet ya ama iyiki buraya yazdım için biraz rahatladı😁 demekki para verilip yapılıyormuş 🤪🤪🤪 

Takılıyorum ☺️☺️

(9,080 puan) tarafından

tabi canim ucuzda degil kiz  35 bin tl😂😂😂 yanagin icnden minicik kesip ic yanagi alio agiz icinden . burun ameliyatiyla beraber olunca 20 bin istedi kombine islem diye iki ameliyat diye yani indirim yapti 😂😂

(173 puan) tarafından

Ben 35 bin versem yanağım çöksün diye ameliyattan sonra hayatım çöker 🤣 bı tek yanak degil

(9,080 puan) tarafından

😂😂😂 20 verdim 35 e bende kiyamazdim da 20 yi goze aldim 😂😂

(173 puan) tarafından

Emin olki sen 35 de verirdin 🤪🤪 kız bı plastik cerrahini niye bulup evlenmedin  

(173 puan) tarafından

Senin plastik cerrahi bı kocan olmalıydı 🤣

(9,080 puan) tarafından

keske bulabileydim hic kacirmazdim

😂😂😂 ben cocukluktan beri 4 bes yaslarindan beri estetikci ile evlencem derdim hep:)

-Reklam-
0 oy
tarafından

Amin canım şifa olsunn

(9,080 puan) tarafından

sagolasincnkm amin

0 oy
(1,251 puan) tarafından

Maşallah 🧿 afiyetle yiyin elleri dert görmesin anneciğinin😊 Benimki de öyle Allah razı olsun 🌸 

(9,080 puan) tarafından
+1

amin canim seninkini de basimizdan eksik etmesin rabbim:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (766 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,895 soru

24,104,563 cevap

332,617 kullanıcı

...